צריך המלצה על מכשיר פשוט להפעלה.

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
ofer1973 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1339
שם מלא: ofer1973
נתן תודות: 507 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש מכשיר ניווט לאבא שלי.
הוא מעוניין במכשיר פשוט להפעלה ,אמין ,מהיר ,עם תצוגה ברורה ושמע חזק וברור.
לפי מה שהבנתי ,התוכנת ניווט אמיגו אמורה להיות פשוטה להפעלה.
מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר כזה בסביבות ה-700 ש"ח ?
אם צריך להעלות מעט את התקציב ,אז אין בעייה.
עופר.י

ofer1973 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

מישהו יודע במקרה באילו מכשירים יש את התוכנת ניווט iGO AMIGO ?
עופר.י

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

תצוגה ברורה זו לא רק פונקציה של תוכנה אלא גם פונקציה של התמודדות המסך עם אור סביבתי חזק.

יש ימבה מכשירים סינים בקניה באינטרנט שמספקים את התוכנות הטובות האלה וברבע מחיר אבל באף אחד אתה לא יכול לבדוק איך הוא מתמודד בשמש.

אתה צריך לבקש בחנות לבדוק כיצד זה נראה בחוץ - רק כך תדע.

אני קניתי ב-68$ מכשיר מסין שמתפקד מעולה אבל בשמש אתה כמעט לא רואה כלום. וזה לא שאתה יכול לעשות לו "גגון" שיסתיר את השמש - מה שיפריע לך זו השתקפות החולצה שלך במסך - כלומר אור ממול ולא מלמעלה.

gpsmore
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

DannyZ כתב:תצוגה ברורה זו לא רק פונקציה של תוכנה אלא גם פונקציה של התמודדות המסך עם אור סביבתי חזק.

יש ימבה מכשירים סינים בקניה באינטרנט שמספקים את התוכנות הטובות האלה וברבע מחיר אבל באף אחד אתה לא יכול לבדוק איך הוא מתמודד בשמש.

אני קניתי ב-68$ מכשיר מסין שמתפקד מעולה אבל בשמש אתה כמעט לא רואה כלום. וזה לא שאתה יכול לעשות לו "גגון" שיסתיר את השמש - מה שיפריע לך זו השתקפות החולצה שלך במסך - כלומר אור ממול ולא מלמעלה.
...
שלום רב ..
״ימבה מכשירים סינים״ מכשירים ברמה ירודה ללא אחריות והגרוע מכל תוכנה לא חוקית,פרוצה גנובה ( תבחר איך לקרוא לזה)
מצד שני קיימת גם אפשרות אחרת - חוקית עם אחריות מבית טוב עם שירות לקוחות שעומד מאחוריך וניתן להגיע ובמידה ויש צורך גם הדרכה אישית כיצד להשתמש בתוכנה ..
לשאלתך אני ממליץ לך לבחור במכשיר que של חברת ח״י הוא מגיע עם תוכנת אמיגו ממליץ לחפש ברשת באג אט מחסני חשמל במידה ויש שאלות נוספות אשמח לענות.. ארז

gpsmore
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

gpsmore כתב: שלום רב ..
״ימבה מכשירים סינים״ מכשירים ברמה ירודה ללא אחריות והגרוע מכל תוכנה לא חוקית,פרוצה גנובה ( תבחר איך לקרוא לזה)
מצד שני קיימת גם אפשרות אחרת - חוקית עם אחריות מבית טוב עם שירות לקוחות שעומד מאחוריך וניתן להגיע ובמידה ויש צורך גם הדרכה אישית כיצד להשתמש בתוכנה ..
לשאלתך אני ממליץ לך לבחור במכשיר que של חברת ח״י הוא מגיע עם תוכנת אמיגו ממליץ לחפש ברשת באג אט מחסני חשמל במידה ויש שאלות נוספות אשמח לענות.. ארז
...
gpsmore כתב: פרטים נוספים...
http://www.*********/page.aspx?page_id=105
...
אתה לחלוטין צודק.
כולנו עושים דברים שלא מסתדרים בקנה אחד עם סטנדרטים של אחרים.
יש למשל "עוסקים בתחום" שממליצים על המוצרים אותם הם משווקים אבל אתה בטח לא מכיר כאלה 8)

gpsmore
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

ידידי היקר
רושם הפוסט שאל עם איזה מכשירים מגיע תוכנת אמיגו ואני עניתי לו...
אני בתור נציג נותן שירות זה תפקידי פה בפורום...
צר לי עם העלבתי אותך..
זו לא היתה הכוונה..
סופשבוע נעים ארז

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

gpsmore כתב:
DannyZ כתב:תצוגה ברורה זו לא רק פונקציה של תוכנה אלא גם פונקציה של התמודדות המסך עם אור סביבתי חזק.

...
שלום רב ..
...
לי יש דעה די שונה -
קודם כל, ה"מותגים" שמיובאים ארצה הם כלל לא מותגים אלא ייצור סיני אלמוני לחלוטין ששמים עליו מדבקה על פי דרישות היבואן. גם אני הייתי יכול לייבא מכשירים, מעל 10 מכשירים היו עושים לי לוגו יפה על כל מכשיר.
לא עקבתי אחרי המחירים בתקופה האחרונה, אבל הם היו מופרזים לחלוטין, כך שגם אם אתה מביא מכשיר מהאינטרנט מEBAY וקונה לו תוכנה חוקית בנפרד, אתה עדיין חוסך סכום משמעותי והיבואנים הישראלים ממש לא קונים את התוכנה במחיר של הלקוח הבודד.
בקיצור - שחיטה ישראלית.
נכון, לקנות מכשיר בישראל יתן לך תמיכה ואחריות, זה הייתרון היחידי. אל תבין אותי לא נכון, את אבא שלי שלחתי לחנות לממש איזה מבצע שהיה אז.
מבחינת האיכות, עד שמישהו יוכיח לי אחרת אין שום הבדלים גורפים באיכות בין "ימבה המכשירים הסיניים" לבין האיכות המופלאה של המכשירים האנונימיים (הסיניים) שמייבאים לארץ. סביר להניח שחלק מהמכשירים מהאינטרנט זהים לחלוטין למכשירים שהיבואנים הגדולים בישראל מוכרים. ספיצפית לגבי בעיית ההשתקפויות - לא בטוח שהיא שונה בהרבה בין מכשיר סיני שקנית בחנות בישראל לבין מה שיש באינטרנט בחו"ל, היו פה אנשים בפורום שרשמו את זה.

חשוב לציין שחברת ח"י עדיין לא תומכת בTMC במכשירים שהיא מייבאת - עדכוני תנועה אלחוטיים, למרות שהם נתנו לחשוב שהמכשיר כן תומך TMC בזמנו (כי התוכנה אמורה לתמוך!!), זאת לעומת יבואן אחר שכן תומך ואף משווק ערכות TMC.
מצד שני, אף אחד עוד לא פרסם ביקורת רצינית על כל נושא הTMC, ככה שאולי כל הסיפור הזה לא שווה הרבה.

ofer1973 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

תודה רבה לכולכם על העזרה (Y)
לבסוף בחרתי את NOVOGO Z905 עם תוכנת ניווט IGO AMIGO .
קצת יקר ,אבל עושה את העבודה לא רע בכלל.
עופר.י

gpsmore
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #10 

תתחדש..

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”