קניית טלויזיה בחו״ל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
gili26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לאנשי הפורום!
אני מחפש טלויזיית פלזמה 58-60 אינץ. האם יש אפשרות להזמין טלויזיה מחו״ל ? ואם כן על מה צריך לשים דגש? ומן הסתם יש השלכות, אשמח לדעת מהן.
הסיבה היא הבדלי המחיר העצומים , גם לאחר מכס ושילוח ימי.
מודה לכם מראש על העזרה!

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אתה לא צריך שילוח ימי דרך USHOPS זה גם יקח חודשיים וגם יהיה הרבה יותר יקר, בEZBUY יש מחיר קבוע לטלוויזיות, מעל 42" זה 150$, גיע תוך פחות משבוע

קח בחשבון ש...

אין לך אחריות
אם תקבל טלוויזיה דפוקה ( מה לעשות אחוז מסויים מכל מוצר מגיע דפוק מהמפעל ) תצטרך לשלם משלוח חזרה
אם יש לך YES או HOT תצטרך ממיר קטן PAL TO NTSC לא צריך משהו יקר עד 100$, אלא אם כן אתה רוצה גם מעבד תמונה וזה כבר יותר מ-400$ ( אם זה מזרימדיה או מחשב ושאר ירקות אתה יכול לחבר ישירות למסך, אין כמעט היום מכשיר שלא תומך גם ב-PAL וגם ב-NTSC )

ואחרי כל זה אני עדיין חושב שמשתלם להזמין מחו"ל, בדיוק קיבלתי את המסך שלי לפני שבוע מארצות הברית, אבל כל אחד יעשה את החשבון שלו, יש סיכונים ותיקח אותם בחשבון, מצד שני יש גם רווח גדול במחיר, כמו שאומרים אי אפשר לאכות את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #3 

ntk כתב:אתה לא צריך שילוח ימי דרך USHOPS זה גם יקח חודשיים וגם יהיה הרבה יותר יקר, בEZBUY יש מחיר קבוע לטלוויזיות, מעל 42" זה 150$, גיע תוך פחות משבוע

קח בחשבון ש...

אין לך אחריות
אם תקבל טלוויזיה דפוקה ( מה לעשות אחוז מסויים מכל מוצר מגיע דפוק מהמפעל ) תצטרך לשלם משלוח חזרה
אם יש לך YES או HOT תצטרך ממיר קטן PAL TO NTSC לא צריך משהו יקר עד 100$, אלא אם כן אתה רוצה גם מעבד תמונה וזה כבר יותר מ-400$ ( אם זה מזרימדיה או מחשב ושאר ירקות אתה יכול לחבר ישירות למסך, אין כמעט היום מכשיר שלא תומך גם ב-PAL וגם ב-NTSC )

ואחרי כל זה אני עדיין חושב שמשתלם להזמין מחו"ל, בדיוק קיבלתי את המסך שלי לפני שבוע מארצות הברית, אבל כל אחד יעשה את החשבון שלו, יש סיכונים ותיקח אותם בחשבון, מצד שני יש גם רווח גדול במחיר, כמו שאומרים אי אפשר לאכות את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
...
למיטב זכרוני כתבת שקנית 55D8000 ב 9K.
זה כחצי מחיר ממה שעולה בארץ....ועדיין אתה חושב שעדיף לרכוש כאן.
מה הסיבה?

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

טלHD כתב:
ntk כתב:אתה לא צריך שילוח ימי דרך USHOPS זה גם יקח חודשיים וגם יהיה הרבה יותר יקר, בEZBUY יש מחיר קבוע לטלוויזיות, מעל 42" זה 150$, גיע תוך פחות משבוע

קח בחשבון ש...

אין לך אחריות

...
למיטב זכרוני כתבת שקנית 55D8000 ב 9K.
זה כחצי מחיר ממה שעולה בארץ....ועדיין אתה חושב שעדיף לרכוש כאן.
מה הסיבה?
...
באמת קראת מה שרשמתי ? לא כי אני אצטט " ואחרי כל זה אני עדיין חושב שמשתלם להזמין מחו"ל, בדיוק קיבלתי את המסך שלי לפני שבוע מארצות הברית "

הבחור רצה לדעת מה הן ההשלכות ואני מצטט "ומן הסתם יש השלכות, אשמח לדעת מהן. " ללכן אמרתי לו, כל אחד צריך לדעת שיש סיכון גם, אין מה לעשות, אבל בסופו של דבר אני עדיין חשבתי שזה משתלם, כל הבית שלי כבר מארצות הברית, כולל מחשב נייד, פליסטיישן 3, ורסיבר שנמצאים עכשיו בדרך אליי
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 10/07/2011 14:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

ntk
לא חשבתי בכלל על נושא הייבוא האישי
אבל סתם בשביל לדעת-
מה סדר גודל של הבאת מסך פנסוניק בגודל 55 אינט'ש מסידרת VT30 מחו"ל
(הכוונה עד לפתח הבית)
ט'נקס

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

gordi כתב:ntk
אבל סתם בשביל לדעת-
(הכוונה עד לפתח הבית)
ט'נקס
...
עלות המסך + 34% מכס + 150$ משלוח X הדולר 3.5 בערך כי לוקחים לך על ההמרה

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

ntk כתב:
אבל סתם בשביל לדעת-
(הכוונה עד לפתח הבית)
ט'נקס
...
...
יש אפשרות לבטח את המיטען ע"י החנות בחו"ל?
150 דולר בלבד משלוח?
ובמקרה של חלילה בעייה-אני מפסיד משלוח צד אחד בלבד,כלומר: כ 150 דולר בלבד?

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

gordi כתב:
ntk כתב:
אבל סתם בשביל לדעת-
(הכוונה עד לפתח הבית)
ט'נקס
...
...
150 דולר בלבד משלוח?
...
מהחנות זה נשלח עם חברת שליחויות עד הכתובת שלך בארצות הברית, זה כבר מבוטח עם החברת שליחויות, מהכתובת בארצות הברית עד אליך זה נשלח באמצועות UPS ( חברת EZBUY שולחת את זה דרכם אליך מארצות הברית ) וזה מבוטח ב-UPS על המשלוח, אם קורה לטלוויזיה משהו במשלוח אתה מכוסה, אבל אם הטלוויזיה הגיעה דפוקה מהמפעל, פתאום אתה מדליק ולא עובד או שיש פיקסלים דפוקים לא יודע מה, כל בעיה טכנית שלא תהיה, תצטרך לשלוח את הטלוויזיה חזרה לארצות הברית על חשבונך ואז שוב לארץ ( כמובן שלא תצטרך לשלם שוב מכס, רק תדאג להכין תפסים שזה טוויזיה ששלחת לתיקון ) מה הסיכוי שהיא תגיע דפוקה מהמפעל אני לא יכול לענות לך, זה יכול לקרות, יכול להיות שהיא תגיע דפוקה אבל לתקן אותה יעלה לך 200 ש"ח אז לא ישתלם לשלוח בחזרה, לא כל תיקון זה טוטלוס, יש הרבה סירטונים ביוטיוב על אנשים שמראים איך לתקן LCD, לפעמים טלוויזיות שלא נדלקות בכלל יכול להיות תיקון של שעה עבודה ו-כמה שקלים... תשקלל את כל הסיכונים מול הרווח שלך ותחליט אם שווה, זה גם תלוי מה ההפרש, אם אתה יכול להביא אותה ב10K והיא עולה 18 זה שווה אם היא עולה פה 12 זה כבר לא משתלם, זה תלוי בהרבה דברים

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #9 

ntk כתב:
אבל סתם בשביל לדעת-
(הכוונה עד לפתח הבית)
ט'נקס
...
...
אוקי (Y)
אבל זה עדיין לא מסביר איך מגיעים למחיר 9K ל 55D8000.
2600$ עלות+ 880$ מיסים + 150$ משלוח= כ - 12,700 ש"ח.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

ntk כתב:
gordi כתב:
ntk כתב:
אבל סתם בשביל לדעת-
(הכוונה עד לפתח הבית)
ט'נקס
...
...
150 דולר בלבד משלוח?
...
מהחנות זה נשלח עם חברת שליחויות עד הכתובת שלך בארצות הברית, זה כבר מבוטח עם החברת שליחויות, מהכתובת בארצות הברית עד אליך זה נשלח באמצועות UPS ( חברת EZBUY שולחת את זה דרכם אליך מארצות הברית ) וזה מבוטח ב-UPS על המשלוח, אם קורה לטלוויזיה משהו במשלוח אתה מכוסה, אבל אם הטלוויזיה הגיעה דפוקה מהמפעל, פתאום אתה מדליק ולא עובד או שיש פיקסלים דפוקים לא יודע מה, כל בעיה טכנית שלא תהיה, תצטרך לשלוח את הטלוויזיה חזרה לארצות הברית על חשבונך ואז שוב לארץ ( כמובן שלא תצטרך לשלם שוב מכס, רק תדאג להכין תפסים שזה טוויזיה ששלחת לתיקון ) מה הסיכוי שהיא תגיע דפוקה מהמפעל אני לא יכול לענות לך, זה יכול לקרות, יכול להיות שהיא תגיע דפוקה אבל לתקן אותה יעלה לך 200 ש"ח אז לא ישתלם לשלוח בחזרה, לא כל תיקון זה טוטלוס, יש הרבה סירטונים ביוטיוב על אנשים שמראים איך לתקן LCD, לפעמים טלוויזיות שלא נדלקות בכלל יכול להיות תיקון של שעה עבודה ו-כמה שקלים... תשקלל את כל הסיכונים מול הרווח שלך ותחליט אם שווה, זה גם תלוי מה ההפרש, אם אתה יכול להביא אותה ב10K והיא עולה 18 זה שווה אם היא עולה פה 12 זה כבר לא משתלם, זה תלוי בהרבה דברים
...
ט'נקס חבר יקר.
אני אמשיך בחיפושי אחרי מסך בארץ
אבל תמיד טוב לדעת שיש אופצייה של ייבוא אישי.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

טלHD כתב:
ntk כתב:
אבל סתם בשביל לדעת-
(הכוונה עד לפתח הבית)
ט'נקס
...
...
אוקי (Y)
אבל זה עדיין לא מסביר איך מגיעים למחיר 9K ל 55D8000.
2600$ עלות+ 880$ מיסים + 150$ משלוח= כ - 12,700 ש"ח.
...
העלות של הטלוויזיה היא 2100$ לא יודע איפה אתה מחפש, ומיסים אני כמעט לא משלם, לגבי המחיר, אמרתי באיזור ה-9 לא 9 זה היה פחות אבל לא נכנס לזה, וגם לגבי המיסים אין טעם לשאול

berti
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #12 

שלום
שאלתי למי שהתנסה ברכישת דגם 59D550 מארצות הברית
האם המכשיר שמגיע מארצות הברית תומך בשיטת השידור בישראל ? האם תומך 110-240V
מחיר בארצות הברית 1400 דולר + מיסוי 34% 476$ + הובלה 150$ + תיק מכס 50$ = 2076$
סה"כ כ 7300 שקלים.
במידה ונדרש שנאי 110-240 ו ממיר NTSC ל PAL תוספת של 600-700 שקלים
מה דעתכם

תודה

zzzion
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

NTK אולי תעשה לאנשים כמוני טובה ענקית ותסביר איך אתה ממליץ לעשות את זה, ברור לי שאין לך כח לשבת פה עם כל אחד ואחד ולהזמין לו מסך, רק קווים כלליים בעיקר, כמו חנויות מוכרות וטובות ברשת, איך EBAY בקטע הזה (אם בכלל), גם טיפים שמאוד חשובים כמו נושא התאמת החשמל לארץ ושידורי הלויין, אתה לא מבין כמה שעות אני מבזבז לחינם באינטרנט כל יום לחפש אנשים כמוך שעושים את זה די הרבה וכבר מומחים בעניין כדי שרק יסבירו לי מי נגד מי ומה חובה עליי לדעת לפני שאני קונה, תאיר עלינו מהידע שלך אחי, תן לנו שביב של תקווה והכי חשוב ידע מינימלי כדי להמשיך מכאן לבד....
פליזזזזז....

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #14 

הוא אמר שאין טעם לשאול, כנראה דוד שלו עובד במכס. :wink: יאללה ועדת חקירה!

zzzion
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

הוא עוד יפתיע חכה...

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

zzzion כתב:NTK אולי תעשה לאנשים כמוני טובה ענקית ותסביר איך אתה ממליץ לעשות את זה, ברור לי שאין לך כח לשבת פה עם כל אחד ואחד ולהזמין לו מסך, רק קווים כלליים בעיקר, כמו חנויות מוכרות וטובות ברשת, איך EBAY בקטע הזה (אם בכלל), גם טיפים שמאוד חשובים כמו נושא התאמת החשמל לארץ ושידורי הלויין, אתה לא מבין כמה שעות אני מבזבז לחינם באינטרנט כל יום לחפש אנשים כמוך שעושים את זה די הרבה וכבר מומחים בעניין כדי שרק יסבירו לי מי נגד מי ומה חובה עליי לדעת לפני שאני קונה, תאיר עלינו מהידע שלך אחי, תן לנו שביב של תקווה והכי חשוב ידע מינימלי כדי להמשיך מכאן לבד....
פליזזזזז....
...
כתבתי הכל כבר עשרות פעמים פה בפורום, ובכלל יש את גוגל, כמו שאמרת אני לא יכול לשבת עם כל אחד ולהסביר לו צעד אחרי צעד ולהזמין בשבילו ( ותאמין לי שפוצצו לי את האינבוקס מאז שהזמנתי את הטלוויזיה, וניסיתי לעזור כמה שיכולתי ) לכן מי שבאמת רוצה להזמין ( ולא סתם לטחון לי את הראש כמו שרוב האנשים עשו בהודעות פרטיות ולא הזמינו בסוף ) התאמץ קצת יעשה חיפוש וילמד את הנושא, רוצה לקבלת ביקורת על חנות בארצות הברית ? גוגל... אין יותר פשוט מזה, יש גם את FROOGLE שיש בו ביקורות על החנויות, ועוד הרבה אתרים אחרים

לגבי החשמל, יש מכשירים שכן עובדים בארץ ( כולל טלווזיות ) למרות שרשום מאחורה רק 110V בשביל ראש שקט ואם אתה לא יכול להיות בטוח במיליון אחוז, תקנה שנאי ב-100 ש"ח ותישן בשקט, טלוויזיה לא צריכה שנאי גדול ומספיק שנאי ב-100 ש"ח ( בהתאם לכמה WATT שהטלוויזיה צורכת )

לגבי שידורי לווין, כולם פה דוחפים לכל אחד מעבד תמונה בשווי אלפי שקלים, אבל אפשר לקנות ממיר פשוט PAL TO NTSC רק בשביל שידורי טלוויזיה, חפשו באיביי יש הרבה סוגים עםהמון חיבורים

לגבי המכס, פעם אחרונה, כי אני לא אגיב על זה יותר, זה לא רלוונטי לאף אחד פה, ככה שרדו מזה

zzzion
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

תודה רבה אחי, עזרת לי מאוד!! (Y)

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #18 

תודה רבה על המידע.
אתם יכולים לפרט בבקשה על הממיר שדיברתם עליו, דגם מומלץ וכדומה?
בנוסף הייתי שמח להבין מה המשמעות של ממיר בלי מעבד תמונה לעומת אחד שעם. אני מנסה להבין איך יכול להיות שמישהו קונה טלויזיה במעל עשרת אלפים שקל ואז יהיה לו רכיב בדרך שהוא אולי צוואר בקבוק של האיכות.
האם טלויזיה שנקנית בארץ ולא צריכה ממיר, רואים בה יותר טוב מזו שנקנתה בארצות הברית בהנחה שהדגם זהה רק אמריקאי?
ושאלה אחרונה האם זה שאני רואה בזאפ שמוכרים דגם אמריקאי un55d8000 ולא מזכירים ממיר אומר שבדגם הזה יש תאימות לארץ או שהם פשוט לא מזכירים את זה כי זה יותר נוח להם?
שאלת תם, גם אם משתמשים בחיבור HDMI צריך ממיר או רק בחיבורים הישנים?
סליחה על כמות השאלות אבל אני עומד לפני הזמנה מחו"ל וקצת חושש לבצע אותה
תודה

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

offerbk1 כתב:תודה רבה על המידע.
אתם יכולים לפרט בבקשה על הממיר שדיברתם עליו, דגם מומלץ וכדומה?
בנוסף הייתי שמח להבין מה המשמעות של ממיר בלי מעבד תמונה לעומת אחד שעם. אני מנסה להבין איך יכול להיות שמישהו קונה טלויזיה במעל עשרת אלפים שקל ואז יהיה לו רכיב בדרך שהוא אולי צוואר בקבוק של האיכות.
האם טלויזיה שנקנית בארץ ולא צריכה ממיר, רואים בה יותר טוב מזו שנקנתה בארצות הברית בהנחה שהדגם זהה רק אמריקאי?
ושאלה אחרונה האם זה שאני רואה בזאפ שמוכרים דגם אמריקאי un55d8000 ולא מזכירים ממיר אומר שבדגם הזה יש תאימות לארץ או שהם פשוט לא מזכירים את זה כי זה יותר נוח להם?
שאלת תם, גם אם משתמשים בחיבור HDMI צריך ממיר או רק בחיבורים הישנים?
סליחה על כמות השאלות אבל אני עומד לפני הזמנה מחו"ל וקצת חושש לבצע אותה
תודה
...
מעבד תמונה רוכשים גם אנשים שקונים טלוויזיה בארץ, זה משפר את התמונה, ככה שאם אתה רוצה שיפור תמונה בלי שום קשר מאיפה קנית אותה, תקנה משהו יקר

חפש באיביי, יש הרבה סוגים של ממירים, תלוי גם איזה ממיר יש לך בבית ואיזה חיבורי אתה צריך ( HDMI SCART וכו ), חוץ מהסינים שיש באיביי יש גם את הaltona שזה קצת יותר יקר 100-150$ ויש את מעבדי התמונה שעולים 400+, אגב לא ממש הייתי אומר שזה צוואר בקבוק כי הרי אתה משתמש בממיר לשידורים של יס והוט, וזה לא כל כך אטרציה מהתחלה, את המזרמדיה\מחשב תוכל לחבר ישירות למסך, גם רוב הנגנים תומכים היום גם ב-PAKL וגם ב-NTSC, ככה שלא אמורה להיות בעיה עם שאר הדברים

אם מוכרים בארץ את הדגם האמריקאי הוא לא תומך, יכול להיות שנותנים לך ממיר מאיפה שאתה רוכש ובגלל זה לא מפרסמים על זה כלום, תשאל

החיבור לא משנה, משנה רק המקור, אם המקור תומך ב-NTSC ( 60HZ לא תהיה לך בעיה

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #20 

תודה על ההתייחסות אבל לא כל כך הבנתי איך חיבור סקארט קשור פה.
אם אני משתמש רק בחיבורו HDMI כלומר גם הממיר של הוט הוא hd עדיין צריך את הממיר paltontsc ?
במידה וכן אפשר לקבל דגם בסיסי מומלץ בבקשה?

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”