אשמח להמלצות בנוגע לרכישת אוזניות המיועדת לצפיה בסרטי HD+טלוויזיה רגילה

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לכל חברי הפורום שלום רב,

עד עכשיו הייתי צופה בסרטים+סדרות באיכות HD(קבצי MKV) עם פס קול 5.1 בעזרת אוזניות AKG K324P הישנות שהיו לי, והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג למשהו יותר רציני.

אז ככה:

1)יעוד עיקרי זה סרטים+סדרות עם פס קול הבא: 48 kHz, AC3, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch
אם הבנתי נכון אז אכן מדובר בפס קול שהוא 5.1..... :מבולבל:
וכמובן צפיה בטלוויזיה רגילה, כלומר חיבור אוזניות דרך יציאת אוזניות בטלוויזיה.
שימוש משני זה מוסיקה.
*האוזניות לא ישמשו בכלל למשחקי מחשב או PS3 וכדומה בכלל!!!

2)ללא מיקרופון צדדי(במידה ויש מיקרופון שהוא מובנה ולא בולט אז זה בסדר,כ כמו-כן מיקרופון מתפרק גם בסדר)

3)בעלי חיבור PL3.5 רגיל, עם עדיפות לחיבור SPIDF בנוסף(אם אשתדרג במזרימדיה בעתיד אז שתהיה תמיכה מראש).

4)גרסה חוטית בלבד.

5)כבל כמה שיותר ארוך.

6)סוג אוזניות - או IN-EAR שחוסמות טוב רעשים מבחוץ(כרגע ה-AKG שיש לי הן IN-EAR) או אוזניות קשת חוסמות רעשים שמכסות את כל האוזן במלואה.

7)טווח מחירים - עד 300 ש"ח.
אשמח לכל עזרה בנושא. :)

נ.ב.
גם הצעות מ-EBAY יתקבלו בברכה.
נערך לאחרונה על ידי unzi200888 ב 10/07/2011 12:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

קראתי עוד קצת באינטרנט ונראה לי שיריתי ליותר מדי כיוונים עם האוזניות.
לכן שיניתי כמה מהקריטריונים :)

לא ראיתי אוזניות 5.1 במחיר עד 300 ש"ח, ולכן אוזניות(קשת או IN-EAR) שהן לא 5.1, אבל יתנו תוצאה טובה עם פסקול של 5.1 גם יתקבלו בברכה. (Y)

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אשמח לכל עזרה בנושא.

מה אתם אומרים על אלה: MDRXD200 Sony ??? או על PHILIPS SHP2500???

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

63 צפיות ואף תגובה? :(

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

מישהו?

sivan77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

את עניין ההמלצה אשאיר לכאלה שניסו יותר אוזניות ממני. אבל אני כן אתן לך כמה טיפים לחיפוש שלך.

כתבת הכל ובצורה הכי מפורטת שאתה מוצא לנכון כנראה, אבל מה אני אגיד לך... אני חושב שהדרישות שלך משעממות. משעממות בשביל החבר'ה שגולשים כאן. כלומר שמע, אף אחד לא ידע להמליץ לך על אוזניות עם כבל ארוך, חיבור PL קטן, בלי מיקרופון או שעם מקרופון מתפרק... אלה לא קריטריונים שעל פיהם מחפשים אוזניות. אלה דברים שאתה חי איתם אחר כך, שוליים ביותר, נפתרים בקלות.
יש כבל מאריך, יש מתאמים (למרות שבד"כ יגיעו עם PL קטן), ומיקרופון לא תמצא ביותר מידי אוזניות, אבל מקסימום אם בכל זאת נתקלת באחד... תפרק אותו או לך למישהו שיעשה לך את זה. אני בספק אם זאת תהיה הבעיה שלך בחיים.

תדע גם שעניין התקציב די מגביל אותך. כלומר מגביל אנשים מלהמליץ לך. אנשים כאן מדברים בתקציבים הרבה יותר גבוהים. הדעה הרווחת תהיה לדעתי: תחסוך את ה- 300 ואל תקנה אוזניות במחיר כזה.

שים לב לעוד משהו: אין דבר כזה אוזניות 5.1. בשביל 5.1 אתה צריך שישה ערוצים (5, ובאס), ובאוזניות יש לך 2 - שמאל וימין, שמפיקים הכל. יש אוזניות שיוכלו לפרוש לך את הצליל כך שתשמע אותו (באוזניות) כאילו הוא מגיע מכל מיני כיוונים, לא רק צד ימין וצד שמאל. אבל אני מאוד בספק שיש כאלה אוזניות ב- 300 שקל. יש מוטציות שמנסות להיות 5.1, אבל תתרחק ממוטציות.

מה נשאר שבאמת רלוונטי - רק התקציב. יכולתי לחסוך את כל זה ולומר שבתקציב כזה אל תבוא עם יותר מידי דרישות, מקווה שזה לא היה לחינם. בהצלחה :)

unzi200888 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

sivan77,

קודם כל המון תודה על התגובה - לפחות מישהו טרח לענות :roll:

אבל אני לא מבין מה הבעיה להמליץ על סוג מסוים לשימוש ציינתי, שיעלה קצת יותר! אין שום בעיה עם זה, אם זה שווה את הכסף שאני משקיע אז אני מוכן להשקיע עוד קצת.

הרי לא ביקשתי לבנות פה מגדל אייפל! גם השימוש בסה"כ משהו אחד - צפיה בסרטים וסדרות עם פס קול 5.1! זהו! לא ביקשתי משחקים, אמרתי שמוסיקה זה משהו משני, אז אני לא רואה בעיה להמליץ לפחות על משהו!

חוץ מזה, כבר נתתי שני סוגי אוזניות ולא קיבלתי שום התייחסות - גם ביקורת רעה תתקבל בברכה כי ככה אדע לא לבחור בהן.

אז שוב פעם סיוון, אני באמת מודה שכן התייחסת לשרשור שפתחתי, אבל נראה לי שפשוט אפתח אחד חדש עם בדיוק שתי שורות - מה השימוש והמחיר( כן ציינתי עד 300 ש"ח - כי זה התקציב שלי כרגע נכון לעכשיו).

אם גם זה לא ילך, כנראה שאחפש המלצות במקום אחר.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #8 

נתקלתי בפוסט הזה תוך כדי חיפוש... (רציתי לדעת האם שימוש בכבל מאריך פוגם באיכות השמע?)
אם זה עדין אקטואלי - קניתי לא מזמן אוזניות בדיוק לאותו שימוש Shure SRH440 - יש מידע מפורט עליהן בפורום וגם באמאזון. אני מאד מאד מרוצה מהן!!!

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

מחיפוש בפורומים בחו"ל ( אני נמצא באותו מצב , אבל קונה בארה"ב ) , אוזניות מומלצות , עם בס חזק , ועומק שמתאים לסרטים :

Sennheiser HD201 - 21$
HD 555 - 109$
Panasonic RP-HTF600 - 40$
JVC HARX700 - 33$
Sennheiser HD448 - 86$
beyerdynamic DT 235 - 50$

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #10 

Sennheiser HD555 הן האיכותיות ברשימה, אבל באס הוא לא החלק החזק שלהן.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #11 

אני מאד מרוצה מעוצמת הבאס ב Shure שלי...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”