WIFI בחו"ל !
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אודה על עזרתכם ב"פיענוח" הנתונים בתשובה שקיבלתי בק"ע שימוש ב WIFI בחו"ל עם האייפון שלי ברשת אורנג',
האם קיימת עלות מצידי לשימוש ? ובכלל ?
תודה לעונים !
[left]WIFI is available in the rooms. The Wireless Internet Service is compatible with a Wireless 802.11b card, which is the industry standard. You may use your personal laptop while onboard, your iPhone and all other WiFi equipped devices and most software installed on them without restrictions. VPN access on the other hand is restricted to connections of the type, which are not IPSec or PPTP connections. Discuss your VPN limitations with your company's IT department if you are planning to work while sailing. We are not able to change your settings onboard. [/left]
האם קיימת עלות מצידי לשימוש ? ובכלל ?
תודה לעונים !
[left]WIFI is available in the rooms. The Wireless Internet Service is compatible with a Wireless 802.11b card, which is the industry standard. You may use your personal laptop while onboard, your iPhone and all other WiFi equipped devices and most software installed on them without restrictions. VPN access on the other hand is restricted to connections of the type, which are not IPSec or PPTP connections. Discuss your VPN limitations with your company's IT department if you are planning to work while sailing. We are not able to change your settings onboard. [/left]
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה שהם אומרים הוא שיש לך גישה לנקודות ה WIFI בחדרים אם כי במהירות נמוכה (802.11b) של 11mbps. תוכל לגלוש ולקבל דואר אבל לא תהיה לך אפשרות להתחבר למשרד אם מקום העבודה משתמש בחיבור VPN מאובטח
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 10/07/2011 0:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש מצב שפשוט לא עידכנו את הקומוניקט ..Catskinner כתב:מה שהם אומרים הוא שיש לך גישה לנקודות ה WIFI בחדרים אם כי במהירות נמוכה (802.11b) של 11mbps. תוכל לגלוש ולקבל דואר אבל לא תהיה לך אפשרות להתחבר למשרד אם מקום העבודה משתמש בחיבור VPB מאובטח...
אם זה לא N זה לפחות G. אבל מה זה משנה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
רונן
- חבר מכור קשה

תודה חבר׳ה,
אם אני מבין נכון , הגלישה ( האיטית ) בwifi אמורה להיות ללא תשלום למעט שימוש בשיחות וב SMS ים ...( כאן אני מול אורנג' או ספק אחר )
אם אני מבין נכון , הגלישה ( האיטית ) בwifi אמורה להיות ללא תשלום למעט שימוש בשיחות וב SMS ים ...( כאן אני מול אורנג' או ספק אחר )
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לגלישה ב WiFi אין שום קשר לאורנג'. זה בינך לבין מי שמספק את הרשת האלחוטית.
-
רונן
- חבר מכור קשה

אכן !Catskinner כתב:לגלישה ב WiFi אין שום קשר לאורנג'. זה בינך לבין מי שמספק את הרשת האלחוטית....
אבל נראה לי שגם ה wifi כרוך בתשלום לספק בחו״ל ,
תודה .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ההנחה שלך שגויה. אם נקודת הגישה ל WiFi מציעה גישה חופשית אז אתה לא משלם אגורה. ספקי הסלולאר אחראים על רשת ה 3G והטלפוניה הרגילה, לא על ה WiFi. התשלום על הגישה לרשת WiFi הוא לפי החלטת מי שמפעיל את נקודת הגישה בלבד.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כל מה שלא עובר ברשת הסלולרית ( 3g/4g ) לא קשור למפעיל הסלולרי.
אם נקודת הגישה במלון חופשית ( צריך לברר את זה, לא בכל המקומות זה חינם ) אז אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה מעל wifi ( שיחות Voip למשל ).
שים לב מניסיון !, דבר עם המפעיל הסלולרי שלך ותדאג שהמכשיר שלך חסום לגלישה בחו"ל דרך רשת סלולרית. עם הסמארטפונים של היום אי אפשר לדעת מתי המכשיר שלך יחליט לעדכן איזו אפליקציה ששוקלת 10 מגה עליהם אתה עלול לשלם עשרות שקלים.
ליאור
אם נקודת הגישה במלון חופשית ( צריך לברר את זה, לא בכל המקומות זה חינם ) אז אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה מעל wifi ( שיחות Voip למשל ).
שים לב מניסיון !, דבר עם המפעיל הסלולרי שלך ותדאג שהמכשיר שלך חסום לגלישה בחו"ל דרך רשת סלולרית. עם הסמארטפונים של היום אי אפשר לדעת מתי המכשיר שלך יחליט לעדכן איזו אפליקציה ששוקלת 10 מגה עליהם אתה עלול לשלם עשרות שקלים.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי