mac mini עובד נפלא בתור מדיה סנטר - איך משדרגים את הסאונד?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Mac-it פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם !

מזה כשנה וחצי יש לי מק מיני שעובד כמדיה סנטר וכשרת הורדות וקבצים, אליו אני דוגם את כל ה-DVD-ים שאני קונה לילדים - הקיצר מרוצה עד הגג.

המק מיני מחובר ל-LCD LED של פיליפס, אשר מכיל בתוכו גם את הממיר של עידן ואז לא צריך עוד שלט לממיר (אגב רואים מעולה, יותר טוב ממיר עידן רגיל)
הסאונד יוצא מתוך רמקולים 2.1 של קריאטיב בני 10 שנים... המחוברים בפלאג האוזניות של המק מיני, מיותר לציין שהאיכות לא משהו.

אני רוצה לשפר את איכות הקול.

עכשיו, למקמיני יש יציאה אופטית, אבל יש לו יציאת dvi בלבד (לדגם החדש כבר יש יציאת hmdi), אשר אני ממיר אותה באמצעות כבל ל-hdmi.

אני רוצה בשלב זה להתקין לכל היותר 2 רמקולים וסאב, אין לי כוח כרגע לסלול תשתיות בסלון לרמקולים אחוריים.

על איזה סט-אפ אתם ממליצים?

תודה

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1883
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #2 

אם אתה נשאר עם 2 רמקולים וסאב, ללא רסיבר קולנוע ביתי, קנה רמקולים טובים למחשב. יש של הרמן ו- JBL שהבנתי שהם טובים.

Mac-it פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

idabari כתב:אם אתה נשאר עם 2 רמקולים וסאב, ללא רסיבר קולנוע ביתי, קנה רמקולים טובים למחשב. יש של הרמן ו- JBL שהבנתי שהם טובים.
...
האם שווה לי להשקיע במגבר, כשאני רוצה בינתיים רק סט-אפ של 2.1?

BlkBrd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

Mac-it כתב:
idabari כתב:אם אתה נשאר עם 2 רמקולים וסאב, ללא רסיבר קולנוע ביתי, קנה רמקולים טובים למחשב. יש של הרמן ו- JBL שהבנתי שהם טובים.
...
האם שווה לי להשקיע במגבר, כשאני רוצה בינתיים רק סט-אפ של 2.1?
...
גם לי יש מק מיני כ-HTPC מאותו דגם וגם אני מרוצה (מאד). מגבר יפריד לך בין תדרים נמוכים אשר יילכו לסאב בלבד לבין תדרים גבוהים לרמקולים. בלעדיו כל התדרים הולכים לכל הרמקולים. אלא אם כן תמצה רמקולים הכוללים מגבר בתוכם עם אפשרות CUT-OFF (חלוקת תדרים בין הסאב לרמקולים).
אם אתה צופה בתכנים המותאמים לסראונד, קנה מקרן קול הכולל מגבר ותהנה.
בכל מקרה, אני מקווה שאתה מריץ PLEX על המחשב.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”