מחפש סמארטפון או טאבלט קטן שיש לו גלישת 3G ו-GPS אבל אין לו מצלמה
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בקשה מוזרה, נכון?
אני שואל את זה בשביל חבר העובד במקום עבודה בו אסור להכניס טלפון נייד עם מצלמה ואין בעבודה חיבור לרשת האינטרנט.
יש אפשרות לקנות סמארטפון זול יחסית (700 ש"ח) דוגמת הסוני אריקסון X10 Mini ופשוט להרוס לו חומרתית את המצלמה (יש הליך כזה...), אבל אולי בכל זאת יש "חיה" כזאת שהיא מראש ללא מצלמה?
זה יכול להיות טלפון או טאבלט קטן (במקרה של טאבלט, ייסחב יחד עם טלפון נוקיה 3100 ישן ללא מצלמה).
מה דעתכם? יש דבר כזה?
יש את אייפד 1 בגירסה עם ה-3G, אבל המסך גדול מדי וזה כבר ייחשב כ"מחשב נייד", שגם כזה אסור להכניס לשם...
אני שואל את זה בשביל חבר העובד במקום עבודה בו אסור להכניס טלפון נייד עם מצלמה ואין בעבודה חיבור לרשת האינטרנט.
יש אפשרות לקנות סמארטפון זול יחסית (700 ש"ח) דוגמת הסוני אריקסון X10 Mini ופשוט להרוס לו חומרתית את המצלמה (יש הליך כזה...), אבל אולי בכל זאת יש "חיה" כזאת שהיא מראש ללא מצלמה?
זה יכול להיות טלפון או טאבלט קטן (במקרה של טאבלט, ייסחב יחד עם טלפון נוקיה 3100 ישן ללא מצלמה).
מה דעתכם? יש דבר כזה?
יש את אייפד 1 בגירסה עם ה-3G, אבל המסך גדול מדי וזה כבר ייחשב כ"מחשב נייד", שגם כזה אסור להכניס לשם...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לינק נחמד, אם כי חבל שאין שם מכשיר מבוסס אנדרויד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
גם לי יש את הבעיה הזאת. כמה חברות שאני עובד איתן לא נותנת לי להכניס את הטלפון שלי כי יש לו מצלמה.
אורנג' מוכרת טלפונים שעברו סירוס אבל ממה שאני יודע מדובר בנוקיה ישנה עם מערכת הפעלה לא ידידותית במיוחד. יש גם בלקברי שעברו סירוס אבל אני לא יודע איך אפשר להשיג אותם.
ממש מוזר לי שסמסונג או HTC לא מייצרות טלפון אנדרויד בלי מצלמה. אולי כדאי לשאול איזה מעבדת טלפונים אם הם יכולים לעשות את השירות ולקנות איזה אנדרויד יד שניה שאפשר לפרוץ אותו.
אורנג' מוכרת טלפונים שעברו סירוס אבל ממה שאני יודע מדובר בנוקיה ישנה עם מערכת הפעלה לא ידידותית במיוחד. יש גם בלקברי שעברו סירוס אבל אני לא יודע איך אפשר להשיג אותם.
ממש מוזר לי שסמסונג או HTC לא מייצרות טלפון אנדרויד בלי מצלמה. אולי כדאי לשאול איזה מעבדת טלפונים אם הם יכולים לעשות את השירות ולקנות איזה אנדרויד יד שניה שאפשר לפרוץ אותו.
בחנות הזו - http://www.tikcom.co.il/trading.asp?page=199
יש שירות מעבדה של הסרת המצלמה כולל אישור למקום העבודה על ביצוע ההסרה.
יש שירות מעבדה של הסרת המצלמה כולל אישור למקום העבודה על ביצוע ההסרה.