מצלמת וידאו - רכישה בארה"ב
היי,
אני מחפש כרגע מצלמת וידאו בייתית במצלמת באיכות full HD.
אני מתלבט אם לרכוש בחנות באג בדיוטי פריי או לחילופין לרכוש בחנות בארה"ב.
הבנתי שבארץ ובאירופה יש שיטת שידור שנקראת PAL ברוב הטלוויזיות ואילו בארה"ב שיטת השידור היא NTSC. האם יש לנתון זה משמעות כאשר רוכשים כיום מצלמת וידאו??? הרי בסופו של דבר ההקלטה כיום היא באמצעות כרטיס זיכרון שמאחסן את הקבצים בקידוד שמתאים לצפיה במחשב.
אבקש לקבל תשובה מהמומחים בנושא לפני כאני מחליט היכן לרכוש.
תודה
אני מחפש כרגע מצלמת וידאו בייתית במצלמת באיכות full HD.
אני מתלבט אם לרכוש בחנות באג בדיוטי פריי או לחילופין לרכוש בחנות בארה"ב.
הבנתי שבארץ ובאירופה יש שיטת שידור שנקראת PAL ברוב הטלוויזיות ואילו בארה"ב שיטת השידור היא NTSC. האם יש לנתון זה משמעות כאשר רוכשים כיום מצלמת וידאו??? הרי בסופו של דבר ההקלטה כיום היא באמצעות כרטיס זיכרון שמאחסן את הקבצים בקידוד שמתאים לצפיה במחשב.
אבקש לקבל תשובה מהמומחים בנושא לפני כאני מחליט היכן לרכוש.
תודה
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2788
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אכן לשימושים במחשב או אפילו להקרנה בסלון לרוב לא תתקל בבעיה
אבל ברגע שתרצה לערוך משהו שמשלב גם את מסיבת הסיום שלך מכיתה ג' אז תרגיש את בעיית ההבדלים בין NTSC ל PAL ובין HD ל SD
אבל ברגע שתרצה לערוך משהו שמשלב גם את מסיבת הסיום שלך מכיתה ג' אז תרגיש את בעיית ההבדלים בין NTSC ל PAL ובין HD ל SD
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
בניגוד לעבר,
כיום כל מסכי הטלביזיה תומכים בכל שיטות השידור.
כמובן שמחשבים וסטרימרים יודעים גם הם לנגן תכני PAL ו NTSC.
בלי קשר לקטע הטכני, קח בחשבון את נושא האחריות. לא תמיד ההפרש במחיר שווה את הסיכון.
אחריות לשנה שווה כ 200 שקלים לפחות.
ליאור
כיום כל מסכי הטלביזיה תומכים בכל שיטות השידור.
כמובן שמחשבים וסטרימרים יודעים גם הם לנגן תכני PAL ו NTSC.
בלי קשר לקטע הטכני, קח בחשבון את נושא האחריות. לא תמיד ההפרש במחיר שווה את הסיכון.
אחריות לשנה שווה כ 200 שקלים לפחות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
תקנו אותי אם אני טועה אבל בפורמט 1080P או 720P אין לשיטת השידור כל קשר כי בהגדרה PAL ו NTSC הם SD.
כך שאים בענייני FHD עסקינן אז אין הבדל במצלמות הנקודה היא מה יקרה כאשר תצלם ב SD ותרצה לחבר את המצלמה לטלויזיה שיודעת לשדר רק PAL (דבר מאוד נדיר בימינו) או אז יש לך בעיה מסויימת אבל כשאתה עושה את זה אתה מפספס את המהות של מצלמת FHD
זו דעתי
כך שאים בענייני FHD עסקינן אז אין הבדל במצלמות הנקודה היא מה יקרה כאשר תצלם ב SD ותרצה לחבר את המצלמה לטלויזיה שיודעת לשדר רק PAL (דבר מאוד נדיר בימינו) או אז יש לך בעיה מסויימת אבל כשאתה עושה את זה אתה מפספס את המהות של מצלמת FHD
זו דעתי