המלצה ל-HTPC שבנוסף יוכל לנגן FLAC באיכות גבוהה
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי לכולם,
מחפש תחליף ל-HDX1000 ששירת אותי נאמנה קרוב ל 3 שנים.......
אני מחפש לבנות מחשב - HTPC במארז יעודי, כנראה של ANTEC- אבל אני רוצה שבנוסף לסרטי FHD המחשב יוכל לנגן גם את ספריית ה-FLAC שלי גם ב-24Bit / 96Khz.
האם מישהו יוכל להמליץ לי מניסיונו על מפרט שיענה לי על הדרישות הנ"ל? כרגע אני משתמש ב-VALAB NOS DAC שמחובר גם לסטרימר ב-SPDIF וגם למחשב נייד דרך USB - אני מנגן דרך ASIO 2.0 דרייבר.
תודה.....
מחפש תחליף ל-HDX1000 ששירת אותי נאמנה קרוב ל 3 שנים.......
אני מחפש לבנות מחשב - HTPC במארז יעודי, כנראה של ANTEC- אבל אני רוצה שבנוסף לסרטי FHD המחשב יוכל לנגן גם את ספריית ה-FLAC שלי גם ב-24Bit / 96Khz.
האם מישהו יוכל להמליץ לי מניסיונו על מפרט שיענה לי על הדרישות הנ"ל? כרגע אני משתמש ב-VALAB NOS DAC שמחובר גם לסטרימר ב-SPDIF וגם למחשב נייד דרך USB - אני מנגן דרך ASIO 2.0 דרייבר.
תודה.....
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
העף מבט במאמר המפרטים המומלצים (לינק בראש הפורום). עם כל המפרטים שם תוכל לנגן קבצי FLAC, שאינם דורשים כוח עיבוד גבוה כלל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

תודה,
עברתי על השרשור הזה לפני שכתבתי את הפוסט......
אבל בכל זאת שאלה, אני מבין שבגלל שיש לי DAC חיצוני אני לא צריך כרטיס קול טוב, אבל ראיתי במאמר שכתוב על רכישה של כרטיס מסך טוב, השאלה שלי היא האם במעבד החדש של אינטל ה-SANDIBRIDGE עם ה-GPU המובנה שלו שתומך FHD יכול להספיק לסרטי FHD ב- BITRATE גבוה?
שוב תודה
עברתי על השרשור הזה לפני שכתבתי את הפוסט......
אבל בכל זאת שאלה, אני מבין שבגלל שיש לי DAC חיצוני אני לא צריך כרטיס קול טוב, אבל ראיתי במאמר שכתוב על רכישה של כרטיס מסך טוב, השאלה שלי היא האם במעבד החדש של אינטל ה-SANDIBRIDGE עם ה-GPU המובנה שלו שתומך FHD יכול להספיק לסרטי FHD ב- BITRATE גבוה?
שוב תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בוודאי.
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

עדכונים.......
שבוע שעבר רכשתי בסוף לאחר מספר אפשרויות את ה- XTREAMER ULTRA ואני ממש,אבל ממששששש מרוצה!
מריץ WIN7 ללא בעיה,רץ חלק..... מנגן כל דבר אפשרי, איכות תמונה מעולה!! תומך ASIO ומחובר ל-DAC חיצוני. בקיצור תענוג,ובמחיר כל כך מצחיק.....
שבוע שעבר רכשתי בסוף לאחר מספר אפשרויות את ה- XTREAMER ULTRA ואני ממש,אבל ממששששש מרוצה!
מריץ WIN7 ללא בעיה,רץ חלק..... מנגן כל דבר אפשרי, איכות תמונה מעולה!! תומך ASIO ומחובר ל-DAC חיצוני. בקיצור תענוג,ובמחיר כל כך מצחיק.....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתחדש! 
אם איזו תוכנה וכרטיס קול אתה מנגן את ה flac 24/96? ה DAC יכול להראות לך שלא התבצע שום downsampling בדרך?alicenir כתב:עדכונים.......
מריץ WIN7 ללא בעיה,רץ חלק..... מנגן כל דבר אפשרי, איכות תמונה מעולה!! תומך ASIO ומחובר ל-DAC חיצוני. בקיצור תענוג,ובמחיר כל כך מצחיק........
כל יום לומדים משהו חדש
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

Gover,
אני משתמש בכרטיס קול הפנימי של הלוח אם, נמה לי שזה REALTEK ALC892 שמחובר ל- TERADAK NOS DAC חיצוני דרך USB.
התוכנה לניגון:
1.- XBMC כאשר אני עובד עם WASAPI DRIVER שזה זהה ל-ASIO
2.- FOBARR2000 כאשר אני משתמש ב- ASIO
3.- ALBUM PLAYER כאשר אני משתמש ב-ASIO
כאשר משתמשים באחד הדרייברים הנ"ל לא מתבצע DOWNSAMPLING ל-FLAC או לכל קובץ סאונד אחר, מה שנכנס יוצא ישר דרך ה-ASIO ללא עיבוד כלשהו.
ה-DAC שלי לא יכול להראות זאת, אבל האוזן שלי כן
אני משתמש בכרטיס קול הפנימי של הלוח אם, נמה לי שזה REALTEK ALC892 שמחובר ל- TERADAK NOS DAC חיצוני דרך USB.
התוכנה לניגון:
1.- XBMC כאשר אני עובד עם WASAPI DRIVER שזה זהה ל-ASIO
2.- FOBARR2000 כאשר אני משתמש ב- ASIO
3.- ALBUM PLAYER כאשר אני משתמש ב-ASIO
כאשר משתמשים באחד הדרייברים הנ"ל לא מתבצע DOWNSAMPLING ל-FLAC או לכל קובץ סאונד אחר, מה שנכנס יוצא ישר דרך ה-ASIO ללא עיבוד כלשהו.
ה-DAC שלי לא יכול להראות זאת, אבל האוזן שלי כן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי אם יש לך DAC המתחבר ב-USB אל המחשב, אז כרטיס הקול הפנימי של לוח האם בכלל לא בשימוש. הרי לכרטיס הקול הפנימי אין שום קשר ליציאות ה-USB.
או שאולי פספסתי כאן משהו?
או שאולי פספסתי כאן משהו?
חיבור USB מעביר 24/96?pixies כתב:לדעתי אם יש לך DAC המתחבר ב-USB אל המחשב, אז כרטיס הקול הפנימי של לוח האם בכלל לא בשימוש. הרי לכרטיס הקול הפנימי אין שום קשר ליציאות ה-USB.
או שאולי פספסתי כאן משהו?...
כל יום לומדים משהו חדש
חיבור USB מעביר 24/96?pixies כתב:לדעתי אם יש לך DAC המתחבר ב-USB אל המחשב, אז כרטיס הקול הפנימי של לוח האם בכלל לא בשימוש. הרי לכרטיס הקול הפנימי אין שום קשר ליציאות ה-USB.
או שאולי פספסתי כאן משהו?...
כל יום לומדים משהו חדש
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חיבור USB במחשב יכול להעביר גם 96/24 עם דרייברים מתאימים (ראה M2Tech Hiface למשל) אבל רוב ה DAC החיצוניים אינם מסוגלים לקבל מידע דרך חיבור USB מעבר ל 48/24.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.