מחפש שלט לרסיבר ימאהה rxv 520
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למה אתה שואל אותנו ולא אותם ישירות?
עוד אופציות הן לבדוק ב-ebay ולנות לקחת את השלט לתיקון (בהנחה שכבר החלפת בטריות ולא זאת הבעיה
)
עוד אופציות הן לבדוק ב-ebay ולנות לקחת את השלט לתיקון (בהנחה שכבר החלפת בטריות ולא זאת הבעיה
-
eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
סליחה באמת שהעלתי שאלה בפורום,אני מצטער ששאלתי "אותכם",פשוט ניסיתי להתקשר ליבואן ביום שישי ולא היתה תשובה,אז ברוב טפשותי וחוצפתי ביקשתי להעזר בידע של חובבים אחרים.epony כתב:למה אתה שואל אותנו ולא אותם ישירות?
עוד אופציות הן לבדוק ב-ebay ולנות לקחת את השלט לתיקון (בהנחה שכבר החלפת בטריות ולא זאת הבעיה)
...
אני מתנצל ואשתדל לא להעלות שאלות כאלו בעתיד...
מזל שכבר הים ענו לי ....
- epony
- חבר במועדון 10K

יופי לך, פיתחת חוש בריא לסרקזם במרוצת השנים - אני בטוח שזה תורם לך המון כשבכל פעם שמישהו מנסה לעזור לך אתה עוקץ אותו בתגובה...
כולי תקווה שתמשיך לשאול שאלות בפורום, וממש לא משנה כמה הן "חכמות". אני גם מקווה שאחרי התגובה הנשכנית שלך עוד יימצא הצדיק בסדום שיענה לך על השאלות שלך, ורצוי תוך פחות מ-4 שעות ביום שבת כי אחרת איזה מן שירות הם נותנים פה החובנים האלה?!
כולי תקווה שתמשיך לשאול שאלות בפורום, וממש לא משנה כמה הן "חכמות". אני גם מקווה שאחרי התגובה הנשכנית שלך עוד יימצא הצדיק בסדום שיענה לך על השאלות שלך, ורצוי תוך פחות מ-4 שעות ביום שבת כי אחרת איזה מן שירות הם נותנים פה החובנים האלה?!
-
eyal8a
- חבר פעיל מאוד

אחי הציניות באה ממך ,איזו מן תשובה זו "למה אתה שואל אותנו" ??epony כתב:יופי לך, פיתחת חוש בריא לסרקזם במרוצת השנים - אני בטוח שזה תורם לך המון כשבכל פעם שמישהו מנסה לעזור לך אתה עוקץ אותו בתגובה...![]()
כולי תקווה שתמשיך לשאול שאלות בפורום, וממש לא משנה כמה הן "חכמות". אני גם מקווה שאחרי התגובה הנשכנית שלך עוד יימצא הצדיק בסדום שיענה לך על השאלות שלך, ורצוי תוך פחות מ-4 שעות ביום שבת כי אחרת איזה מן שירות הם נותנים פה החובנים האלה?!...
יכולת בקלות לוותר על המשפט הזה
- epony
- חבר במועדון 10K

לא ציניות, תהיה אמיתית למה אתה שואל שאלה כמו "האם יש אפשרות לרכוש דרך היבואנית את השלט אפילו שזה דגם ישן?", במקום להשקיע את אותו הזמן באיתור היבואן ויצירת קשר ישיר עימו?
הדבר היחיד שתשובה עניינית על שאלה כזאת בפורום אינטרנט ייתן לך זה סיכוי קלוש לחסוך שיחת טלפון ליבואן - אז מה הערך בשאלה הזאת?
הדבר היחיד שתשובה עניינית על שאלה כזאת בפורום אינטרנט ייתן לך זה סיכוי קלוש לחסוך שיחת טלפון ליבואן - אז מה הערך בשאלה הזאת?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נפתרה הבעייה? עם השלט?
שווה אולי לפתוח אותו ולנקות אותו (אם אתה יודע איך).
שווה אולי לפתוח אותו ולנקות אותו (אם אתה יודע איך).
-
eyal8a
- חבר פעיל מאוד

תקרא שוב אחי התקשרתי ביום שישי, לא הייתה תשובה, העלתי שאלה בפורום(לא רציתי לחכות ליום א', אז שאלתי בפורום)epony כתב:לא ציניות, תהיה אמיתית למה אתה שואל שאלה כמו "האם יש אפשרות לרכוש דרך היבואנית את השלט אפילו שזה דגם ישן?", במקום להשקיע את אותו הזמן באיתור היבואן ויצירת קשר ישיר עימו?
הדבר היחיד שתשובה עניינית על שאלה כזאת בפורום אינטרנט ייתן לך זה סיכוי קלוש לחסוך שיחת טלפון ליבואן - אז מה הערך בשאלה הזאת?...
ביום א' שוב התקשרתי ליבואן,עלות התיקון (אם אפשרי 80ש"ח).
במצב שלא יתאפשר תיקון, חשבתי שאולי למישהו נשאר שלט כזה ממערכת דומה ישנה יותר שהייתי שמח לרכוש.
ואולי זה יכול להיות תירוץ טוב
כדי לקנות שלט אוניברסלי. אני קניתי לאחרונה שלט כזה ונפטרתי מכל ערימת השלטים המעיקה.