מעבר מאייפון-4 לאנדרואיד, צריך עזרה בבחירה בין ה-גלקסי-2 לבין הסנסיישן
-
NoNickNamE
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
כשנה לאחר קנייית האייפון החלטתי שהוא מכשיר לא בשבילי
מכשיר משעמם, אני קורא לו מכשיר של בחירות, אני צריך מכשיר
שאותו אוכל להגדיר כמו שאני רוצה ולא לבחור אופציות קיימות
או בכלל דברים שאי אפשר לשנות בכלל.
ההתלבטות כאן היא בין הסנסיישן לבין הגלקסי S2
ראיתי המון סקירות באינטרנט בסרטונים וכתבות הבעיה שלי היא
שאני יודע שהגלקסי S2 הוא יותר טוב אבל הסנסיישן מושך אותי בגלל
הממשק המקסים שלו, הממשק שלו פשוט מדהים כיף לעבוד איתו
הוא נותן הרגשה של טלפון חי בניגוד לגלקסי-2S שהוא פחות או יותר
טלפון רגיל לכל דבר, אני מאוד אוהב את ההנפשות בסנסיישן וחושב
שהן הופכות את חווית השימוש ליוצאת דופן.
יש עוד עניין, את הגלקסי-2S אני יכול לקבל בחינם מהעסק בעוד על
הסנסיישן אני צריך לשלם
אני מפחד שמה שיקרה אם אני אקח את הגלקסי זה מה שקרה
לי עם האייפון.
מה אתם אומרים מה לקחת את הגלקסי-2S או את הסנסיישן?
תודה.
עוד משהו חשוב זה עוצמת הרמקול. [/b]
מכשיר משעמם, אני קורא לו מכשיר של בחירות, אני צריך מכשיר
שאותו אוכל להגדיר כמו שאני רוצה ולא לבחור אופציות קיימות
או בכלל דברים שאי אפשר לשנות בכלל.
ההתלבטות כאן היא בין הסנסיישן לבין הגלקסי S2
ראיתי המון סקירות באינטרנט בסרטונים וכתבות הבעיה שלי היא
שאני יודע שהגלקסי S2 הוא יותר טוב אבל הסנסיישן מושך אותי בגלל
הממשק המקסים שלו, הממשק שלו פשוט מדהים כיף לעבוד איתו
הוא נותן הרגשה של טלפון חי בניגוד לגלקסי-2S שהוא פחות או יותר
טלפון רגיל לכל דבר, אני מאוד אוהב את ההנפשות בסנסיישן וחושב
שהן הופכות את חווית השימוש ליוצאת דופן.
יש עוד עניין, את הגלקסי-2S אני יכול לקבל בחינם מהעסק בעוד על
הסנסיישן אני צריך לשלם
אני מפחד שמה שיקרה אם אני אקח את הגלקסי זה מה שקרה
לי עם האייפון.
מה אתם אומרים מה לקחת את הגלקסי-2S או את הסנסיישן?
תודה.
עוד משהו חשוב זה עוצמת הרמקול. [/b]
מתוך הטקסט אני בהחלט מתרשם שהסנס תפור עליך ואתה תהנה יותר מהסנסשיין של HTC.
השאלה היחידה היא האם בגלל שהגלקסי מגיע דרך העסק הוא מבוטח לעומת ה- HTC? כי חסרון אחד שאני כן יכול לייחס ל- HTC הינו נושא האחזקה, כי למרות שמדובר במכשירים מאוד חזקים ועמידים עדיין עם הזמן יש נטייה לליקויים מכניים כאלה ואחרים ואם יש לך בחירה בין מכשיר מבוטח ללא מבוטח זה בהחלט פרמטר בעל ערך שצריך לקחת בחשבון.
דרך אגב, בכל הפורומים והסקירות הגלקסי לא מנצח את הסנסשיין, בשקלול כללי הוא מעט יותר כדאי זה הכל.
השאלה היחידה היא האם בגלל שהגלקסי מגיע דרך העסק הוא מבוטח לעומת ה- HTC? כי חסרון אחד שאני כן יכול לייחס ל- HTC הינו נושא האחזקה, כי למרות שמדובר במכשירים מאוד חזקים ועמידים עדיין עם הזמן יש נטייה לליקויים מכניים כאלה ואחרים ואם יש לך בחירה בין מכשיר מבוטח ללא מבוטח זה בהחלט פרמטר בעל ערך שצריך לקחת בחשבון.
דרך אגב, בכל הפורומים והסקירות הגלקסי לא מנצח את הסנסשיין, בשקלול כללי הוא מעט יותר כדאי זה הכל.
-
NoNickNamE
-
- חבר שרק התחיל

riji כתב:מתוך הטקסט אני בהחלט מתרשם שהסנס תפור עליך ואתה תהנה יותר מהסנסשיין של HTC.
דרך אגב, בכל הפורומים והסקירות הגלקסי לא מנצח את הסנסשיין, בשקלול כללי הוא מעט יותר כדאי זה הכל....
ביטוח יהיה לגלקסי אבל האמת שעניין הביטוח לא כל כך מפריע לי
אני נוהג להחליף טלפונים בד"כ תוך שנה מקסימום שנה וחצי
או כשיוצא דגם יותר מתקדם.
אני לא מחכה לאייפון 5 כי פשוט בא לי להקיא מהחברה הזאת ומוצריה.
ומה כבר יהיה שונה בין ה-4 ל-5
המרחק בין ה SGSII לבין המכשיר של HTC הוא לא גדול בכלל, אומנם יש שוני לא קטן ב UI ועל פי האהבה שיש לך ל Sense UI של HTC הייתי ממליץ לך לבחור בו על פני ה SGSII, אבל לטעמי הכל מתגמד ברגע שאתה משווה מכשיר אותו אתה יכול לקבל בחינם לעומת מכשיר שעולה לך כסף. לטעמי, אין לך פה שיקול בכלל.......אגב, בכל הנוגע לאנדרואיד ולפתיחות, ה SGSII "משמעמם" קצת פחות ממכשיר ה Sensation של HTC
תנסה להבדיל בין חומרה ותכנה.NoNickNamE כתב: אני מפחד שמה שיקרה אם אני אקח את הגלקסי זה מה שקרה
לי עם האייפון.[/b]...
להבנתי מה שהפריע לך באייפון זה מערכת ההפעלה הסגורה של אפל, ממשק משעמם (עד לפני שנתיים היה אגב פורץ דרך), והצורך לעבור באפסטור של אפל עבור כל דבר שאתה רוצה. הכל קשור לתוכנה ולא לחומרה של האייפון. אולי רק הספיקר.
לא משנה איזה מכשיר אנדרואיד תיקח עדיין השיקול הוא IOS מול אנדראיד וזה לא משנה אם תקח חומרה של סמסונג או של HTC.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
ההנחה הבסיסית היא שמכשיר שנקנה בארץ תומך בתדרי התקשורת של חברות הסלולר בארץ.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
-
NoNickNamE
-
- חבר שרק התחיל

shayze כתב:תנסה להבדיל בין חומרה ותכנה.NoNickNamE כתב: אני מפחד שמה שיקרה אם אני אקח את הגלקסי זה מה שקרה
לי עם האייפון.[/b]...
להבנתי מה שהפריע לך באייפון זה מערכת ההפעלה הסגורה של אפל, ממשק משעמם (עד לפני שנתיים היה אגב פורץ דרך), והצורך לעבור באפסטור של אפל עבור כל דבר שאתה רוצה. הכל קשור לתוכנה ולא לחומרה של האייפון. אולי רק הספיקר.
לא משנה איזה מכשיר אנדרואיד תיקח עדיין השיקול הוא IOS מול אנדראיד וזה לא משנה אם תקח חומרה של סמסונג או של HTC....
אתה צודק האייפון פשוט גורם לי לרצות לנפץ אותו על איזה קיר!
הגעתי למצב שאני כבר לא מסוגל להסתכל עליו יותר
-
NoNickNamE
-
- חבר שרק התחיל

יש לאנצ'רים שיכולים לדמות את חווית השימוש בגלקסי S2 לסנסיישן?osherov כתב:המרחק בין ה SGSII לבין המכשיר של HTC הוא לא גדול בכלל, אומנם יש שוני לא קטן ב UI ועל פי האהבה שיש לך ל Sense UI של HTC הייתי ממליץ לך לבחור בו על פני ה SGSII, אבל לטעמי הכל מתגמד ברגע שאתה משווה מכשיר אותו אתה יכול לקבל בחינם לעומת מכשיר שעולה לך כסף. לטעמי, אין לך פה שיקול בכלל.......אגב, בכל הנוגע לאנדרואיד ולפתיחות, ה SGSII "משמעמם" קצת פחות ממכשיר ה Sensation של HTC...
תודה.
יש המוני לאנצ'רים למכשירי אנדרואיד. אף אחד מהם לא דומה ל Sense UI של HTC כמו שאף אחד מהם לא ממש דומה ל TouchWiz של סמסונג. כל אחד נותן חוייה שונה מהאחר. אין פה מנצח או מפסיד באופן מובהק. אני לדוגמא עם ה SGSII ואת ה TouchWiz אני לא אוהב, ולכן אני עובד היום עם לאנצ'ר אחר שנקרא SPB Shell 3D
ספר לי על זה. ומה הקטע שצריך לתת לאפל כרטיס אשראי כדי להתקין Waze?NoNickNamE כתב:אתה צודק האייפון פשוט גורם לי לרצות לנפץ אותו על איזה קיר!
הגעתי למצב שאני כבר לא מסוגל להסתכל עליו יותר...
ונמאס להצטרך לבצע JB בשביל דברים בסיסיים, ואז זה לא מגובה ובעדכוני גרסה מתחילה בעיה. למרות שעדכוני גרסה פחות מעניינים אנשים כמוני בעלי ה-3G שאפל כבר הכריזו עליו כמוצר לא נתמך אחרי זמן כה קצר...
ועוד ועוד ועוד....
The story of stuff
The story of stuff
אני לא מבין בזה כלום. יש לי גיסה עם סמסונג ויש לאשתי בבית LG. הבן רצה וקנה איי פון 4 והוא לא רוצה לגעת אפילו במקל בסמסונג שזמין לו או ב-LG.
נראה שכל אחד חושב אחרת על היכולות של המכשירים וזו שאלה שקשה לענות עליה בפורום זה...
נראה שכל אחד חושב אחרת על היכולות של המכשירים וזו שאלה שקשה לענות עליה בפורום זה...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
רק לתקן, אתה לא חייב לתת לאפל כרטיס אשראי כדי להתקין תוכנות חינמיות...shayze כתב:ספר לי על זה. ומה הקטע שצריך לתת לאפל כרטיס אשראי כדי להתקין Waze?NoNickNamE כתב:אתה צודק האייפון פשוט גורם לי לרצות לנפץ אותו על איזה קיר!
הגעתי למצב שאני כבר לא מסוגל להסתכל עליו יותר...
ונמאס להצטרך לבצע JB בשביל דברים בסיסיים, ואז זה לא מגובה ובעדכוני גרסה מתחילה בעיה. למרות שעדכוני גרסה פחות מעניינים אנשים כמוני בעלי ה-3G שאפל כבר הכריזו עליו כמוצר לא נתמך אחרי זמן כה קצר...![]()
ועוד ועוד ועוד.......
הוא לא נמכר רשמית בארץ
וגם אם כן יהיה דגם "אירופי+אורנג'+סלקום" =900 ודגם "אמריקאי+פלאפון" =850
בסמסונג כל התדרים כבר נמצאים כמו גם באייפון
כך שגם אם נוסעים לאיזשהו מקום בעולם מכוסים מבחינה זו
כך שגם אם נוסעים לאיזשהו מקום בעולם מכוסים מבחינה זו
shayze כתב:ההנחה הבסיסית היא שמכשיר שנקנה בארץ תומך בתדרי התקשורת של חברות הסלולר בארץ....
שוב.ra כתב:הוא לא נמכר רשמית בארץ
כך שגם אם נוסעים לאיזשהו מקום בעולם מכוסים מבחינה זו...
ההנחה הבסיסית שאם מוכרים את המכשיר בארץ גם ביבוא מקביל, הוא נתמך, לא רק רשמי.
אחרת מי היה קונה אותו?
אחרי שניסיתי כמה פעמים וכשלתי וביררתי בפורומים ומה לא עשיתי, וכל פעם הוא דרש ממני להכניס פרטי אשראי כדי להרשם לאפסטור, התייאשתי והשתמשתי בחשבון של חבר. וגם משם כשניסיתי להתקין WAZE, למרות שהיא חינמית, הוא ביקש פרטי אשראי. ויבר התקין בלי בעיה. אבל WAZE ספציפית לא.AviBiton כתב: רק לתקן, אתה לא חייב לתת לאפל כרטיס אשראי כדי להתקין תוכנות חינמיות......
קיצר לא לעניין המשחקים האלה ובטח לא לעניין שחברה שומרת לעצמה את הזכות להחזיק אצלה במאגר את פרטי האשראי שלי בלי שיש לי בהכרח כוונה לקנות ממנה משהו.
The story of stuff
The story of stuff
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא מבין את הבעייה ...מנסים להוריד משהו חינמים ,בוחרים בהרשמה לחנות האמריקאים , בשדה של כרטיס האשראי אפשר לבחור בNone ,וWaze עובד מצויין ,מעניין שזה עובד ככה לכול שאר האנשים ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
הבעיה היא שהוא לא נתן לי להרשם לחנות האמריקאית.
ועד שהצלחתי, לא קיבלתי מייל אישור, וניסיתי כמה פעמים מכמה כתובות מייל.
בקיצור אפל כמו בכל דבר מקשים כשמישהו רוצה לעשות לא איך שהם רוצים.
אז אני יכול לתקן את עצמי ואת דיעותי ולהמשיך עם אייפון, אבל יותר קל להחליף נייד
ועד שהצלחתי, לא קיבלתי מייל אישור, וניסיתי כמה פעמים מכמה כתובות מייל.
בקיצור אפל כמו בכל דבר מקשים כשמישהו רוצה לעשות לא איך שהם רוצים.
אז אני יכול לתקן את עצמי ואת דיעותי ולהמשיך עם אייפון, אבל יותר קל להחליף נייד
The story of stuff
The story of stuff