רכישה מ- amazon/uk
-
אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חברה .אני מבקש עזרה ברכישה מאמזון uk פעם ראשונה.רשמתי הזמנה של 4 דיסקים , הקנייה היא ישירות מאמזון ולא מספקים אחרים.
בסוף מילוי ההזמנה יצא עלות של 4 הפריטים = 20.83 פאונד .עלות האריזה עם המשלוח=8.45 פאונד
סה"כ 29.28 פאונד = 159 ש"ח ( לפי שער יציג).
האם על הקנייה הזו אדרש לשלם בארץ מיסים כלשהם.
אשמח לקבל איזשהו שיעור קצר בנושא.
בסוף מילוי ההזמנה יצא עלות של 4 הפריטים = 20.83 פאונד .עלות האריזה עם המשלוח=8.45 פאונד
סה"כ 29.28 פאונד = 159 ש"ח ( לפי שער יציג).
האם על הקנייה הזו אדרש לשלם בארץ מיסים כלשהם.
אשמח לקבל איזשהו שיעור קצר בנושא.
-
אדי44
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תודה על התגובה המהירה.האם החישוב לגבי ה- 50$ נעשה לפי השערים היציגים של המטבעות.
אם אני ממיר את סכום ההזמנה בפאונד ל- $ לפי היציג .זה יוצא 46.8$
שוב,האם החישוב נעשה לפי השער היציג או שער אחר???
זו הפעם הראשונה שאני מתכוון לקנות מאתרים מסחריים בחו"ל.לכן נוקט בזהירות.
אם אני ממיר את סכום ההזמנה בפאונד ל- $ לפי היציג .זה יוצא 46.8$
שוב,האם החישוב נעשה לפי השער היציג או שער אחר???
זו הפעם הראשונה שאני מתכוון לקנות מאתרים מסחריים בחו"ל.לכן נוקט בזהירות.
היה לי קטע הזוי עם אמאזון USA היום.. הזמנתי ספרים עם משלוח לארץ, ביטלתי את ההזמנה כי מצאתי איזשהו review גרוע על המוצר אבל הוא כבר עבר לשליחה.
הם חייבו אותי והמוצר נשלח.. פניתי אליהם והם הודיעו לי שהם מזכים אותי על כל הסכום ושאין צורך לסרב/להחזיר את המוצר- הוא יהיה מתנה מהם.. זה שירות!!
הם חייבו אותי והמוצר נשלח.. פניתי אליהם והם הודיעו לי שהם מזכים אותי על כל הסכום ושאין צורך לסרב/להחזיר את המוצר- הוא יהיה מתנה מהם.. זה שירות!!
אני לא מכיר שירות כזה מאנגליה, אבל שמעתי על אנשים שפשוט הזמינו מאנגליה לכתובת הוירטואלית בארה"ב. זה כמובן יקר ולא אפשרי לכל המוצרים, אבל אם יש מוצר ייחודי שאתה חייב, זו אופציה.
בד"כ אי ביי יותר זול.
ולגבי אמזון בריטניה - מצטרף להמלצות. הזמנתי שם לא מעט דיסקים ותמיד הם הגיעו מהר מאוד. בד"כ תוך פחות משבוע
בד"כ אי ביי יותר זול.
ולגבי אמזון בריטניה - מצטרף להמלצות. הזמנתי שם לא מעט דיסקים ותמיד הם הגיעו מהר מאוד. בד"כ תוך פחות משבוע
מצד אחד, לקרוא ולבכות.C0rnFlex כתב:היה לי קטע הזוי עם אמאזון USA היום.. הזמנתי ספרים עם משלוח לארץ, ביטלתי את ההזמנה כי מצאתי איזשהו review גרוע על המוצר אבל הוא כבר עבר לשליחה.
הם חייבו אותי והמוצר נשלח.. פניתי אליהם והם הודיעו לי שהם מזכים אותי על כל הסכום ושאין צורך לסרב/להחזיר את המוצר- הוא יהיה מתנה מהם.. זה שירות!!...
מצד שני, עם יד על הלב, לא מגיע לנו כעם (ישראלים) שירות כזה כי כולם יודעים איך הוא ינוצל.
אולי עוד 10 שנים.