שרשור התוספים לiOS (למכשירים שעברו Jailbreak)
-
IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לדעתי חסר בפורום נושא התוספים לiOS , אז אני חושב שיהיה מעולה עם יהיה שירשור אחד שבו אפשר יהיה לפרסם תוספים חדשים / מעניינים .
תוסף חדש בשם Swype ,מי שהשתמש באנדרואיד וWM כנראה מכיר אותו טוב ,התוסף עדיין בשלבי בטא מוקדמים ,אבל ניסיתי אותו על האייפון שלי שמריץ iOS 5 B2 ,והוא עובד ..
תוסף חדש בשם Swype ,מי שהשתמש באנדרואיד וWM כנראה מכיר אותו טוב ,התוסף עדיין בשלבי בטא מוקדמים ,אבל ניסיתי אותו על האייפון שלי שמריץ iOS 5 B2 ,והוא עובד ..
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 18/07/2011 15:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני ממליץ למי שלא על iOS 5 להתקין את MobileNotifier
Scrollingboard תוסף מעולה שנותן אפשרות להגדרה של כמות האייקונים בDock , ליצור עמודים לDock,מסך אפלקציות בלתי מוגבל בתיקויות ,ועוד ..
Parallax , תוסף מצויין למי שרוצה רקע נגלל
יש גם תוספים שאני אישית לא ניסיתי כמו DisplayOut אבל הוא אמור לעשות Mirroring למסך של האייפון 4 דרך מתאם הHDMI/VGA ,וגם האייפד המקורי ..
חוץ מזה תוסף מעולה שאני ממליץ עליו הוא DreamBoard ,שכרגע לפי מה שראיתי בחינם ,מאפשר לשים ערכות נושא שונות למכשיר ..
Scrollingboard תוסף מעולה שנותן אפשרות להגדרה של כמות האייקונים בDock , ליצור עמודים לDock,מסך אפלקציות בלתי מוגבל בתיקויות ,ועוד ..
Parallax , תוסף מצויין למי שרוצה רקע נגלל
יש גם תוספים שאני אישית לא ניסיתי כמו DisplayOut אבל הוא אמור לעשות Mirroring למסך של האייפון 4 דרך מתאם הHDMI/VGA ,וגם האייפד המקורי ..
חוץ מזה תוסף מעולה שאני ממליץ עליו הוא DreamBoard ,שכרגע לפי מה שראיתי בחינם ,מאפשר לשים ערכות נושא שונות למכשיר ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |