המלצה לרמקולים ריצפתיים עבור רסיבר חדש פיוניר sc-35
התחדשתי ברסיבר דגם אמריקאי פיוניר sc-35 שהמקביל שלו בארץ הינו sc-lx73 .כעת אני רוצה לקנות רמקולים חדשים ריצפתיים וסנטר (במקום
הישנים מסידרה 300 b&w שמציע למכירה). אני שומע קולנוע וגם מוסיקה ביקר מוסיקת פופ. אין אני מעונין בתוספות הגברה נוספות! חלל ההזנה מורכב מסלון פתוח בגודל 4 על 3.6 מטרותקרה בגובה 2.7 מטר. בהשך הסלון ישנה פינת אוכל פתוחה בגודל 3 על 2 5 מטר. כמו כן ישנו סאב של אודיו פולק שאני מרוצה ממנו. אני אוהב באס במידה לא מרובה. הרמקולים הקדמיים יכולים להיות לא יותר רחוקים מהקיר האחורי עד חצי מטר. מביקורות שקראתי סידרת הסילבר של אודיו מוניטור rx6 מרשימה אותי! העם זו יכולה להיות בחירה מתאימה.או פרדים סטודיו 60 ! יש לציין שאני כרגע לתקופה ארוכה מרותק ולא יכול ללכת הרבה ולא יכול לגשת לחנויות ולהאזין לרמקולים שזה הכי טןב! אבל רוצה בכל זאת לחדש ולקנות הרמקולים. אודה מראש למי שיציע חוות דעת לגבי חדר ההזנה שלי שהינו הסלון.
הישנים מסידרה 300 b&w שמציע למכירה). אני שומע קולנוע וגם מוסיקה ביקר מוסיקת פופ. אין אני מעונין בתוספות הגברה נוספות! חלל ההזנה מורכב מסלון פתוח בגודל 4 על 3.6 מטרותקרה בגובה 2.7 מטר. בהשך הסלון ישנה פינת אוכל פתוחה בגודל 3 על 2 5 מטר. כמו כן ישנו סאב של אודיו פולק שאני מרוצה ממנו. אני אוהב באס במידה לא מרובה. הרמקולים הקדמיים יכולים להיות לא יותר רחוקים מהקיר האחורי עד חצי מטר. מביקורות שקראתי סידרת הסילבר של אודיו מוניטור rx6 מרשימה אותי! העם זו יכולה להיות בחירה מתאימה.או פרדים סטודיו 60 ! יש לציין שאני כרגע לתקופה ארוכה מרותק ולא יכול ללכת הרבה ולא יכול לגשת לחנויות ולהאזין לרמקולים שזה הכי טןב! אבל רוצה בכל זאת לחדש ולקנות הרמקולים. אודה מראש למי שיציע חוות דעת לגבי חדר ההזנה שלי שהינו הסלון.
Re: המלצה לרמקולים ריצפתיים עבור רסיבר חדש פיוניר . אולי מישהו יעזור !!
fz12 כתב:התחדשתי ברסיבר דגם אמריקאי פיוניר sc-35 שהמקביל שלו בארץ הינו sc-lx73 .כעת אני רוצה לקנות רמקולים חדשים ריצפתיים וסנטר (במקום
הישנים מסידרה 300 b&w שמציע למכירה). אני שומע קולנוע וגם מוסיקה ביקר מוסיקת פופ. אין אני מעונין בתוספות הגברה נוספות! חלל ההזנה מורכב מסלון פתוח בגודל 4 על 3.6 מטרותקרה בגובה 2.7 מטר. בהשך הסלון ישנה פינת אוכל פתוחה בגודל 3 על 2 5 מטר. כמו כן ישנו סאב של אודיו פולק שאני מרוצה ממנו. אני אוהב באס במידה לא מרובה. הרמקולים הקדמיים יכולים להיות לא יותר רחוקים מהקיר האחורי עד חצי מטר. מביקורות שקראתי סידרת הסילבר של אודיו מוניטור rx6 מרשימה אותי! העם זו יכולה להיות בחירה מתאימה.או פרדים סטודיו 60 ! יש לציין שאני כרגע לתקופה ארוכה מרותק ולא יכול ללכת הרבה ולא יכול לגשת לחנויות ולהאזין לרמקולים שזה הכי טןב! אבל רוצה בכל זאת לחדש ולקנות הרמקולים. אודה מראש למי שיציע חוות דעת לגבי חדר ההזנה שלי שהינו הסלון....
מודה לך אלמוג! האם לא נראה לך שהרמקול האחורי מתומחר בארץ יקר מדי לעומת חברת axioma ? באחורים לא חייבים מחברת אודיו מוניטור. נ.ב אני מבין שהעכבה ברסיבר 6 אוהם משתנה אוטומטית במכיר ללא צורך הגדרות ידניות! ובאם כן צריך לשנות ידנית אזי איך זה מבוצע? בתודה .צבי
מה שנראה לי לא בהכרח יכול להראות לך לך אבל לשיקולך לגבי המחירfz12 כתב:מודה לך אלמוג! האם לא נראה לך שהרמקול האחורי מתומחר בארץ יקר מדי לעומת חברת axioma ? באחורים לא חייבים מחברת אודיו מוניטור. נ.ב אני מבין שהעכבה ברסיבר 6 אוהם משתנה אוטומטית במכיר ללא צורך הגדרות ידניות! ובאם כן צריך לשנות ידנית אזי איך זה מבוצע? בתודה .צבי...
מה שכן המחיר שנקוב באתר בדרך כלל איננו סופי ולכן הייתי מציע לך ללכת לחנויות המתמחות לצורך קבלת הצעת מחיר מסודרת "ואחרונה"
כמובן שזה לא מחייב שהסראונד יהיו זהים לסדרה של מוניטור.
יש לא מעט תשבוחות על Axioma לי באופן אישי אין נסיון אך עד היום לא שמעתי תגובה שלילית להפך הוא הנכון...
קח בחשבון שגם הדגם סראונד של B&W DS3 שווה בדיקה.
לגבי העכבה,
תסיר דאגה מליבך, תחבר את הרמקולים ותהנה.
* נערך*fz12 כתב:מודה לך אלמוג! האם לא נראה לך שהרמקול האחורי מתומחר בארץ יקר מדי לעומת חברת axioma ? באחורים לא חייבים מחברת אודיו מוניטור. נ.ב אני מבין שהעכבה ברסיבר 6 אוהם משתנה אוטומטית במכיר ללא צורך הגדרות ידניות! ובאם כן צריך לשנות ידנית אזי איך זה מבוצע? בתודה .צבי...