שולח לחם על פני המים: מפגש האזנה והרצאה על ג'אז פולני
-
chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
שלום חברה,
כבר עבר עידן מהמפגש האחרון. חלק מהחברים הפכו בינתיים "לסוחרים" ורובנו טרודים מאוד בחיי היומיום כך שהפורום הזה הפך לישנוני משהו.
חשבתי לנכון לארגן מפגש האזנה לציוד אודיו אצל אחד הסוחרים או בבית של מישהו בליווי של הרצאה והשמעה של ג'אז פולני.
אני עדיין לא שוחחתי עם ה"מומחה" לעניין ההרצאה, אך הוא כפי הנראה בר סמכא רציני לנושא. הג'אז הפולני הוא סוג של ג'אז על כל גווניו והוא משופע ביוצרים ואומנים ייחודיים ברמה גבוהה מאוד.
פתחתי את השרשור על מנת למשש את הדופק אצלכם בטרם אגרום לכל העסק לקרום עור וגידים.
הייתי מארח את כולכם אצלי בכיף אך חדר ההאזנה שלי צר מלהכיל יותר מ-2 או 3 אנשים (ממ"ד).
מה דעתכם על המפגש?
כבר עבר עידן מהמפגש האחרון. חלק מהחברים הפכו בינתיים "לסוחרים" ורובנו טרודים מאוד בחיי היומיום כך שהפורום הזה הפך לישנוני משהו.
חשבתי לנכון לארגן מפגש האזנה לציוד אודיו אצל אחד הסוחרים או בבית של מישהו בליווי של הרצאה והשמעה של ג'אז פולני.
אני עדיין לא שוחחתי עם ה"מומחה" לעניין ההרצאה, אך הוא כפי הנראה בר סמכא רציני לנושא. הג'אז הפולני הוא סוג של ג'אז על כל גווניו והוא משופע ביוצרים ואומנים ייחודיים ברמה גבוהה מאוד.
פתחתי את השרשור על מנת למשש את הדופק אצלכם בטרם אגרום לכל העסק לקרום עור וגידים.
הייתי מארח את כולכם אצלי בכיף אך חדר ההאזנה שלי צר מלהכיל יותר מ-2 או 3 אנשים (ממ"ד).
מה דעתכם על המפגש?
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
-
chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
Hybrid,
שאלת:
שאלת:
נחשפתי לג'אז הזה בשנה האחרונה וגיליתי בו הרבה אמנים מעניינים. אני כמעט בטוח שרוב חובבי הג'אז בארצנו הקטנטונת לא חשופים לג'אז הפולני. לא אציין כאן רשימת אומנים ארוכה ואשאיר זאת להרצאה אם תתממש. חשבתי לנכון לנסות ולגרות את הפורום בנושא הזה. לכן העליתי את השאלה בשרשור שפתחתי. אני סבור שחובבי ג'אז אוהבים להחשף לדברים חדשים ושונים כמו הג'אז הזה.מדוע ג'אז פולני דווקא ?...
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!