עזרה בקניית נגן BLU RAY

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
stas פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מטלבט בין 2 דגמים BDP-LX54 של פיוניר והשני BD-S1067 של YAMAHA שהוא נגן שכולל פורמטSACD ו DVD AUDIO הדגמים שציינתי התרשמתי כרגע רק דרך האתרים באינטרנט אשמח לחוות דעת ...........מה שאני מחפש בעיקר זה ניגון פורמט BLU RAY באיכות מקסימלית חשוב שהמעבד תמונה תהיה איכותית קראתי כאן בפורום שמשבחים את OPPO 93 אבל הדגם הזה יקר לי כך שירדתי ממנו. ממה שהתרשמי מהנתונים דרך האתרים באינטרנט זה ש BDP-LX54 עדיפה בכל מה שקשור לעיבוד התמונה תקנו עם אני טועה אשמח להשכיל מכל חוות דעת מקצועית , שוב מה שהכי חשוב לי זה עיבוד התמונה כל השאר זה בונוס [כמו הפורמט SACD וכל השאר] תודה מראש

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

stas כתב:אני מטלבט בין 2 דגמים BDP-LX54 של פיוניר והשני BD-S1067 של YAMAHA שהוא נגן שכולל פורמטSACD ו DVD AUDIO הדגמים שציינתי התרשמתי כרגע רק דרך האתרים באינטרנט אשמח לחוות דעת ...........מה שאני מחפש בעיקר זה ניגון פורמט BLU RAY באיכות מקסימלית חשוב שהמעבד תמונה תהיה איכותית קראתי כאן בפורום שמשבחים את OPPO 93 אבל הדגם הזה יקר לי כך שירדתי ממנו. ממה שהתרשמי מהנתונים דרך האתרים באינטרנט זה ש BDP-LX54 עדיפה בכל מה שקשור לעיבוד התמונה תקנו עם אני טועה אשמח להשכיל מכל חוות דעת מקצועית , שוב מה שהכי חשוב לי זה עיבוד התמונה כל השאר זה בונוס [כמו הפורמט SACD וכל השאר] תודה מראש
...
stas

במידה ואתה מחפש נגן בלוריי נטו + 3D אז הפיוניר 54 נגן איכותי ומתקדם ביותר מבחינת עיבוד .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

stas פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה 9000es
האם הנגן 54 הוא מולטי זון?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

stas כתב:תודה 9000es
האם הנגן 54 הוא מולטי זון?
...
stas

מולטי לבלוריי לא .

במידה ותרכוש נגן של היבואן הרשמי ט.ר יש סכוי שהם יבצעו לך מולטי .
בדגם 120 הם ביצעו מולטי לבלוריי ללא בעיה .

שווה בדיקה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”