מישהו מכיר את החברה - AUDAX?
טוויטרים טובים כמו של כל חברה אחרת, אבל רצוי לדעת את הדגם
קבל לינק עם פרוט של המון הדרייברים של כל החברות :
http://www.audio-nova.com/docs/spkrdata.htm
קצת ישן, ז"א הדגמים החדשים שיצאו לא מזמן עדיין לא שם, אבל חיוני ביותר.
קבל לינק עם פרוט של המון הדרייברים של כל החברות :
http://www.audio-nova.com/docs/spkrdata.htm
קצת ישן, ז"א הדגמים החדשים שיצאו לא מזמן עדיין לא שם, אבל חיוני ביותר.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
באתר שלהם אין כזה דגם
בקטוגוריית טוויטרים טיטניום.
לא יודע למה אתה רץ ומחפש, גש למפעל מורל, קנה שם טוויטרים MDT 30 וסגור עניין לכל החיים (אלא אם אתה מחפש טוויטרים ב-50 שקל לזוג, שם התוצאה ידוע מראש)
לא יודע למה אתה רץ ומחפש, גש למפעל מורל, קנה שם טוויטרים MDT 30 וסגור עניין לכל החיים (אלא אם אתה מחפש טוויטרים ב-50 שקל לזוג, שם התוצאה ידוע מראש)
הניסיון שלי עם מורל מאוד חיובי.
הדגמים הזולים הם מיובאים מסין ואילו היקרים... הם יקרים.
ה-MDT 30 יקר יחסית, אבל שווה כל גרוש. זוהי הגרסה החד מגנטית של MDT 33 (דגם דגל שלהם עם 3 מגנטים). משתמשים בו ברמקולים של 2000 $ בלי למצמץ. לא מאמין - ראה לינק כאן
לא יודע אם הדגמים היקרים מיוצרים בארץ הקודש, אבל עד לא מזמן (כמה שנים) המוצרים של מורל ישראל וארה"ב היו זהים, עד שהתגרשו. אגב, שניהם משתמשים בטכנולוגיה של SCAN SPEAK .
בחו"ל ה-MDT 30 עולים 70 $ ליחידה, בארץ אותו מחיר + מע"מ
בקשר לקרוסים משרשור אחר - אם אתה רוצה אני אשלח לך דף עם כל הנוסחאות אמפיריות לחישוב קרוסים לכל הסוגים - מ-first order 2 way ועד ל-fourth order 3 way.
PS - בפירלס שלך זה IMHO יהיה חסר משמעות.
הדגמים הזולים הם מיובאים מסין ואילו היקרים... הם יקרים.
ה-MDT 30 יקר יחסית, אבל שווה כל גרוש. זוהי הגרסה החד מגנטית של MDT 33 (דגם דגל שלהם עם 3 מגנטים). משתמשים בו ברמקולים של 2000 $ בלי למצמץ. לא מאמין - ראה לינק כאן
לא יודע אם הדגמים היקרים מיוצרים בארץ הקודש, אבל עד לא מזמן (כמה שנים) המוצרים של מורל ישראל וארה"ב היו זהים, עד שהתגרשו. אגב, שניהם משתמשים בטכנולוגיה של SCAN SPEAK .
בחו"ל ה-MDT 30 עולים 70 $ ליחידה, בארץ אותו מחיר + מע"מ
בקשר לקרוסים משרשור אחר - אם אתה רוצה אני אשלח לך דף עם כל הנוסחאות אמפיריות לחישוב קרוסים לכל הסוגים - מ-first order 2 way ועד ל-fourth order 3 way.
PS - בפירלס שלך זה IMHO יהיה חסר משמעות.
אני אאכזב אותך
אני לא מכיר את הטויטרים שהוא הביא בכלל, גם אם זה במאתיים ש"ח.
לדעתי שווה את הסיכון.
קח בחשבון, שתצטרך לפרק את הקרוס בשביל להתאים אותו לטוויטרים חדשים. אמנם זה יעבוד גם עם הקרוס הישן, אבל קשה לי להאמין, שהאודקס ינוצל במלואו.
אומגה באמת לא היה לי ניסיון, אבל נראה ששווה לנסות.
לדעתי שווה את הסיכון.
קח בחשבון, שתצטרך לפרק את הקרוס בשביל להתאים אותו לטוויטרים חדשים. אמנם זה יעבוד גם עם הקרוס הישן, אבל קשה לי להאמין, שהאודקס ינוצל במלואו.
אומגה באמת לא היה לי ניסיון, אבל נראה ששווה לנסות.
הכיתובים על הקופסא:
1T4
ka310f-y
דן
1T4
ka310f-y
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אומגה אודיו זה חיקוי של מורל?
איזו שטות, אומגה אודיו זה מורל!!
איזו שטות, אומגה אודיו זה מורל!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג