לגרום לתוכנה שתמיד תרוץ.
טוב, אז אחרי שהתקנתי את הHTPC והכל עובד.
אני רוצה להקל טיפה על הטיפול בו (ואולי גם קצת להגן עליו) בשביל בני הבית.
כרגע מותקן על המחשב BOXEE שמוגדר להדלק אוטומטית.
אבל יש 2 בעיות. את הצפיה בBLURAY צריך לעשות ב POWERDVD כי הבוקסי לא קורא אותם.
וקרו כבר פעמים שבוקסי קרס. ואז צריך להדליק מחדש ידנית.
זה לא כזה נורא,
אבל מה שאני רוצה שיהיה זה לגרום לבוקסי להדליק את עצמו מייד אחרי שהוא קורס (כנראה צריך תוכנה חיצונית, השאלה היא האם יש משהו כזה?)
דבר שני זה שכשמכניסים BLURAY לכנון הPOWERDVD ידלק ויתחיל לנגן את הסרט, וכאשר יוציאו את הדיסק התוכנה תתכבה. ואז זה יחזור לבוקסי.
בעצם אני רוצה לכפות את השימוש בבוקסי בלי גישה לשאר המחשב (מספיק שאחותי תתחיל לגלוש באינטרנט בשביל למלא את המחשב SPYWARE) קצת כמו מחשבים בבתי קפה.
אני רוצה להקל טיפה על הטיפול בו (ואולי גם קצת להגן עליו) בשביל בני הבית.
כרגע מותקן על המחשב BOXEE שמוגדר להדלק אוטומטית.
אבל יש 2 בעיות. את הצפיה בBLURAY צריך לעשות ב POWERDVD כי הבוקסי לא קורא אותם.
וקרו כבר פעמים שבוקסי קרס. ואז צריך להדליק מחדש ידנית.
זה לא כזה נורא,
אבל מה שאני רוצה שיהיה זה לגרום לבוקסי להדליק את עצמו מייד אחרי שהוא קורס (כנראה צריך תוכנה חיצונית, השאלה היא האם יש משהו כזה?)
דבר שני זה שכשמכניסים BLURAY לכנון הPOWERDVD ידלק ויתחיל לנגן את הסרט, וכאשר יוציאו את הדיסק התוכנה תתכבה. ואז זה יחזור לבוקסי.
בעצם אני רוצה לכפות את השימוש בבוקסי בלי גישה לשאר המחשב (מספיק שאחותי תתחיל לגלוש באינטרנט בשביל למלא את המחשב SPYWARE) קצת כמו מחשבים בבתי קפה.
C0rnFlex כתב:אפשר לעשות את זה עם סקריפט או משהו אבל הפתרון שאתה מחפש זה שיהיה לבוקסי service שירוץ ברקע. מסכים איתך, מקווה שהמפתחים חושבים כמונו...
אחרי קצת חפירות ברשת, אני חושב שהפתרון הכי טוב זה להשתמש בתוכנה שתהפוך את המחשב למחשב בסגנון בית קפה. "software kiosk"
לדוגמה http://www.kioware.com/kwl.aspx
או http://www.sitekiosk.com/SiteKiosk/Default.aspx
לא יודע איך זה יעבוד אבל אני אשחק עם זה טיפה ונראה מה יצא.
יכול להיות שימושי אם הממשק פשוט (נגיד אם יהיו פשוט 3 ריבועים ענקיים של גלישה\בוקסי\POWERDVD אני חושב שזה יקל מאוד את השליטה עבור כולם ובעצם הופך את הHTPC למעיין סטרימר)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
המינוח המקצועי לזה נקרא software watchdog, וזה מה שאתה צריך לחפש בגוגל.
מה שבעצם התוכנה או ה-service הזה עושה זה פעולה של "כלב שמירה" - לבדוק מדי פעם שה-process של התוכנה (boxee.exe במקרה שלנו) חי וגם מגיב להודעות מערכת, ואם הוא תקוע או מפסיק להיות קיים (קריסה של התוכנה), הוא פשוט מריץ את התוכנה עוד פעם.
למה זה נקרא software? כי זהו מימוש בתוכנה המניח שמערכת ההפעלה עצמה יציבה ועובדת.
רק להשכלה כללית, יש גם את ה-hardware watchdog, שמה שהוא עושה זה לעשות reset למחשב או למכשיר שחיוני וקריטי שימשיך לעבוד, וכאשר התוכנה שאותה רוצים להשאיר פועלת כל הזמן מפסיקה לכתוב לאיזשהו רגיסטר של אותו watchdog, הוא פשוט מרסט את המחשב/מכשיר.
מה שבעצם התוכנה או ה-service הזה עושה זה פעולה של "כלב שמירה" - לבדוק מדי פעם שה-process של התוכנה (boxee.exe במקרה שלנו) חי וגם מגיב להודעות מערכת, ואם הוא תקוע או מפסיק להיות קיים (קריסה של התוכנה), הוא פשוט מריץ את התוכנה עוד פעם.
למה זה נקרא software? כי זהו מימוש בתוכנה המניח שמערכת ההפעלה עצמה יציבה ועובדת.
רק להשכלה כללית, יש גם את ה-hardware watchdog, שמה שהוא עושה זה לעשות reset למחשב או למכשיר שחיוני וקריטי שימשיך לעבוד, וכאשר התוכנה שאותה רוצים להשאיר פועלת כל הזמן מפסיקה לכתוב לאיזשהו רגיסטר של אותו watchdog, הוא פשוט מרסט את המחשב/מכשיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"