שלום לכולם,
התחלתי לאחרונה לברר אודות מקרני 3D לביתי הקט.
וככל שהעמקתי בנושא צצו להן השאלות הבאות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן:
1. האם לא כדאי לחכות עד שטכנולוגיית התלת מימד תגיע לבשלות. משמע: ללא משקפיים, איכות תמונה במחיר סביר וכדומה... ואם כן, כמה זמן לדעתכם תגיע הטכנולוגיה לבשלות הרצוייה.
לדוגמא בעולם המעבדים הגרפיים כל כמה חודשים יוצא דור חדש חזק מקודמו... ושמעתי לא פעם ולא פעמיים שמסכים ומקרנים איכותיים בתלת מימד ללא משקפיים יגיעו לשוק המיין-סטרים רק בעוד 5-7 שנים האם יש אמת בדבר?
2. אני מניח שבמידה וארכוש מקרן אם בעוד שבוע או בעוד 5 שנים... מן הסתם, רצוי שהכבלים יעברו דרך הרסיבר.
אילו פתרונות יש לאנשים פה לגבי הבעיתיות של אורך הכבל וכדומה שכן, המקרן מחובר בד"כ לתקרה בעוד הרסיבר נמצא על השידה בסלון.
תודה רבה,
יותם.
בשלות טכנולוגית
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
המתנה למקרן בייתי 3D ללא משקפיים יכולה להיות די ארוכה, אני לא רואה טעם בהמתנה כל כך ארוכה למשהו, רוצה להינות מתלת מימד, קנה עכשיו מה שיש ותמשיך לחכות, כשיצא מקרן ללא משקפיים, תשדרג.
לגבע אורך כבלים, יש HDMI באורך 15 ו-20 מטר...
לגבע אורך כבלים, יש HDMI באורך 15 ו-20 מטר...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חחח לכן השאלה נשאלהMartinHSabag כתב:מקרן תלת-מימד ללא משקפיים?!
אני לא חושב שיש בכלל היתכנות טכנולוגית לזה כרגע, שלא ע"י הקרנה אחורית ומסך PARALLAX....תיאורתית אפשרי כבר היום, אבל נראה לי פשוט שיצירת מסך עדשות כזה בגודל שמשמעותי למקרן זה לא יהיה כלכלי בעליל....
בל נשכח שההתפתחות הטכנולוגית של המסכים השטוחים התקדמה פלאים בשנים האחרונות
מפלזמות למסכי lcd ל- led לתלת מימד עם משקפיים וראיתי בתערוכות טלוויזיות תלת מימד ללא משקפיים
לכן, השאלה נשאלה כדי לקבל איזשהו מושג לגבי התחזית למקרנים...
בכל מקרה, ההמלצה היא כאמור להנות כבר היום ממקרן תלת מימד טוב
לפי בדיקות שערכתי - מקרני תלת מימד טובים (בייבוא אישי מחו"ל - כדי להשיג את המחיר הזול ביותר) יכולים בקלות לעבור את הרף של 10000 שקלים מבלי להתחשב בהוצאות על המסך וכדומה...
לכן, השאלה שלי הייתה האם לא כדי לחכות שההתלהבות מהתלת מימד תרד קצת ואיתה המחירים
כמו כל דבר בטכנולוגיה... גם התלת מימד יגיע לבשלות...
השאלה מתי
תודה.