ליפני קניה חייב עזרת מבינים בחיבורים מהסאב לרסיבר ..

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
MK1990 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברה,
ישלי רסיבר YAMAHA HTR 6030 עם יציאה לסאב שחורה PRE-SUBWOOFER משהו כזה...
אני עומד לקנות סאב....משהו לא גדול, לא איכפת ל מאיכות בומבסטית...אני רק מחפש את הקול של הסאב שיהיה ברקע לא משהו רציני בגלל זה אני עומד לקנות סאב ב200-300 שקל מיד שנייה שהחיבורים הם לא כמו שלסאב מיקצועי ולכן אני שואל את השאלות שאני אדע אין יציאות יעבדו לכניסה ברסיבר שלי...

אני יציג לכם כמה אפשרויות חיבור ותגידו לי מה אפשר לעשות שזה יעבוד עם החיבור ברסיבר שלי..

1) יציאות מהסאב- רגילות של בוקסות,אתם יודעים החיבור עם הקצה חוט שחשוף עםחוטי ברזל...מתחבר לRIGHT והLEFT בסאב....משם לRCL ואז לרסיבר?

2) יציאות מהסאב- 2 יציאות RCL אחת אדומה אחת לבנה חיבור של 2 RCLים זכרים לסאב שמתלכדים לRCL אחד שיתחבר לרסיבר
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
שאלה לא קשורה לחיבורים-
3) אם אני אקח את הסאב שיש לי בבית סאב קטן לא רציני היציאות שלו הם RIGHT וLEFT לחוטים חשופים...ומשם אני אחבר לאחד הFRONT ברסיבר....אתם חושבים שאני עדיין אשמע את האיכות קול הטובה של הFRONT + את האפקט של הסאב?

תודה רבה על העזרה

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #2 

אני שנים הייתי עם החיבור מאפשרות מספר 2 שלך, והכל עבד כמו דבש

MK1990 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אוקיי איך נראה הכבל? פשוט 2 RCL זכרים שמתלכדים לאחד זכר?
והסאב עבד טוב והכל?

עוד תגובות?

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #4 

אני שמתי בזמנו מתאם על הסאב 2 זכרים בצד של הסאב, ונקבה שממנה התחבר לרסיבר בכבל אחד.

אח"כ כשהעברתי את הסאב לגיסי הוא עשה מה שאתה מציע באפשרות 2. בעיקרון זה אותו הדבר, ואין לו שום בעיות

MK1990 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה רבה אחי עזרת לי מאוד

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”