עזרה בהגדרות של XBMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
pearln פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
יש לי אקסטרימר אולטרה והתקנתי windows 7
אני מנסה לעבוד עם תוכנת XBMC בגרסה 10.1

חיפשתי מדריכים לשינוי סקין
עידכון פרטים לסרטים ועטיפות
כל מה שמצאתי הם מדריכים לגרסאות 9
משנת 2008-2009
אני לא מצליח לעשות הקבלה בין המדריכים לבין גרסה 10.1
אני כבר מנסה שבועיים ללא הועיל לעדכן את הפרטים ולא מצליח
מצד שני אני רואה הרבה סקינים מרשימים ביוטיוב על אקסטרימר אולטרה ואני לא מצליח לעשות כלום.
אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה לסרוק נתונים, אני לא מצליח לעדכן עטיפות, רק רואה תמונה מתוך הסרט.
לחלק מהסרטים פרטים בעברית, חלק מהם באנגלית.

אשמח לקבל עזרה מסודרת מה לעשות צעד אחר צעד
לפי הגרסה העדכנית, 10.1, איזה סקין תומך בהוספת פרטי סרטים ועטיפות, איך מוסיפים סרטים לרשימה, משום מה אני רואה רק 21 סרטים מתוך 189 שיש לי על הדיסק.
מה שמדהים זה, שבבוקסי, הכל התעדכן בקלות, אומנם באנגלית, אבל רואים עטיפות ותקצירים. רוב הסרטים זוהו
והיתר עדכנתי את השם וזה הסתדר.
MBXC נראית הרבה יותר מרשים.

תודה מראש לעוזרים,
דיי התייאשתי... :(

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #2 

יש לך ADDON MANAGER מובנה בXBMC בתפריט המערכת/SYSTEM, לא צריך שום מדריך, רק שים לב שחלק מהסקינים לא יציגו לך עברית כהלכה כי הם משתמשים בפונט משלהם שלא תומך עברית, TRANSPARENCY מומלץ, למרות שהוא לא היפה מבין הסקינים אבל יש בו שלל תכונות שלי קשה לחיות בלעדיהן.
הדבר הכי נכון לעשות זה לנהל את המדיה בעזרת כלי חיצוני שמוריד את המידע הנחוץ (פוסטרים, FANART, תקצירים) בפורמט מתאים לXBMC, זה פשוט, מדוייק ומהיר יותר מלעשות זאת תחת XBMC, שים לב שמאוד מומלץ ונדרש שכל סרט ישב בתיקיה משלו, וכל סדרה בתיקיה נפרדת (אין צורך בתיקיה לכל פרק, רצוי לכל עונה אך לא הכרחי), אני ממליץ באופן אישי על Ember Media Manager - Revisited, לא בדקתי תמיכתה בהורדת מידע בעברית.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #3 

המלצה נוספת, אם אתה משתמש באולטרה רק לצפיה בסרטים וסדרות ואין לך דרישות נוספות מעבר למה שXBMC מספקת אז בכלל לא מומלץ לעבוד עם WIN7, זה מסורבל, איטי, ולא נכון.
אני אישית עובד עם OPENELEC שזו הפצת XBMC עם מערכת הפעלה משלה, התוצאה היא פשטות שימוש כמו כל סטרימר ממוצע, ניתן לבצע הכל בעזרת שלט פשוט ואין צורך במקלדת, פחות מ20 שניות לעליית המערכת מרגע ההפעלה, המערכת לא תאט או תאתחל עצמה עקב עידכונים, ניתן גם להתקינה על דיסק פלאש נייד, ולבדוק אותה ולהתרשם (רק תקפיד התקנה לבחור את הדיסק הנייד ולא את הפנימי שלא תדרוס את WIN7).

pearln פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה על התשובות,

אני אנסה ליישמן, אני רוצה להמשיך לעבוד עם הוינדוס מאחר וישנם עוד שימושים שאני צריך, כמו סקייפ, יוטיוב ועוד.

האקסטירמר הגיע עם מע' הפעלה משל עצמו על DOK ע"ב לינוקס.
זה היה מזעזע, הכל איטי, לא רציף, מייד התקנתי וינדוס.

אני חושש שהסקין TRANSPARENCY לא תומך באולטרה בניגון סרטי HD 720P ו-1080P,אבל אני אנסה שוב.

קראתי בכל מיני אשכולות, על סקרפרים שמעדכנים את הנתונים של הסרטים, איך משתמשים בהם בגרסה 10.1?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”