טלפון מומלץ ברשת AT&T

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
benjamin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 292
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

אני מעונין לקנות מכשיר אנדרואיד מ- AT&T בארה"ב. המכשיר צריך להיות מסוגל לתמוך בעברית ולתמוך ברשת של אורנג כאשר אני בארץ.
בגדול הייתי שמח לגלקסי 2 אבל הוא לא נמכר ב AT&T.
1. חשבתי על ATRIX. האם אפשר להחליך לו את הרום? קראתי בעבר שיש בעיות עם החלפת הרומים בטלפונים של מוטורולה.
2. האם ה ATRIX עדיף על ה infuse?
3. האם יש דגם אחר (HTC?) מולץ?

תודה
בני

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #2 

לAtrix 4G יש מסך גרוע , יש לו Bootloader מוצפן ככה שלא אתה לא יכול להחליף רום , יש כמה מכשירים מעניינים בAT&T

כמו הinfuse 4G של סמסונג עם מסך SAMOLED+ בגודל 4.5" אבל יש לו מעבד חד ליבתי ,יש גם הCaptivate שהוא בעצמם גירסה של AT&T לGalaxy S ..

אבל אם אתה כבר בארצות הברית ,למה שלא תקנה בT mobile את הSensetion 4G עם מעבד דו ליבתי ,מסך לא רע עם פאנל PVA ?
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

benjamin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 292
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

IamEzio כתב:לAtrix 4G יש מסך גרוע , יש לו Bootloader מוצפן ככה שלא אתה לא יכול להחליף רום , יש כמה מכשירים מעניינים בAT&T

כמו הinfuse 4G של סמסונג עם מסך SAMOLED+ בגודל 4.5" אבל יש לו מעבד חד ליבתי ,יש גם הCaptivate שהוא בעצמם גירסה של AT&T לGalaxy S ..

אבל אם אתה כבר בארצות הברית ,למה שלא תקנה בT mobile את הSensetion 4G עם מעבד דו ליבתי ,מסך לא רע עם פאנל PVA ?
...
אני עובד בארה"ב והטלפון הוא מהעבודה וחייב להרכש ב AT&T. כיום יש לי Captivate והוא נחמד אם כי זמן הסוללה שלו לא סביר אני חייב לטעון אותו במהלך היום (לפניו היה לי איפון ולא היתה בעיה כזאת באותו אופן שימוש).

מה נותן המעבד הדו-ליבתי? האם אני ארגיש את זה?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

כרגע בAT&T אין באמת משהו מעניין לשדרג אליו ,כמו שכבר אמרתי הAtrix כרגע לפחות מגיע עם Bootloader מוצפן (למרות שיש שמועות על זה שהוא יפתח ..) והמסך שלו דיי גרוע , הinspire הוא בעצם הDesire HD שהוא פשוט מכשיר גרוע מבחינת מסך/ חיי סוללה והוא גם דיי כבד ..והinfuse 4G יספק חיי סוללה טובים יותר מהCaptivate אבל לדעתי 4.5" זה פשוט גדול מדי בשביל סלולארי ..בקיצור לדעתי אם אפשר לדחות את זה קצת אז כדי לחכות עד שהSGS2 יושב או לפחות הHTC Sensetion .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”