מאז יציאת ה- BOXEE BOX לאויר, משתמשי גרסת ה- BOXEE למחשב הרגישו קצת מוזנחים בצד. התוכנה עבור ה- BOXEE BOX התקדמה פלאים ואילו הגרסה ל- PC נותרה ללא עדכון זמן רב. החברה הבטיחה לאחרונה לפצות את משתמשי ה- PC על ידי שלל עדכונים אשר יגיעו בקרוב לתוכנה. פיצוי נוסף מגיע בימים אלו גם על ידי חומרה. חברת D-Link מציעה את אותו שלט RF מהפכני אשר קיים ב- BOXEE BOX, גם עבור ה- PC, עם דונגל RF כמובן עבור השליטה.השלט יהיה זמין בימים הקרובים בחנויות המקוונת מעבר לים במחיר של ...
אני די מאוכזב מהשלט של הבוקסי. מיעוט הכפתורים מציק ומפריע ובכלל עודף תחכום.
זה בולט במיוחד אחרי שנים של שימוש בשלטים המעולים (יחסית) של פופקורן
גם מקדלת ה QWRY לא כל כך נוחה בתכלס, הכפתורים קשים מדי וההקלדה לא אינטואיטיבית.
חוץ מזה, מהבוקסי עצמו אני מאוד מרוצה.
חיפשתי אפליקציה לאנדרויד שמאפשרת שליטה נוחה יותר ובנתיים לא מצאתי. מישהוא מכיר במקרה?
אנדרואיד אה? גמאני מחפש...עולי הם עובדים על זה, השלט סבבה...
יש לו עכבר במקרה? או שזה מקלדת משולבת עם שלט? בתכלס הייתי קונה, זה די חמוד ובטוח עובד טוב יות ממקלדת
משלובת של TEAC שיש לי חח...הרבה בטח יעדיפו את ה RII לא ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
oferlaor כתב:לפי מה שהבנתי המכשיר מגיב לפקודות של השלט של מיקרוסופט אם מחברים לו עינית IR תקינה.
...
לא הבנתי,
יש דרך לשלוט בבוקסי בצורה נוחה יותר עם שלט אחר? כלומר כפתורים ברורים יותר של Stat Stop FF RW , טריק פליי, כיבוי והדלקה וכו'?
די מעצבן שבשביל לכבות את המכשיר צריך לעבור דרך ערימה של תפריטים במקום כפתור אחד פשוט ויעודי.