בעיה| Xtreamer שנרכש מבאג , כבר נואש

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Nirse1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי לפני חודשיים בערך XTREAMER מבאג ולפני שבועיים בערך הדלקתי אותו על מנת לראות סרט ולא ראו תמונה, בהתחלה רואים את הטפט של הXTREAMER ואז היה כתוב "אין אות" לכמה שניות (ככה זה תמיד עשה לי גם כשהמכשיר פעל) ואחרי זה זה מהבהב לי בין שני המסכים האלו (הטפט וה"אין אות") ואי אפשר לכבות את המכשיר...
מה שמוזר שזה קורה לי רק דרך HDMI לעומת זאת כשאני מחבר רגיל דרך RCA הכל טוב ויפה, ניסיתי להחליף את כל הכבלים וכלום לא עזר.
הלכתי לבאג שדרך אגב נתנו לי ממש שירות מגעיל והם בדקו ואמרו שהמכשיר פועל ותקין, מוזר שאצלי זה לא פועל כנראה חיברתי אותו למיקרוגל בטעות....
מה גם נשבר לי התריס הזה של הכבל האופטי ולכן הכבל לא נתפס לי שם, מישהו יודע מקום טוב לסדר את הדבר הזה? משום מה ב"מעבדה" המקצועית של באג שפועלת עם המוחות הגדולים במדינה דורשים ממני לא פחות מ450 שקל על תיקון של פלסטיק שלא גדול יותר מסמ"ר 1!
בכל מקרה חבר'ה למישהו יש דרכים לפתרון הבעיות שלי כי אני כבר ממש נואש...
תודה מראש :)

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

ראשית, תודה שאתה משתף אותנו בשירות ה"מעולה" שאתה מקבל בבאג.
ככה אנחנו לומדים ממי להתרחק כשאפשר (ואני מקווה שאנשי באג גם קוראים, לומדים ומשפרים).

שנית, האם יש לך דיסק קשיח במכשיר? נסה להוציא ולהפעיל אותו בלי הדיסק (אולי משהו דפוק בדיסק שגורם למכשיר לנסות לקרוא אותו ללא הואיל)

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

אולי קצת מטומטם לשאול, כבל HDMI החלפת? :מבולבל:

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

בהחלט דיסק פנימי יכול לגרום לבעיות, אם יש אחד תוציא אותו ותנסה.
כמו כן תשדרג גרסא בעזרת עדכון חירום למכשיר http://xtreamer.net/downloads/xtreamer/ ... r-2-7.aspx תבחר ב Emergency firmware download and installation instructions ותעקוב בדיוק אחרי ההוראות.

לי היה משהו כזה עם מכשיר X (SWD) והבעיה הייתה בcorruption שהX עשה לקובץ ה swap שלו. פירמוט של הדיסק פתר את הבעיה.

Nirse1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

קודם כל תודה רבה על התגובות...
אין לי כונן קשיח חיצוני אני משתמש בדיסק און קי זמני של 16GB...
ניסיתי להחליף כבל HDMI וזה גם לא עזר, אבל היום אני יחזיר את המכשיר מבאג וינסה מה שאמרתם, מאחר שאני מניח שזו לא בעיה בדיסק כי לא התקנתי אחד אז אני ינסה ישר לשדרג את הגרסה לגרסאת חרום.

בקשר לכניסה של הכבל האופטי, יש למישהו הצעה איך אפשר לתקן את זה?

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #6 

תנסה אולי בלי ה DOK...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”