סיפור דמיוני מן הסוג שקרה במציאות.

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
bg1987 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

בואו, קוראים יקרים, ותשמעו סיפור דמיוני מן הסוג שקרה במציאות.
"בנובמבר 2002 נהג מאיר פניג'ל ברכב פרטי בכביש ירושלים-תל אביב במהירות של 155 קמ"ש במקום 100 קמ"ש ללא רשיון נהיגה תקף וללא ביטוח"

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=788374

אמנם זה ישן מאוד, ובמקרה נתקלתי בזה. אבל אני חושב שעדיין כדאי להפיץ זה לא שזה לא יכול לקרות עכשיו

ציון 100 במבחן בוזגלו.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

אטימוטיקון מקיא.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

האמת היא שרציתי להקיא , אבל פשוט החלטתי שלא . לא בגלל שזה לא דורש הקאה , אלא בגלל שאני יודע היטב , וגם אישית איך מערכת ה"צדק" וה"משפט" במדינת ישראל עובדת , ואיך אין שום קשר בין התוצאה ביציאה מבית המשפט ובין הכניסה אליו , בתנאי שאתה אחד מאלו שיודע איך לגרום למערכת לאמץ אותך לחיקה .
אם מישהו חי באיזשהי מדינת חלומות שבו הוא חושב שיש צדק ו/או משפט , שיזהר מאוד לא לבדוק את החלום הוורוד שלו כי , הוא יכול לשבור את המפרקת
ועיצה ידידותית , צריך אדם לשים בביתו חליפה יוקרתית שמשדרת אולגרך ובלויי סחבות שמשדרים הומלס , ולדעת במה להתלבש , כדי שמערכת המשפט תיתן לו יחס שמתקרב להוגן . אם אתה לא יודעים לשחק את זה טוב , עדיף שתתפשרו מראש

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

באמת גועל נפש

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #5 

רואים עליו שהוא איש עסקים.

לא שילם ביטוח במשך 15 (גם אם היה משלם ביטוח סימלי של 1200 ש"ח בשנה, עדיין היה חוסך יותר מ18K), ובסוף שילם רק אלף חמש מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”