תעשיית הגיימינג שווה 74 מיליארד דולר

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73359
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.joystiq.com/2011/07/05/repor ... n-in-2011/

עפ"י חברת המחקר Gartner Inc, תעשיית המשחקים ב 2011 גרפה 74 מיליארד דולר ובכך עקפה את תעשיית הקולנוע/סרטים. הצפי הוא שעד שנת תגיע תעשיית המשחקים לסכומים של 115 מיליארד דולר וזאת עקב הגידול הרב בשוק המשחקים למכשירים הניידים.2015

עפ"י חברת המחקר משחקים לניידים (טאבלטים ומכשירים סלולריים) הם האפליקציות המורדות ביותר כיום.

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

הא ..חחח .. והם עוד בוכים על פיראטיות.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

clip99 כתב:הא ..חחח .. והם עוד בוכים על פיראטיות.
...
מה הקשר ? אתה מעדיף להרוויח מיליון $ עם רווח נקי של 10$ או להרוויח 100$ עם רווח נקי של 50$ ?

לא שאני חושב שפיראטיות זאת הבעיה שלהם, משחקים טובים ימכרו טוב, משחקים גרועים לא ימכרו, אבל זה עדיין לא קשור לרווח הנקי שלהם[/img]

agent__smith
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #4 

זה ידוע ממזמן ש"פיראטים" הם מקדמי המשחקים הכי טובים שיש.... וחוץ מזה תבדוק טוב בכל NFO רשום :

אם אהבת את המשחק תקנה אותו !

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

הם מרוויחים מספיק , לא צריך לדאוג להם . אחרת התעשיה היתה נסגרת מזמן ובכל מקרה החזקים שורדים . ניתן לסכם את התעשיה והפיראטיות במשפט "זה נהנה וזה לא חסר"

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

[behave]
נערך על ידי עפר. התבטאות לא ראויה
[/behave]

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

התגובה שלי לא נראית לך , סובב את העיניים למקום אחר ותתעלם . יש לי זכות בדיוק כמוך להביע דיעה מבלי שזו תעורר
התייחסות לגופו של אדם , ומבלי שישללו את הלגיטימיות שלי לעשות כך.

אתה מבצע הקבלה בין הדתיים לפיראטיות תוכנה באופן דמגוגי בכדי להעביר את הטיעון שלך . אתה מתעלם מהעובדה שאנו אנוסים לממן אותם דרך מיסינו, עליהם הם מתקיימים.

סלח לי , איני חושב שאדם המוריד באופן פיראטי חי על חשבונך מעצם העובדה שכספך מתחזק את המשך קיום התעשייה (מה שנכון נכון). ייתכן שכלל לא היה קונה את התוכנה מלכתחילה כך שזה לא משנה משהו. כמו כן אינך מחוייב לתמוך בתעשיית התוכנה , בניגוד לחובת מימון החרדים. אתה עושה זאת מרצונך החופשי.

אתה מוזמן לתעל את כעסך אם כבר על הגורמים שמעלים עותקים פיראטיים לאינטרנט , לא אלו המורידים אותם למחשבם . הוקע את הדילר, לא את הג'אנקי.

קברניטי התעשיה הזו היו מתמוגגים מאנשים כמוך . הם סופרים מאות מיליוני דולרים , ואתה נלחם את מלחמתם . מצאת לך על מי לסנגר.
אתה האחרון שיאמר לי מה לעשות עם הדיעה שלי.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #8 

זה שאני מחוייב לשלם על הדוסים עושה אותם לפחות [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]?
אם אתה בוחר מרצונך החופשי לצרוך משחק ואז להחליט שהוא אינו מצדיק את ההשקעה שלך משיקולים אגואיסטי של replay value למשל, בלי קשר לאיכות התוכן, הופך אותך לפחות עלוקה? הרי צרכת את המוצר שהושקע בו מאמץ פיתוח כזה או אחר בלי תמורה מינמלית מצידך. אבל אני מבין, זה לא אשמתך שאתה כזה, אתה סה"כ קורבן של הדילרים הרעים במעלה השרשרת.

עזוב, אין לי כוח להמשיך להתקוטט על זה, זה נושא שכבר מוצה פה בעבר מעל ומעבר. הנה אפיזודה מעניינת בשבילך:

ישראל מובילה בפיראטיות משחקים? תורידו מחירים[/url]

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

לא תזכה למילה האחרונה בויכוח כל זמן שאתה מציג אותי כעלוקה . את דעתי עליך אני מעדיף לא לומר . על התייחסויות פחות פוגעות כבר צינזרו
באתר הזה , פלא שעליך פסחו.
נראה לי שאתה מדבר מתוך פוזיציה או חיבור כלשהו לתחום הזה , קשה לתרץ אחרת את ההשתלחויות שלך בתור אדם נייטרלי. או שאתה באמת נייטרלי. פאתטי.
הבנת הנקרא יש? הפכת את היוצרות? מאיפה משתמע מדבריי שהדתיים "פחות עלוקות?" , להיפך , העובדה שאתה נאלץ לממנם רק מדגישה את הטיעון שלי , שהם בעלי אורח חיים טפילי . לא ניסיתי להשוות ביניהם לפיראטים ולומר ששני המחנות תמימים , להיפך, הם יותר גרועים מהפיראטים.
איני קורבן של אף אחד , הדילרים והמיליארדרים שלך מעניינים לי אתה יודע את מה . שמור את דיעותיך לעצמך , אל תנסה להציג אותי בצורה כלשהי בכלל , אין לך כלל זכות או סיבה מוצדקת לשפוט אותי או להעמיד אותי במקום כלשהו , הטיעונים שלך מגמתיים , אינם ענייניים ונובעים מהרצון שלך להוקיע את הצד השני .

אני לא חי על חשבונך או על חשבון אף אחד. אינך יכול לטעון שאני עלוקה מפני שאני מוריד משהו באופן לא חוקי . לא אתה מפסיד מזה , ולא היוצר מפסיד . עלוקה היא אורגניזם או גורם שמתקיים על חשבון הכסף או המשאבים של גוף אחר . אני לא אומר שפיראטים הם טלית שעולה תכלת . זו אכן התנהלות פסולה באופן עקרוני . אבל הם לא עלוקות .

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #10 

לא יודע, דווקא בתכנה אצלי בפירוש רשום SEEDERS ו- LEECHERS = עלוקות. :)
*סתם הלצה. אני לא מתכוון להכנס לוויכוח הזה. סופ"ש טוב לכם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #11 

אני לא אכנס לויכוח הזה, גם בדיוק עכשיו קניתי בנוסף לבוקס שלי פלייסטיישן ( לא פרוץ ) אבל כל ההצתדקות הזאת פשוט מעצבנת, אני לא פגשתי עד היום אחד בעולם שאין לא שירים, תוכנות, משחקים, סרטים, סדרות או כל דבר אחר שהוא לא חוקי במחשב, ככה שאני לא מבין את כל אלה שאומרים משחקים לא אבל סדרות וסרטים זה בסדר אני מוריד, או סרטים לא אבל שירים כן.... דיי תעשו טובה, כי אין אף צדיק בסדום, רוב האנשים לא היו קונים את מה שהם מורידים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #12 

חברים,

אם זה ימשך נאלץ להרחיק חברים מהאתר. כך לא מנהלים דיון תרבותי.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”