שלום לכולם
שמי יאיר אני חדש פה אז עם פתחתי אשכול לא במקום הנכון אשמח עם תוכלו לעביר אותו למקום הנכון
ככה:
יש לי כרגע אקסבוקס 360 סלים 250 ג'יגה בשיטת שידור PAL
ואני רוצה לקנות כרטיס לכידת ווידיאו חיצוני או פנימי למחשב כדי שאני יוכל
להקליט GamePlay באיכות HD חפשתי המון בגוגל יש מבחר גדול ובכולם יש פירוט מעמיק
אבל הרוב מתחיל מ 800 שח ומעלה אני יותר מחפש סביב ה 600 שח
במידה ויש אשמח להמלצה לכרטיס כזה במחיר סביב ה 600 שח
ועוד שאלה במידה ואני יזמין כרטיס מחול בגלל שהמחירים בחול יותר זולים
המכס יקרעו אותי? או שבגלל שזה אריזה די קטנה יש מצב ידלגו על זה?
ניסיתי לעבוד עם easycap שהבאתי מחבר אבל התוצאת ווידיאו פשוט גרועה
גם אחרי שאני עורך את הלכידה ב adobe premier pro עדין רואים על פנים
אומנם ה easycap אמור להקליט באיכות DVD אבל זה אפילו יותר גרוע מ DVD ממוצע
תודה רבה
בברכה יאיר
בקשה להמלצה לכרטיס לכידת ווידיאו כדי ללכוד ווידיאו מאקסבוקס סלים
-
MajorClubber
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
MajorClubber
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני אוהב עריכת ווידיאו ובין היתר אני גם אוהב לצלם קטעים מצחיקים ונדירים מתוך המשחקים אני משחק באקסבוקס עם אנשים מכל העולם
וכמובן לעלות ליוטיוב או לשתף עם אנשים לכן אני צריך כרטיס לכידת ווידיאו שילכוד לי ווידיאו לפחות עד 720P ועם יש אפשרות לרזולוציה יותר גבוה זה עוד יותר טוב ... לאחרונה שמעתי וקצת קראתי על הכרטיס הזה
קישור: http://www.easx.co.il/products/כ'_לכידה ... (PCIE.aspx
אבל הקטע שלא מצאתי המלצות של אנשים שיש להם את הכרטיס אומנם לפי מפרט שלו בעלות של 600 שח נראה שזה כרטיס סבבה+
אפשרות ללכוד ווידיאו בקבל קומפוננט עד ל 1080i וגם כן זה כרטיס פנימי שזה חוסך קבלים מחבר ישירות בקומפוננט לכרטיס ואני רואה
את הווידיאו שאני מקליט דרך מסך מחשב ומשכן חשוב לי זה שיש לכרטיס הזה תמיכה מלאה בווינדוס 7 64 ביט
אתה מכיר את הכרטיס הזה?
או אנשים שיש להם אותו?
וכמובן לעלות ליוטיוב או לשתף עם אנשים לכן אני צריך כרטיס לכידת ווידיאו שילכוד לי ווידיאו לפחות עד 720P ועם יש אפשרות לרזולוציה יותר גבוה זה עוד יותר טוב ... לאחרונה שמעתי וקצת קראתי על הכרטיס הזה
קישור: http://www.easx.co.il/products/כ'_לכידה ... (PCIE.aspx
אבל הקטע שלא מצאתי המלצות של אנשים שיש להם את הכרטיס אומנם לפי מפרט שלו בעלות של 600 שח נראה שזה כרטיס סבבה+
אפשרות ללכוד ווידיאו בקבל קומפוננט עד ל 1080i וגם כן זה כרטיס פנימי שזה חוסך קבלים מחבר ישירות בקומפוננט לכרטיס ואני רואה
את הווידיאו שאני מקליט דרך מסך מחשב ומשכן חשוב לי זה שיש לכרטיס הזה תמיכה מלאה בווינדוס 7 64 ביט
אתה מכיר את הכרטיס הזה?
או אנשים שיש להם אותו?