בזק - הפחתה נוספת במחירי הבאנדל באינטרנט
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אז בעצם כדאי לי לעבור לבזק?
המחירים כוללים תשתית וספק?
כי אם זה 10 מגה ב60 +25 שקל החזקת קו = 85.
אני משלם 160 להוט + נטוויז'ן על 12.
גם אם ארצה 20 מגה עדיין יצא לי יותר זול.
המחירים כוללים תשתית וספק?
כי אם זה 10 מגה ב60 +25 שקל החזקת קו = 85.
אני משלם 160 להוט + נטוויז'ן על 12.
גם אם ארצה 20 מגה עדיין יצא לי יותר זול.
"על החתום...."
מחירי ריצפה ל-NGN. השאלה כמה ישלמו לקוחות חדשים אחרי שנה ולמה לקוחות ותיקים צריכים לשלם 50% יותר על ההתמדה עם בזק?jpost כתב:מחירים באתר בזק:
http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... packs.aspx...
אלעד
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
זה הבעיה במדינה שלנו. קודם כל עלות חבילה משתנה מלקוח ללקוח.
ממש מחירי "שוק הכרמל", הכל תלוי ביכולת המיקוח וההתמדה שלך.
שנית יחס מזלזל ביותר בכל חברות התקשורת, החל מחברות לווין\כבלים ועד ספקיות אינטרנט בלקוחות ותיקים.
לא ברור איך לקוח ותיק ונאמן מתוגמל במחירי הון לאומת המצטרף החדש הרי הוא ירצה גם להמשיך במחירים כאלה ואי אפשר פתאום לעלות לו ב30% כי זה יגרום להתנתקות. בסופו של יום או שנה ישנם הפרשים של כ40% בתשלום של לקוח ותיק נגד חדש.
לדוגמה אני כלקוח ותיק ביס (כ12 שנה) צריך לשלם על YES MAX HD כ50 שקל לחודש ל3 שנים ואם ארצה עוד אחד אז עוד 50.
בחישוב מהיר זה 3600 שקל על ממיר שאפילו לא נשאר בבעלותי. לאומת זאת כל זה נחסך מלקוח חדש.
ממש מחירי "שוק הכרמל", הכל תלוי ביכולת המיקוח וההתמדה שלך.
שנית יחס מזלזל ביותר בכל חברות התקשורת, החל מחברות לווין\כבלים ועד ספקיות אינטרנט בלקוחות ותיקים.
לא ברור איך לקוח ותיק ונאמן מתוגמל במחירי הון לאומת המצטרף החדש הרי הוא ירצה גם להמשיך במחירים כאלה ואי אפשר פתאום לעלות לו ב30% כי זה יגרום להתנתקות. בסופו של יום או שנה ישנם הפרשים של כ40% בתשלום של לקוח ותיק נגד חדש.
לדוגמה אני כלקוח ותיק ביס (כ12 שנה) צריך לשלם על YES MAX HD כ50 שקל לחודש ל3 שנים ואם ארצה עוד אחד אז עוד 50.
בחישוב מהיר זה 3600 שקל על ממיר שאפילו לא נשאר בבעלותי. לאומת זאת כל זה נחסך מלקוח חדש.
"על החתום...."
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני כרגע מסיים חוזה בדירה,וחוזר להורים לחודש-חודשיים,ואז נשכיר שוב.knazi כתב:המבצע כמובן רק ללקוחות חדשים....
מן הסתם אני מנתק את הקו לגמרי כשאני עוזב.
אם אחרי חודשיים אני מתקשר ומזמין קו חדש והכל - אני נחשב לקוח חדש?
רק הוט נשארת מאחור עם ה12מגה המעפן שלה
נערך לאחרונה על ידי l33cher ב 07/07/2011 20:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
20 מגה ב-70 שקלים ?
איפה כתוב באתר של בזק שזה באנדל ? ומי הספק ? [בזק בינלאומי? 012? ] זה גם לא מצויין..
אני מבין נכון שרק התשתית היא 70 ש"ח ? כי בכתבה כתוב
"מחיר בנדל לגלישה במהירות 2.5 מגה יעמוד על 69 ₪ ואילו מחירו של בנדל במהירות גלישה 10 מס"ש (ברשת ה-NGN) יעמוד על 98 ₪. "
20 מגה ב-70 ש"ח זה רק תשתית...
עברית אני יודע לקרוא ובאנדל של 10 מגה נזק + נזק בינלאומי יש לי כבר [התחייבות לשנה] ב-99.98 ש"ח
כך ש... הוזילו ב-1.98 ש"ח ? תודה!
איפה כתוב באתר של בזק שזה באנדל ? ומי הספק ? [בזק בינלאומי? 012? ] זה גם לא מצויין..
אני מבין נכון שרק התשתית היא 70 ש"ח ? כי בכתבה כתוב
"מחיר בנדל לגלישה במהירות 2.5 מגה יעמוד על 69 ₪ ואילו מחירו של בנדל במהירות גלישה 10 מס"ש (ברשת ה-NGN) יעמוד על 98 ₪. "
20 מגה ב-70 ש"ח זה רק תשתית...
עברית אני יודע לקרוא ובאנדל של 10 מגה נזק + נזק בינלאומי יש לי כבר [התחייבות לשנה] ב-99.98 ש"ח
כך ש... הוזילו ב-1.98 ש"ח ? תודה!