oferlaor כתב:ntk,
האם ה-KILLER APP של הטכנולוגיה הזו היא דברים כמו פייסבוק ודואל או תכני מולטימדיה.
לדעתי אם יעשו מחקר לגבי פייסבוק יגלו שמעטי מעטים באמת משתמשים ביכולת הזו. זה משהו מאוד אישי שאני ממש לא הייתי רוצה לראות במסך הגדול בסלון.
גם סקייפ לדעתי לא הכי יתפוס. מה שכן יתפוס זה תכנים - וידאו, אודיו, מולטימדיה. youtube זה שמיש, netflix שמיש וכו'.
זה דעתי, לא חייבים להסכים עם זה, אבל ככה אני אישית חושב.
...
אני דווקא חושב שמשהו כמו סקיים כן יכול לתפוס, אבל לא כרגע, אם כל טלוויזיה תגיע עם מצלמה מובנת ולא ירצו על זה 140$ כאילו זה זהב, אני בהחלט רואה את סקייפ מצליח בטלוויזיה הרבה יותר מאשר בפלאפונים ואולי אפילו גם מהמחשב
לגבי KILLER APP, אני אישית לא בקטע של פייסבוק וכל הדברים האלה, אבל אני מכיר המון אנשים שמכורים, ונמצאים כל היום בפייסבוק (ויש לא מעט כאלה), בשבילהם לראות על המסך בצד את כל הסטטוסים מתעדכנים זה חשוב, אף אחד פה לא מדבר על לנהל שיחות ארוכות, אבל אתה יכול לצפות בעדכונים ותמונות של חברים דרך המסך, אם תרצה להתחיל לנהל שיחות ברור שתלך למחשב, גם זה לא ממש רלוונטי עם זה KILLER APP או לא, זה נמצא שם, מי שרוצה ישתמש, מי שלא רוצה לא ישתמש, אני בספק אם לוקח יותר מיום אחד ( או אפילו הרבה פחות ) לפתח איזה אפליקציה פשוטה, ככה שאין פה איזה השקעה מטורפת, לגבי המייל, לפעמים צריך לקבל אימיילים חשובים, ולא בא לי לקום כל שניה בזמן שאני רואה טלוויזיה לבדוק אם התקבל או לא ( גם לבדוק כל הזמן בפלאפון יכול להיות מעצבן ) לכן אם קופצת איזה התראה על המסך זה בהחלט יכול להיות שימושי, ואני בטוח שיהיו עוד הרבה אנשים שישתמשו בזה
אני רק רוצה להזכיר שלפני 10 שנים בודדים היו האנשים שהתקינו אפליקציות על הפלאפון, תמיד אנשים היו רואים את כל מה שהיה לי על הסימביאן והיו אומרים לי "זה רק פלאפון מה עשית מזה", היום אין כמעט אחד שלא מוריד אפליקציות, ולכולם זה ברור מאליו שפלאפון בלי אפליקציות לא שווה כלום ( היום כמובן שזה הרבה יותר פשוט וקל וכל אחד כמעט יכול לעשות את זה בלי להתסבך יותר מדיי )
זה בדיוק מה שקורה עכשיו עם הטלוויזיות, אנשים שרואים את זה אומרים מי צריך את זה, זה רק טלוויזיה, אבל עוד כמה שנים שכבר יהיה את זה בכל טלוויזיה, כולם יורידו אפליקציות בדיוק כמו לפלאפונים, על מסך הטלוויזיה הרבה יותר נוח לקבל עדכונים כי אתה תמיד מסתכל עליו ולא צריך לבדוק מה חדש, לצד התוכניות שלך יהיה כל מה שמעניין אותך, אני גם בטוח שנראה בעתיד את הפלאפון, המחשב, והטלוויזיה מקושרים אחד עם השני עם אותם אפליקציות, ככה שתשב מול הטלוויזיה תקבל את העדכונים לטלוויזיה, שתשב ליד המחשב תקבל עדכונים למחשב, ושתצא מהבית העדכונים יעברו לפלאפון, לפחות ככה אני רואה את העתיד, שבכל מקום אנחנו נהיה תמיד מחוברים, ולא חשוב איפה נסתכל
בכל מקרה, הדבר שהכי הרשים אותי עד עכשיו מכל הSMART TV בסמסונג היה הדפדפן, לזה באמת לא ציפיתי, הוא ממש מריץ הכל, היסטוריה, מועדפים, טאבים, אפילו גלישה אנונימית ( האחרון דיי חשוב למי שיש אישה וילדים בבית וירצה לגלוש לפורנו דרך הטלוויזיה

) הצלחתי לראות איתו עד עכשיו את כל הסירטונים שניסיתי לנגן ( כמו ה-VOD בואללה וכו' ) שזה בהחלט פותח המון אפשרויות להזרמת תוכן מהאינטרנט בלי לחכות לאיזה אפליקציה, אני מניח שאפשר גם לגלוש לGMAIL עדיין לא ניסיתי, אבל כמובן שזה לא מה שדיברתי עליו, ואני לא אקבל התראות למיילים חדשים על המסך