שרשור תגובות: פנסוניק פתחה את תוכנית המפתחים למסכים שלה

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

למאמר: פנסוניק פתחה את תוכנית המפתחים למסכים שלה

תמונה
רוצים לפתח אפליקציה ל-VIERA CONNECT?פנסוניק העולמית פתחה את סביבת הפיתוח. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לשלם עלות כוללת של כ-130 דולר לשנה (או 600 דולר אם אתם חברה גדולה עם הרבה מפתחים שזקוקה לתמיכה טכנית צמודה מפנסוניק).הפורטל שנפתח נמצא כאן: http://developer.vieraconnect.comאבל לא כל אחד יכול להכנס לתוכנית. פנסוניק שומרת לעצמה את הזכות לאשר ידנית כל אפליקציה שתעלה, כך שאם אתם מתכננים פורטל פורנו גדול, יש סיכוי לא רע שלא יצא מזה כלום. הפוקוס שלהם בהתחלה יהיה: מוזיקה, וידאו, סרטים ומשחקים, בקיצור כ ...

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אני מקווה שסמסונג גם יגדילו בקרוב את מספר האפליקציות שלהם, כי כרגע זה מאוד מצומצם, אפילו אין אפליקציה של מייל או GMAIL, שזה מאוד מאכזב

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

ntk,

לא יודע אם שמת לב, אבל זה מסך, לא מכשיר סלולר...

זה מיועד לנגן תוכן ולא להעלות GMAIL...

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #4 

במקום להתעסק בבולשיט, שיתעסקו באיכות התמונה וינסו להבין איך לעזאזל מסך מלפני 3 שנים עדיין טוב מהם.
Utopia

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4320
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #5 

עופר,
האם תכנים חדשים שיתווספו ל VIERA CONNECT יהיו זמינים גם לדורות הקודמים (V20), או רק לדורות החדשים והבאים?
היום אפשר לספור על יד אחת את מספר האפליקציות הקיימות שם.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #6 

oferlaor כתב:ntk,

...
ולמה לא בעצם?

זה מסך, והוא גדול ונגיש, ואם הוא יודע לדבר עם מקלדת אלחוטית זה נראה לי קילר-אפ.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

erezsolan,
כל נושא ה-LOGIN למסך טלוויזיה הוא לא פשוט ולא טרויאלי בכלל. זה באמת סקסי להגיד שיש לך פייסבוק על מסך הטלוויזיה אבל לא ממש פרקטי.
לקרוא אימיילים ולענות עליהם על מסך 42" ממרחק של 4 מטר לא יהיה אף פעם נוח כמו אייפאד או נטבוק על הבירכיים....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #8 

גרוע מזה, מה יהיה אם הדואל שלי יהיה בסלון, כולם יוכלו לקרוא אותו או שצריך יהיה כמו חמור להקליד סיסמא?

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #9 

אני רואה את הווייתם של הדברים בכך שפנאסוניק החליטה להפסיק להתאמץ לבניית אפליקציות
וכי מעדיפה לזרוק את הכדור לחלל האוויר למפתחים חיצוניים כך גם ישלמו כסף וגם פנאסוניק תחסוך המון זמן תכנתים ומפתחים שעולים לא מעט כסף ... אחרת אני לא רואה איזה סיבה יש לפנאסוניק לבקש אפליקציות חיצוניות את רוב האפליקציות פנאסוניק יכולה לבצע ללא בעיה לבד

לדעתי כרגע מבחינת פיצרים למסך - סמסונג מחזיקה בגביע 'הקדוש'
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 07/07/2011 7:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

זו הסיבה שיש את ה-APP STORE באפל ואת ה-MARKET באנדרואיד ואת OVI בנוקיה?
בגלל עצלנות או רצון לחסוך ?!
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

...
לא יודע אם שמת לב, אבל כל החידוש בדורות האחרונים שהחברות עושות מהם כזה רעש גדול זה האפליקציות

לא יודע אם גם שמת לב שפלאפון נועד לדבר ולא בשביל מיליון + אפליקציות שכבר יש בחנות של אפל וגוגל, אבל אני מניח שבטח יש לך איזה פליפר מלפני 20 שנה כי הרי פלאפון זה רק בשביל לדבר לא ?

ולא דיברתי עכשיו על לענות למיילים ולהתחיל להתכתב, כמו שיש ויגטים של YAHOO למזג אוויר וכל מיני שטויות, שתקפוץ הודעה על המסך שקיבלתי מייל, ושיהיה אפשר לקרוא אותו, לא כזה ביג דיל, ומה בדיוק הבעיה להקליד סיסמה בשל של 4 ספרות ? ממש קשה אני מבין, לא צריך עכשיו איזו הצפנה של 7000 אותיות ומספרים, כולה טלוויזיה בבית

ודבר אחרון, אם יש פייסבוק טוויטר וכל השטיות האלה למה לא מייל ? פייסבוק זה פחות אישי ? גם שם אפשר לקבל הודעות פרטיות

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #12 

MartinHSabag כתב:זו הסיבה שיש את ה-APP STORE באפל ואת ה-MARKET באנדרואיד ואת OVI בנוקיה?
בגלל עצלנות או רצון לחסוך ?!
...
אם התכוונת אלי מרטין
אני לא רואה בכלל אפשרות השוואה מכשיר סלולאר מול מסך טלוויזיה, מכשירי הסלולאר תמיד יהיו עדיפים באפליקציות מאשר מסך ולדעתי מכמה סיבות
1 רוב היום אתה נמצא עם מכשיר הסלולאר איתך האפליקציות נגישות יותר מאשר מסך טלוויזיה
2 הזמן שאדם ממוצע מקדיש לטלוויזיה אולי 3 שעות ביום שבמהלך ה3 שעות הללו הוא רוצה לצפות בתוכניות ספורט ,חדשות וגם יש בני משפחה אחרים שמעוניינים לצפות בתוכניות שונות .
הזמן שנותר לו על מנת לשחק אם האפליקציות הוא קטן, לכן לדעתי נושא האפליקציות יתחיל לדעוך דיי מהר כי לא יהיו 'קונים', למעט אפליקציות לשיתוף תכנים במוזיקה ווידאו וזה נחשב מעט מאוד, מה גם הדברים חוזרים על עצמם בגרסאות שונות.
כמה פעמים לדעתך אדם ישוחח בסקיי פי דרך המסך טלוויזה לעומת המחשב או המכשיר הסלולאר שהם זמינים הרבה יותר?
לדעתי פנאסוניק כבר הבינה את הרעיון לכן היא החליטה להוציא ממנה את נושא הפיתוחים ולהעביר למפתחים
חיצונים גם תרוויח כסף וגם תחסוך משכורות למפתחים

בשורה התחתונה חברות המסכים מנסות להפוך את מסך הטלוויזה למה שהוא לא .
אומנם כגימיק זה נחמד אבל לא יותר מכך
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

ntk,

האם ה-KILLER APP של הטכנולוגיה הזו היא דברים כמו פייסבוק ודואל או תכני מולטימדיה.

לדעתי אם יעשו מחקר לגבי פייסבוק יגלו שמעטי מעטים באמת משתמשים ביכולת הזו. זה משהו מאוד אישי שאני ממש לא הייתי רוצה לראות במסך הגדול בסלון.

גם סקייפ לדעתי לא הכי יתפוס. מה שכן יתפוס זה תכנים - וידאו, אודיו, מולטימדיה. youtube זה שמיש, netflix שמיש וכו'.

זה דעתי, לא חייבים להסכים עם זה, אבל ככה אני אישית חושב.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

האם ה-KILLER APP של הטכנולוגיה הזו היא דברים כמו פייסבוק ודואל או תכני מולטימדיה.

לדעתי אם יעשו מחקר לגבי פייסבוק יגלו שמעטי מעטים באמת משתמשים ביכולת הזו. זה משהו מאוד אישי שאני ממש לא הייתי רוצה לראות במסך הגדול בסלון.

גם סקייפ לדעתי לא הכי יתפוס. מה שכן יתפוס זה תכנים - וידאו, אודיו, מולטימדיה. youtube זה שמיש, netflix שמיש וכו'.

זה דעתי, לא חייבים להסכים עם זה, אבל ככה אני אישית חושב.
...
אני דווקא חושב שמשהו כמו סקיים כן יכול לתפוס, אבל לא כרגע, אם כל טלוויזיה תגיע עם מצלמה מובנת ולא ירצו על זה 140$ כאילו זה זהב, אני בהחלט רואה את סקייפ מצליח בטלוויזיה הרבה יותר מאשר בפלאפונים ואולי אפילו גם מהמחשב

לגבי KILLER APP, אני אישית לא בקטע של פייסבוק וכל הדברים האלה, אבל אני מכיר המון אנשים שמכורים, ונמצאים כל היום בפייסבוק (ויש לא מעט כאלה), בשבילהם לראות על המסך בצד את כל הסטטוסים מתעדכנים זה חשוב, אף אחד פה לא מדבר על לנהל שיחות ארוכות, אבל אתה יכול לצפות בעדכונים ותמונות של חברים דרך המסך, אם תרצה להתחיל לנהל שיחות ברור שתלך למחשב, גם זה לא ממש רלוונטי עם זה KILLER APP או לא, זה נמצא שם, מי שרוצה ישתמש, מי שלא רוצה לא ישתמש, אני בספק אם לוקח יותר מיום אחד ( או אפילו הרבה פחות ) לפתח איזה אפליקציה פשוטה, ככה שאין פה איזה השקעה מטורפת, לגבי המייל, לפעמים צריך לקבל אימיילים חשובים, ולא בא לי לקום כל שניה בזמן שאני רואה טלוויזיה לבדוק אם התקבל או לא ( גם לבדוק כל הזמן בפלאפון יכול להיות מעצבן ) לכן אם קופצת איזה התראה על המסך זה בהחלט יכול להיות שימושי, ואני בטוח שיהיו עוד הרבה אנשים שישתמשו בזה

אני רק רוצה להזכיר שלפני 10 שנים בודדים היו האנשים שהתקינו אפליקציות על הפלאפון, תמיד אנשים היו רואים את כל מה שהיה לי על הסימביאן והיו אומרים לי "זה רק פלאפון מה עשית מזה", היום אין כמעט אחד שלא מוריד אפליקציות, ולכולם זה ברור מאליו שפלאפון בלי אפליקציות לא שווה כלום ( היום כמובן שזה הרבה יותר פשוט וקל וכל אחד כמעט יכול לעשות את זה בלי להתסבך יותר מדיי )

זה בדיוק מה שקורה עכשיו עם הטלוויזיות, אנשים שרואים את זה אומרים מי צריך את זה, זה רק טלוויזיה, אבל עוד כמה שנים שכבר יהיה את זה בכל טלוויזיה, כולם יורידו אפליקציות בדיוק כמו לפלאפונים, על מסך הטלוויזיה הרבה יותר נוח לקבל עדכונים כי אתה תמיד מסתכל עליו ולא צריך לבדוק מה חדש, לצד התוכניות שלך יהיה כל מה שמעניין אותך, אני גם בטוח שנראה בעתיד את הפלאפון, המחשב, והטלוויזיה מקושרים אחד עם השני עם אותם אפליקציות, ככה שתשב מול הטלוויזיה תקבל את העדכונים לטלוויזיה, שתשב ליד המחשב תקבל עדכונים למחשב, ושתצא מהבית העדכונים יעברו לפלאפון, לפחות ככה אני רואה את העתיד, שבכל מקום אנחנו נהיה תמיד מחוברים, ולא חשוב איפה נסתכל

בכל מקרה, הדבר שהכי הרשים אותי עד עכשיו מכל הSMART TV בסמסונג היה הדפדפן, לזה באמת לא ציפיתי, הוא ממש מריץ הכל, היסטוריה, מועדפים, טאבים, אפילו גלישה אנונימית ( האחרון דיי חשוב למי שיש אישה וילדים בבית וירצה לגלוש לפורנו דרך הטלוויזיה 8O ) הצלחתי לראות איתו עד עכשיו את כל הסירטונים שניסיתי לנגן ( כמו ה-VOD בואללה וכו' ) שזה בהחלט פותח המון אפשרויות להזרמת תוכן מהאינטרנט בלי לחכות לאיזה אפליקציה, אני מניח שאפשר גם לגלוש לGMAIL עדיין לא ניסיתי, אבל כמובן שזה לא מה שדיברתי עליו, ואני לא אקבל התראות למיילים חדשים על המסך

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”