שינוי שם משתמש באתר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אשאל ההיפך, למה שאנשים יצטרכו לשנות את שם המשתמש שלהם?
למנהלים יש אפשרות לשנות למשתמשים את הכינוי, אבל זה נעשה במקרים מאוד ספציפיים ויוצאי דופן, זה משהו שאנחנו עושים פעמים ספורות בכל שנה.
למנהלים יש אפשרות לשנות למשתמשים את הכינוי, אבל זה נעשה במקרים מאוד ספציפיים ויוצאי דופן, זה משהו שאנחנו עושים פעמים ספורות בכל שנה.
עופר, כי לפעמים בן-אדם רוצה לשנות את שם המשתמש שלו. הסיבה שלי במקרה הספציפי הזה היא שאני לא מעוניין יותר להופיע באינטרנט בשמי האמיתי - לא בפורומים, לא בפייסבוק ולא בשום מקום אחר. אם אתה מונע ממני את האפשרות הזו אתה מאלץ אותי למעשה לפתוח משתמש חדש, וחבל.
אז תשלח למנהלים ה"פ ותסביר להם למה אתה רוצה לשנות, יכול ליהיות שזאת סיבה מוצדקת והם ישנו לך אותו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
amittzor
בשום מקום לא אמרתי שאנחנו חוסמים אותך מלעשות זאת, אלא שזה לא משהו אוטומטי. נסה לשנות את הדואל שלך ב-GMAIL ותבין מה זה חתונה קתולית
בקיצור, כמו שנאמר, שלח הסבר מנומק מדוע אתה רוצה לשנות את שם המשתמש + כינוי חדש (נא לוודא שהוא לא תפוס קודם). אנחנו שוקלים כל מקרה לגופו.
בשום מקום לא אמרתי שאנחנו חוסמים אותך מלעשות זאת, אלא שזה לא משהו אוטומטי. נסה לשנות את הדואל שלך ב-GMAIL ותבין מה זה חתונה קתולית
בקיצור, כמו שנאמר, שלח הסבר מנומק מדוע אתה רוצה לשנות את שם המשתמש + כינוי חדש (נא לוודא שהוא לא תפוס קודם). אנחנו שוקלים כל מקרה לגופו.