חיבור אייפון לטלויזיה דרך USB
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מתנצל מראש אם השאלה מטומטמת או נדושה...
הנתונים:
- אייפון 4 (לא פרוץ)
- טלויזיה סמסונג C550 עם נגן מדיה מובנה (דרך חיבור USB)
אם אני מחבר את האייפון למסך דרך ה USB (עם הכבל הרגיל של אייפון) - האם ניתן לראות על המסך תכנים שמנוגנים מהאייפון כמו תמונות, סרטים, משחקים וכו'? או שצריך מתאם HDMI מיוחד כמו זה:
http://www.dealextreme.com/p/hdmi-adapt ... lack-57433
תודה
הנתונים:
- אייפון 4 (לא פרוץ)
- טלויזיה סמסונג C550 עם נגן מדיה מובנה (דרך חיבור USB)
אם אני מחבר את האייפון למסך דרך ה USB (עם הכבל הרגיל של אייפון) - האם ניתן לראות על המסך תכנים שמנוגנים מהאייפון כמו תמונות, סרטים, משחקים וכו'? או שצריך מתאם HDMI מיוחד כמו זה:
http://www.dealextreme.com/p/hdmi-adapt ... lack-57433
תודה
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אתה לא יכול לחבר סתם ככה אייפון לטלויזיה, אתה צריך כבל מיוחד מהחיבור של אייפון לטלויזיה
לגבי חיבור ה HD אני לא מכיר
לגבי עניין של לראות דברים אתה יכול לראות סרטים, לגבי תמונות אני לא סגור על זה
לגבי חיבור ה HD אני לא מכיר
לגבי עניין של לראות דברים אתה יכול לראות סרטים, לגבי תמונות אני לא סגור על זה
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
-
oris74
- חבר במועדון HT

תודה על התשובות המהירות. mp3 - אתה יכול לתת יותר פרטים על המתאם?
באפל סטור ראיתי מתאמים לחיבור קומפוזיט וקומפוננט - יש גם מתאם לחיבור HDMI?
באפל סטור ראיתי מתאמים לחיבור קומפוזיט וקומפוננט - יש גם מתאם לחיבור HDMI?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אתה צריך או את כבל הHDMI שהושק השנה לצד האייפד 2
http://store.apple.com/us/product/MC953 ... TY3ODQ5OTY
או את מתאם הVGA
http://store.apple.com/us/product/MC552 ... TY3ODQ5OTY
שניהם בחיבור לאייפון 4 יוציאו וידאו ב720p (אי אפשר לשדר 1080P בגל מגבלת חומרה של מעבד הA4 שנמצא במכשירים האלו .. )
אבל עם שניהם תוכל לראות רק וידאו שיש לך באפלקציית האיפוד ,סרטונים כמו באינרטנט / יוטיוב וכמובן אלו שצילמת , יש גם אפלקציות צד שלישי שתומכות ביציאת הוידאו כמו הנגן Avplayer ,אבל בסך הכול זה דיי מוגבל ..וכדי להציג בדיוק את התוכן שאתה רואה על האייפון אתה צריך לפרוץ את המכשיר ולרכוש תוסף שניקרא DisplayOut ואז תוכל לעשות העתקה למסך באייפון ולהציג אותו בטלויזיה (אפל החליטה שהפיצ'ר הזה יהיה רק באיפד 2 כרגע .. )
http://store.apple.com/us/product/MC953 ... TY3ODQ5OTY
או את מתאם הVGA
http://store.apple.com/us/product/MC552 ... TY3ODQ5OTY
שניהם בחיבור לאייפון 4 יוציאו וידאו ב720p (אי אפשר לשדר 1080P בגל מגבלת חומרה של מעבד הA4 שנמצא במכשירים האלו .. )
אבל עם שניהם תוכל לראות רק וידאו שיש לך באפלקציית האיפוד ,סרטונים כמו באינרטנט / יוטיוב וכמובן אלו שצילמת , יש גם אפלקציות צד שלישי שתומכות ביציאת הוידאו כמו הנגן Avplayer ,אבל בסך הכול זה דיי מוגבל ..וכדי להציג בדיוק את התוכן שאתה רואה על האייפון אתה צריך לפרוץ את המכשיר ולרכוש תוסף שניקרא DisplayOut ואז תוכל לעשות העתקה למסך באייפון ולהציג אותו בטלויזיה (אפל החליטה שהפיצ'ר הזה יהיה רק באיפד 2 כרגע .. )
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
יש לי פתרון יותר קלאסי..
במקום לקנות את מתאם הHDMI שעולה 30 דולר +כבל HDMI שעולה עוד 20-30 דולר (לפני מס בארה"ב)
קנה APPLE TV (עולה 100 דולר) נכון, יותר מעלות הכבל אבל אתה מקבל פה עבודה אלחוטית בין המכשיר (אייפון, אייפד וכו) לTV
איכות של 720P, עם IOS 5 שתצא יהיה מירורינג לIPAD 2 -תראה כל מה שאתה רואה על מסך האייפד על הTV - ללא חוטים! (במידה ואתה חושב על אייפד..)
בנוסף יש יציאה אופטית לחיבור למגבר..
+אתה מקבל ערך נוסף של סטרימר ומכשיר שיכול להשכיר סדרות וסרטים בעלות נמוכה יחסית...
בנוסף הAIR PLAY תומך באפליקציות צד 3 שהכבל HDMI אני חושב לא תומך..(לא סגור על זה)..
במקום לקנות את מתאם הHDMI שעולה 30 דולר +כבל HDMI שעולה עוד 20-30 דולר (לפני מס בארה"ב)
קנה APPLE TV (עולה 100 דולר) נכון, יותר מעלות הכבל אבל אתה מקבל פה עבודה אלחוטית בין המכשיר (אייפון, אייפד וכו) לTV
איכות של 720P, עם IOS 5 שתצא יהיה מירורינג לIPAD 2 -תראה כל מה שאתה רואה על מסך האייפד על הTV - ללא חוטים! (במידה ואתה חושב על אייפד..)
בנוסף יש יציאה אופטית לחיבור למגבר..
+אתה מקבל ערך נוסף של סטרימר ומכשיר שיכול להשכיר סדרות וסרטים בעלות נמוכה יחסית...
בנוסף הAIR PLAY תומך באפליקציות צד 3 שהכבל HDMI אני חושב לא תומך..(לא סגור על זה)..
-
oris74
- חבר במועדון HT

רעיון מאד מענין... תודה!!
אבל קודם נקנה אייפד...
הבעיה היא שהוא לא מסוגל לנגן תכנים ממקורות שאינם IOS (אם הבנתי נכון) אז אני עדין צריך להחזיק עוד סטרימר בשביל תכנים מהמחשב/הארד דיסק חיצוני וכו'...
אבל קודם נקנה אייפד...
הבעיה היא שהוא לא מסוגל לנגן תכנים ממקורות שאינם IOS (אם הבנתי נכון) אז אני עדין צריך להחזיק עוד סטרימר בשביל תכנים מהמחשב/הארד דיסק חיצוני וכו'...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
nati-va ,אפשר גם עם כבל הVGA שעולה 30$ ,וכבל זה עניין של כמה עשרות שקלים בודדים ,גם במקרה של כבל HDMI .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
צודקIamEzio כתב:nati-va ,אפשר גם עם כבל הVGA שעולה 30$ ,וכבל זה עניין של כמה עשרות שקלים בודדים ,גם במקרה של כבל HDMI ....
אבל כל הרעיון הוא לפשט דברים ובהוספה ממש זניחה של כסף אתה מקבל מערכת שעובדת אלחוטי לא פחות טוב מאשר חיבור עם HDMI,
יש לי את המתאם הHDMI ואת מתאם הVGA - ומספר הפעמים שהשתמשתי בהם בשנה האחרונה הוא ממש אפסי יחסית לקלות ופשטות של הAIRPLAY..
אני רק נתתי נקודת מבט שונה..לדעתי הוספה של 200 שקל שווה את "ההתנתקות" מהכבלים.
הapple tv משמש לסטרימר לכל דבר בחיבור למחשב, הוא מנגן את כל מה שיש לך בספריית האייטונס (תמונות, מוזיקה, וידאו- בפורמטים של אפל כמובן)..