המפתח הקרוי בשם comex, המוכר לבעלי מכשירי אפל, הוציא פריצת JailBreak למכשירי ה iPad2.הפריצה משתמשת באותה השיטה שהכרנו בעבר במכשירים אלה (שיטת ה PDF), בה אין צורך לחבר את המכשיר למחשב על מנת שיהיה ניתן לפרוץ אותו.על מנת לפרוץ את המכשיר יש לגלוש דרכו לכתובת http://www.jailbreakme.com/ . המכשיר צריך להיות מעודכן לגרסה 4.3.3.שוב ניתן לראות שהמפתחים השונים שוקדים באופן תמידי על פריצות ה JailBreak למכשירי אפל שזו אינה יכולה להם. מקור: iClarified
תודה על העדכון, יש לי רק בעיה אחת, האייפד שהזמנתי מאיידיגיטל ב-27.5 עוד לא הגיע!!!
מקווה שעד שאקבל את המכשיר אפל לא יוציאו מערכת הפעלה חדשה 4.3.4 שתחסום את הפריצה. (הבנתי שהפריצה עובדת רק על גרסה 4.3.3.) אם המכשיר יגיע עם גרסה נמוכה לא אוכל לשדרג אותו ל-4.3.3 ולפרוץ.
אתמול קיבלתי מהעבודה אייפד, והיום יצאה פריצה, תענוג לא ?
בכל אופן, כל כך פשוט...
מזכיר לי את הימים שהיה לי אייפון 1, ופרצתי אותו בWIFI של עזריאלי בזמן שחיכיתי לרכבת
guyezra כתב:מה אני יכול לעשות עם מכשיר פרוץ שאני לא יכול עם עכשיו (בהנחה אופטימים שמתישהו אני אקבל את המכשיר שלי...)?
...
תוכל לעשות בערך הכול עם המכשיר שלך ,לדוג' תוכל להפתר מהאייטונס על ידי כמה תוספים בתשלום , תוכל להתקין סייר קבצים במכשיר (iFile) תוכל לשים ערכות נושא שונות , כול מני טיווקים כמו לדוג' מערכת נוטיפיקיישן נורמאלית (למרות שזה קיים כבר בiOS 5 ) תוכל להשתמש בOpenSHH כדי להעביר דברים למכשיר באופן אלחוטי ,תוכל לאפשר סנכרון אלחוטי עם האייטונס והרשימה עצומה .. וכל יום נוספים דברים חדשים .