א.ל.מ טוענים שכל הדגמים האחרונים של LG "בעייתיים" - אמת?
-
shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני עומד לקנות מסך חדש לסלון.
במשך השנים קנינו כבר מספר מסכי LG במשפחה (לפחות 4-5 מסכי LCD), בכולם יצאנו מרוצים. עשיתי סקר שוק בזאפ ונתתי לאלמ קפיצה כדי להשוות מחירים.
התברר לי שהם לא עובדים עם LG בכלל.
המוכר טוען שזה בגלל שהיו הרבה בעיות עם כל הדגמים האחרונים של LG ולכן הם "מחכים שהם יסדרו את זה".
זה היה נשמע לי כמו שקר שיווקי רק כדי לדחוף לי מסך אחר של סמסונג, קטן ממה שרציתי לקנות מלכתכילה - 40" במקום 47".
בנוסף המוכר טען ש47" זה גודל "לא סטנדרטי", ושאני אראה בקרוב שכל הדגמים הבאים שיצאו לא יהיו יותר 47", אלא רק 46" או 50"-52". בלי משהו באמצע.
האם מוכרות לכם הנפצות שכאלה, לגבי LG או לגבי 47" ?
במשך השנים קנינו כבר מספר מסכי LG במשפחה (לפחות 4-5 מסכי LCD), בכולם יצאנו מרוצים. עשיתי סקר שוק בזאפ ונתתי לאלמ קפיצה כדי להשוות מחירים.
התברר לי שהם לא עובדים עם LG בכלל.
המוכר טוען שזה בגלל שהיו הרבה בעיות עם כל הדגמים האחרונים של LG ולכן הם "מחכים שהם יסדרו את זה".
זה היה נשמע לי כמו שקר שיווקי רק כדי לדחוף לי מסך אחר של סמסונג, קטן ממה שרציתי לקנות מלכתכילה - 40" במקום 47".
בנוסף המוכר טען ש47" זה גודל "לא סטנדרטי", ושאני אראה בקרוב שכל הדגמים הבאים שיצאו לא יהיו יותר 47", אלא רק 46" או 50"-52". בלי משהו באמצע.
האם מוכרות לכם הנפצות שכאלה, לגבי LG או לגבי 47" ?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
האמת ?
האמת היא שהם בטח תקועים עם סטוק של חברה אחרת והם ממש חייבים להיפטר ממנו.
האמת היא שהם בטח תקועים עם סטוק של חברה אחרת והם ממש חייבים להיפטר ממנו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
כנראה אותו אחד שהגדיל להם את האוזניים....integral כתב:כשאני נכנסתי בפעם הראשונה לאלמ ולא ידעתי מי הם, שאלתי אותם לגבי מסך של LG. התשובה הייתה שהם לא מחזיקים LG כי אין ל LG יבואן רשמי בארץ והכל מקבילי.
מעניין מי מדריך שם את אנשי המכירות....
תודה על העזרה!
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תראה,shlomki כתב:כנראה אותו אחד שהגדיל להם את האוזניים....integral כתב:כשאני נכנסתי בפעם הראשונה לאלמ ולא ידעתי מי הם, שאלתי אותם לגבי מסך של LG. התשובה הייתה שהם לא מחזיקים LG כי אין ל LG יבואן רשמי בארץ והכל מקבילי.
מעניין מי מדריך שם את אנשי המכירות....![]()
תודה על העזרה!...
הם בסדר, אבל הם לא חנות מתמחה וככזו לא צריך לצפות מהם להרבה.
אם יש לך דגם ספצפי שאתה רוצה ובמקרה הם מוכרים אותו, לא היתי פוסל.
צריך לקחת בחשבון שבחנות כזו אתה תמצא דגמים שפונים למכנה המשותף הרחב. את הדברים הטובים באמת אפשר למצוא בחנויות מתמחות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני חושב שהוא התכוון שיהיו להם הרבה בעיות בגלל הדגמים החדשים של LG.shlomki כתב:אני עומד לקנות מסך חדש לסלון.
המוכר טוען שזה בגלל שהיו הרבה בעיות עם כל הדגמים האחרונים של LG ולכן הם "מחכים שהם יסדרו את זה"....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
integral כתב:אני חושב שהוא התכוון שיהיו להם הרבה בעיות בגלל הדגמים החדשים של LG.shlomki כתב:אני עומד לקנות מסך חדש לסלון.
המוכר טוען שזה בגלל שהיו הרבה בעיות עם כל הדגמים האחרונים של LG ולכן הם "מחכים שהם יסדרו את זה".......
(וכנראה גם נכון...)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
רק תיקון - היא לא של ניופאן... עדיין...
מישהו הבין את השטות הזו עם האוזניים הגדולות? גם ככה השחקן הזה מכוער נורא (אם כי בפולישוק הוא מוכשר ביותר!), אז עוד מגדילים לו את האזניים...
מישהו הבין את השטות הזו עם האוזניים הגדולות? גם ככה השחקן הזה מכוער נורא (אם כי בפולישוק הוא מוכשר ביותר!), אז עוד מגדילים לו את האזניים...
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
א.ל.מ זה מיניליין שהם בעצם היבואנים של סמסונג, אז בלי להיכנס יותר מדי לעומק, תעשה לעצמך 1+1.
חוץ מזה, integral, אני בטוח שאתה כבר יודע, אבל לאלה שלא יודעים, ח.י הם היבואנים הרשמיים של LG.
חוץ מזה, integral, אני בטוח שאתה כבר יודע, אבל לאלה שלא יודעים, ח.י הם היבואנים הרשמיים של LG.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אז בקרוב...oferlaor כתב:רק תיקון - היא לא של ניופאן... עדיין...
מישהו הבין את השטות הזו עם האוזניים הגדולות? גם ככה השחקן הזה מכוער נורא (אם כי בפולישוק הוא מוכשר ביותר!), אז עוד מגדילים לו את האזניים......
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תחרות....מתחרים.asaf23 כתב:היי טל,
אפשר לדעת על אילו בעיות מדובר?...
זו הבעיה