אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה?
מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך?

נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה

אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי.

אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה.
זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי..

וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין לו שום קשר בהעברת תמונה למסך דרך חיבורים שנמצאים בו אלה הוא רק קשור בעיבוד התמונה והשחיבורים בין המסך לכל העסק נמצאים על הלוח אם ואותם חיבורים משותפים עם המעבד כמו שהם משותפים עם הכרטיס אז הכרטיס לא אמור להוות קצר בין המעבד למסך

השאלה חשובה לי מאוד כי נשרף הכרטיס מסך ואני מתכוון למכור את הלפטופ ויש קונה
אמרתי שהוא מציג תמונה ללא הדריוור ואפשר להשתמש בו
אני רק רוצה לדעת אם המצב הזה זמני(במידה והתמונה מגיעה מהכרטיס מסך) או שהוא לא זמני כי התמונה מגיעה מהמעבד
תודה לעוזרים!

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

הדרייברים לא מפעילים פיזית את כרטיס המסך. הם נועדו לפתרון באגים ולהוספת פיצ'רים לכרטיס הספציפי.
לפי מה שאתה מתאר הכרטיס לא נשרף כי הוא עדיין מציג תמונה.
ואני מבין שזה כרטיס מובנה והוא אכן משתמש במשאבי המעבד וזכרון ראם אבל הוא נחוץ להצגת הגרפיקה.
לשאלתך - לא המעבד לבדו לא יכול להציג לבדו גרפיקה ויש צורך בכ.מסך.
הבעיה שלך כנראה שאתה לא מצליח להתקין דרייבר או לא יכול לאתר דרייבר מתאים לכרטיסך?
"על החתום...."

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

הכרטיס מסך ניזוק אך לא באופן מלא אחרי OC
כשאני מתקין את הדריוור אז התמונה שמתקבלת היא תמונה לבנה ומרוחה(לא רואים כלום)
אבל ללא הדריוור התמונה תקינה לחלוטין

הדרייברים לא מפעילים פיזית את כרטיס המסך. הם נועדו לפתרון באגים ולהוספת פיצ'רים לכרטיס הספציפי.
לפי מה שאתה מתאר הכרטיס לא נשרף כי הוא עדיין מציג תמונה.
ואני מבין שזה כרטיס מובנה והוא אכן משתמש במשאבי המעבד וזכרון ראם אבל הוא נחוץ להצגת הגרפיקה.
הבעיה שלך כנראה שאתה לא מצליח להתקין דרייבר או לא יכול לאתר דרייבר מתאים לכרטיסך?
...
אני יודע שהם לא מפעילים פיזית את הכרטיס מסך(רק החשמל מפעיל אותו פיזית)
אני לא מתכוון לזה. אני מתכוון לשאלה האם הכרטיס מסך מעבד את התמונה ומציג אותה בפועל אם אני דואג שהוא לא יהיה מנוצל על ידי הדריוורים?
אם כן אז האם הניצול יזיק לו עוד יותר?
...
כן אבל אני שואל אם המעבד יכול להציג תמונה דו מימדית פשוטה ללא הכרטיס מסך ואם זה מה שקורה כשאני לא משתמש בדריוורים שלו ומבטל אותו דרך מנהל ההתקנים(לא מפסיק אותו פיזית כמובן)

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

זה נורא פשוט, מאיפה מגיע הסיגנל למסך? מהחיבור של כרטיס המסך. למעבד אין יציאה (גשר) ויזואלית ולכן גם אם הוא מסוגל (והוא מסוגל) לבצע חישובי תמונה הוא לא יוכל להעבירם למסך ללא כרטיס מסך.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

דרייבר תמיד מותקן לכרטיס מסך כי אחרת לא תראה כלום. אם אתה מסיר את הדרייבר של היצרן ומערכת ההפעלה לא מסוגלת לאתר דרייבר חלופי אז מערכת ההפעלה מנתבת את הפלט לדרייבר בררת המחדל הקיים במערכת ההפעלה. זה נותן לך סט מאוד מצומצם של רזולוציות ועומק צבע - נדמה לי שזה מוגבל ל 800x600 16bit - אבל זה תמיד עובד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

C0rnFlex כתב:זה נורא פשוט, מאיפה מגיע הסיגנל למסך? מהחיבור של כרטיס המסך. למעבד אין יציאה (גשר) ויזואלית ולכן גם אם הוא מסוגל (והוא מסוגל) לבצע חישובי תמונה הוא לא יוכל להעבירם למסך ללא כרטיס מסך.
...
אבל כתבתי שהכרטיס מסך זה שבב והוא מחובר ללוח אם כמו המעבד והחיבורים על הלוח אם.
זה לא נכון?
פתרחתי את הלפטופ וככה זה נראה!

כולם באמת חושבים שככה זה עובד גם בלפטופ? זה בטוח ב 100% ?

בכל מקרה אם זה נכון והסינגל עובר דרך הכרטיס מסך אז האם זה יחמיר את המצב שלו? ובעוד כמה זמן יכול להיות שלא תהיה תמונה בכלל?
אם כן אז כמה זמן זה יכול לקחת ברוב המקרים(לא במקרים הנדירים)
הכרטיס לא משמש במקרה הזה רק כמעביר תמונה?
Catskinner כתב:דרייבר תמיד מותקן לכרטיס מסך כי אחרת לא תראה כלום. אם אתה מסיר את הדרייבר של היצרן ומערכת ההפעלה לא מסוגלת לאתר דרייבר חלופי אז מערכת ההפעלה מנתבת את הפלט לדרייבר בררת המחדל הקיים במערכת ההפעלה. זה נותן לך סט מאוד מצומצם של רזולוציות ועומק צבע - נדמה לי שזה מוגבל ל 800x600 16bit - אבל זה תמיד עובד.
...
זה לא נכון
אני מגיע ל 1280x800 בלי הכרטיס מסך

אני מכיר מהניסיון שלי שזה נכון לגבי מחשבים אחרים אבל לא לגבי הלפטופ הזה.
בלי דריברים הוא מגיע ל 1280x800

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו :wink:
לשאלותיך:
1. כן, יכול להיות שהוא "גוסס" כי פגעת בו עקב חימום יתר או העמסה בחשמל..
2. אין צפי, כל מקרה לגופו
3. כל תמונה שאתה רואה על המסך "עוברת דרך" כרטיס המסך

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אז הוא משמש כמו כבל נכון?
הוא לא מעבד אותה נכון?

כי אם כן אז אפשר להתייחס לחלק הזה שמשמש כמו כבל כמו לחיבור על הלוח אם אם אני לא טועה

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אין לי מושג על מה אתה מדבר, אבל אני מהמר שאתה טועה :P

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

תקשיב
הכרטיס מסך מציג תמונה מעוותת לחלוטין ומרוחה כתוצאה מנזק חומרתי

הוא לא יכול להציג תמונה תקינה כי יש לו כשל חומרתי

לכן אני חושב שהמעבד מייצר את התמונה ומעביר את התמונה דרך הכרטיס מסך ללא התערבות הכרטיס.
אני שואל אם מה שאני חושב הוא נכון
ואם כן אז האם במקרה כזה הכרטיס יוכל לעמוד במשימה זאת מבלי שהיא תפגע בליבות שלו שכבר ממילה פגועות?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #11 

כמו שCatskinner הסביר ,כשאתה מוחק דרייברים מערכת ההפעלה או מאתרת דרייבר מתאים במקרה ומורידה אותו כמו בויסטה / 7 או מפעילה דרייבר ברירת מחדל שנותן לך אפשרות מוגבלת של עבודה עם הכרטיס מסך..

לפי מה שאתה אומר יש לך שבב גראפי נפרד , בעל Ram נפרד מהמערכת פשוט יושב על Motherboard של המחשב.

מעבד לבד לא יכול להציג תמונה , יציאות הוידאו של המחשב מחוברת לכ.המסך ולא למעבד , אלה אם כן יש לך מעבד עם ליבה מובנת כמו המעבדים החדשים מסידרת הCore iX של אינטל ,ואז יש לך ליבה גראפית במעבד ,ואם יש לך עוד אחת כמו של Nvidia / AMD אז המחשב יכול למתג ביניהם לפי מה שאתה עושה בזה.

כדי לנסות להבין את הבעיה שלך תגיד איזה נייד יש לך ,וההיתי מנסה לכול מקרה להתקין דרייברים ישנים או איזה גירסת בטא שלא שוחררה כי אולי יש לך בעייה עם גירסת הדרייבר הספציפית הזאת .
gil900 כתב:תקשיב
הכרטיס מסך מציג תמונה מעוותת לחלוטין ומרוחה כתוצאה מנזק חומרתי

הוא לא יכול להציג תמונה תקינה כי יש לו כשל חומרתי

לכן אני חושב שהמעבד מייצר את התמונה ומעביר את התמונה דרך הכרטיס מסך ללא התערבות הכרטיס.
אני שואל אם מה שאני חושב הוא נכון
ואם כן אז האם במקרה כזה הכרטיס יוכל לעמוד במשימה זאת מבלי שהיא תפגע בליבות שלו שכבר ממילה פגועות?
...
המעבד לא יכול להעביר שום דבר לכרטיס מסך ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

IamEzio כתב:כמו שCatskinner הסביר ,כשאתה מוחק דרייברים מערכת ההפעלה או מאתרת דרייבר מתאים במקרה ומורידה אותו כמו בויסטה / 7 או מפעילה דרייבר ברירת מחדל שנותן לך אפשרות מוגבלת של עבודה עם הכרטיס מסך..

לפי מה שאתה אומר יש לך שבב גראפי נפרד , בעל Ram נפרד מהמערכת פשוט יושב על Motherboard של המחשב.

מעבד לבד לא יכול להציג תמונה , יציאות הוידאו של המחשב מחוברת לכ.המסך ולא למעבד , אלה אם כן יש לך מעבד עם ליבה מובנת כמו המעבדים החדשים מסידרת הCore iX של אינטל ,ואז יש לך ליבה גראפית במעבד ,ואם יש לך עוד אחת כמו של Nvidia / AMD אז המחשב יכול למתג ביניהם לפי מה שאתה עושה בזה.

כדי לנסות להבין את הבעיה שלך תגיד איזה נייד יש לך ,וההיתי מנסה לכול מקרה להתקין דרייברים ישנים או איזה גירסת בטא שלא שוחררה כי אולי יש לך בעייה עם גירסת הדרייבר הספציפית הזאת .
...
או
כאן אני מרגיש שאני מקבל תשובה עם יותר תוכן שעוזרת לי יותר..

הייתה לי תאוריה שהמעבד עושה את התמונה כי פשוט לא ראיתי איך יכול להיות שכרטיס מסך פגום מסוגל לייצר תמונה.
התאוריה כנראה כמעת נכונה. פשוט לא חשבתי שיש עוד ליבה גראפית שהיא מובנת במעבד .

זאת אומרת שמה שאמרתי שהשבב GPU והשבב CPU בעצם מסוגלים לשדר תמונה לאותו מקור באופן ישיר נכון למאט הפרט שאמרתי שהשבב השני זה השבב CPU ? (לפי מה שאתה אומר זה עוד ליבה גרפית)

אם כן אז נראה לי שזה המצב שלי.
יש לי מעבד של אינטל

זה דגם הלפטופ שלי:
fujitsu siemens amilo xi 2428
פרטים נוספים:
http://www.notebook-pcs.com/1732.html

עריכה:
המעבד לא יכול להעביר שום דבר לכרטיס מסך ...
...
מצויין זה בדיוק מה שחשבתי בהתחלה פשוט החברים כאן או בפורום אחר(יש עוד אתר שאני מפסם בו את הנושא) אמרו לי שזה בדיוק מה שקורה ומתוך הנחה שאני טיפש והם חכמים זרמתי איתם

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #13 

gil900, מערכת ההפעלה שלך משתמשת בדרייבר הגנרי המתאים לכרטיס שהיא זיהתה ולא בדרייבר בררת המחדל.

אבל אם אתה מעדיף הסבר יותר מלומד אז במערכת ההפעלה Windows אין שום אפשרות שכרטיס המסך שלך יוכל לתקשר עם המסך ללא תיווך של דרייבר ודרייבר לא יכול לעשות דבר ללא מערכת ההפעלה. הסיבה לכך היא שחומרת המחשב אינה מסוגלת לעשות דבר - כולל הצגת וידיאו - ללא מערכת הפעלה. זו הסיבה שיש לך BIOS המשמש כמערכת הפעלה לשעת חרום כדי להציג תפריטי קינפוג תצורת וכדי לאפשר למערכת ההפעלה האמיתית לעלות. בלי אותו BIOS המחשב שלך יכל לשמש כמעצור לדלת.

מערכת ההפעלה, להלן Windows במקרה שלך, אותה מעלה ה BIOS בנויה כמו בצל כשהגרעין של אותו בצל (ה Kernel בלשון המקצוע) מנותקת לחלוטין מהשכבה שאחראית להצגת ממשק המשתמש והתקני הקלט/פלט. התקשורת איתם מבוצעת דרך שכבה הנקראת HAL שתפקידה לקבל קלט מדרייבר.

אין שום מצב אפשרי שבו התקן כמו כרטיס מסך יוכל לתקשר עם מסך מבלי לעבור דרך מערכת ההפעלה ואין שום מצב שבו אותה מערכת הפעלה תוכל לעשות זאת ללא דרייברים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

Catskinner כתב:gil900, מערכת ההפעלה שלך משתמשת בדרייבר הגנרי המתאים לכרטיס שהיא זיהתה ולא בדרייבר בררת המחדל.

אבל אם אתה מעדיף הסבר יותר מלומד אז במערכת ההפעלה Windows אין שום אפשרות שכרטיס המסך שלך יוכל לתקשר עם המסך ללא תיווך של דרייבר ודרייבר לא יכול לעשות דבר ללא מערכת ההפעלה. הסיבה לכך היא שחומרת המחשב אינה מסוגלת לעשות דבר - כולל הצגת וידיאו - ללא מערכת הפעלה. זו הסיבה שיש לך BIOS המשמש כמערכת הפעלה לשעת חרום כדי להציג תפריטי קינפוג תצורת וכדי לאפשר למערכת ההפעלה האמיתית לעלות. בלי אותו BIOS המחשב שלך יכל לשמש כמעצור לדלת.

מערכת ההפעלה, להלן Windows במקרה שלך, אותה מעלה ה BIOS בנויה כמו בצל כשהגרעין של אותו בצל (ה Kernel בלשון המקצוע) מנותקת לחלוטין מהשכבה שאחראית להצגת ממשק המשתמש והתקני הקלט/פלט. התקשורת איתם מבוצעת דרך שכבה הנקראת HAL שתפקידה לקבל קלט מדרייבר.

אין שום מצב אפשרי שבו התקן כמו כרטיס מסך יוכל לתקשר עם מסך מבלי לעבור דרך מערכת ההפעלה ואין שום מצב שבו אותה מערכת הפעלה תוכל לעשות זאת ללא דרייברים.
...
אני מסכים לגמרי עם כל מה שאמרת
אבל העניין שהפריע לי זה לא מה שאמרת(אני מסכים עם זה לגמרי וזה דבר ברור מאוד)
אלה זה שאמרו לי שפלט שמעובד ממעבד(גם אם הוא לא יכול לעשות את זה בפועל) חייב לעבור דרך הכרטיס מסך...

אה עכשיו הבנתי!
כנראה שלא הבנתם בכלל לאיזה פלט אני מתכוון!
אני התכוונתי לפלט מלא של תמונה מוכנה(כמו פלט אנלוגי או משהו כזה) ואתם חשבתם שאני מתכוון לפלט דיגיטלי שחייב לעבור עיבוד בכרטיס כדי שהכרטיס יפרש אותו לפלט של תמונה.

לכן מה שאני חשבתי זה שאתם פשוט אומרים לי שהפלט ה"אנלוגי" הזה שכבר עבר את העיבוד חייב לעבור דרך הכרטיס מסך ולא כלכך הסכמתי עם זה

בכל מקרה IamEzio אמר שיש מצב שיש לי עוד GPU אז רצתי לבדוק וראיתי שיש וקוראים לו ATI Mobility Radeon HD 2400 ואני יכול להוריד ולהתקין עכשיו את הדריוור שלו!

זה אמתי? כל הזמן הזה לא ידעתי?
אם אני מתקין אז אפקט ההנפשה של הווינדוס יחזור והסרטים יחזרו לעבוד חלק?

עריכה:
מצאתי דריוור אבל שאני מנסה להתקין אותו הוא כותב לי שהוא לא תואם למערכת הפעלה של 64 ביט(הוא לא כותב שום דבר בקשר לבעית תאימות)
אפשר לפתור את זה

אבל זה באמת אמתי שיש לי את הכרטיס מסך הזה?
אם כן אז בטוח התקנת הדריבר תאפשר לי להריץ יישומי גרפיקה וסרטים כמו שאפשר לי ה geforce 8600GS ?

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

וואו.
אין מצב שבלפטפ שלך יהיו שני כרטיסים מסך.
דפקת את כרטיס המסך והוא עכשיו עובד רק בתצורה הכי פשוטה שלו עם הדיירבר הבסיסי של מיקרוסופט.

מבין?

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

עם הדריוור הלוגו של הווינדוס (שמוצג עוד ברזולוצית 800x600 )
לא מכיל שום גרפיקה
זאת בסך הכל תמונה ברזולוציה מאוד נמוכה והתמונה הזאת מוצגת עם עיוותים!

קשה לי להאמין שאם התמונה הזאת מוצגת בצורה לא תקינה אז עכשיו אני אוכל להציג רזולוציה של 1280x800 עם 32 צבעים.
זה לא מסתדר לי.

לא יכול להיות מצב שתמונה בתצורה כלכך בסיסית תוצג עם עיוותים בעוד שתמונה ברזולוצית 1280x800 x32 תוצג בצורה תקינה לחלוטין ללא עיוותים אפילו כשמפעילים סרטים.

אני רוצה להגיד לך איך הדברים קורים.
בהתחלה כשהווינדוס עולה מוצגת התמונה הפשוטה של הלוגו של הווינדוס.
כאשר אני מגדיר ממצב בטוח שהכרטיס השרוף כן יפעל אז מה שקורה זה שבהתחלה הלוגו של הווינדוס מוצג בצורה תקינה אבל אחר כל לפתע יש שנייה שרואים פס צבעוני על הלוגו ולאחר מכן בא מסך לבן ומרוח במקום מסך של שולחן העבודה.
שים לב למה שקרה פה. לדעתי מה שקרה זה שהמערכת בהתחלה עבדה דרך כרטיס גרפי נפרד שהוא לא קשור בכלל לכרטיס השרוף ואחר כך בזמן שהופיע העיוות בלוגו היא טענה את הדריוור של הכרטיס השרוף ואז באותה השנייה היא החליפה את התמונה שמוצגת דרך ה GPU הבסיסי לתמונה שמוצגת דרך הרטיס הפגום.
כל זה לא קורה אם אני מגדיר שהמערכת לא תטען את הדריוור של הכרטיס הפגום. כלומר אותו הלוגו ממשיך להיראות תקין עד שהוא נעלם ולאחר מכן בה מסך נורמאלי של שולחן העבודה.

נגיד שהכרטיס מסך הזה באמת גוסס וכך נניח אז עצם העובדה שהלוגו הפשוט הזה הוצג עם עיוות סותרת את העובדה שאני עכשיו יושב על הלפטופ הזה וכותב דרכו בזמן שהוא מציג את כל הדף אינטרנט הזה על רזולוצית 1280x800 x32
זה בלתי אפשרי.

ראיתי את הצורה שהוא גוסס והוא גוסס חזק מדי בשביל שאני אוכל עכשיו לכתוב כאן ולראות את הדף הזה ככה.

היה גם קטע שקיבלתי מסך כחול על כשל חומרתי והמסך הפשוט הזה נראה עם פס צבעוני.
אי אפשר לומר שהכרטיס הזה מסוגל לעשות עכשיו שאני אוכל לראות את הדף הזה ככה.

פשוט אי אפשר. זה היגיון פשוט.. יש לו כשל והוא לא מסוגל לעשות את זה
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 05/07/2011 20:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

לדעתי הדרייבר של nvidia עולה ומפעיל פונקציות מתקדמות שהכרטיס כבר לא עומד בהן.
השורה התחתונה היא שאתה כרגע מוגבל לדרייבר של מיקרוסופט וליכולות המשתמעות מכך.

אם אתה רוצה לבדוק יותר לעומק נסה להריץ לינוקס ותראה מה אתה מקבל.

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

הפונקציות האלה לא עבדו במסך הכחול שקיבלתי ולמרות זאת ראיתי את הפסים במסך הכחול

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #19 

רגע gil900 זה לא אתה שפתח פה שירשור לגבי OC לכרטיס מסך בנייד?
ניסינו להזהיר אותך ואני לא רוצה להגיד אמרנו לך.......
אבל להלן התוצאות :twisted:
"על החתום...."

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

די נו, אתה לא מקבל את כל מה שאמרו לך.. מה אתה רוצה שנגיד??

וואלה צודק יש לך כרטיס RADEON נוסף שבעצם נכנס לפעולה כשהNVIDIA חוטף מכת שמש (וזה קורה בד"כ בקיץ וכשלא שותים) ואז הווינדוס נכנס לטריפים ומראה פסים ולוגו מעוות. אולי תנסה להשקות קצת את המעבד (שמעתי שאינטל אוהבים קולה) ותראה אם הוא מתעורר ועוזר לו לעמוד במשימה.

אתה יודע שדפקת אותו עם OC, קבל את זה כבן אדם בוגר ותמשיך הלאה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”