שלום,
קניתי את השלט הזה http://www.dealextreme.com/p/multimedia ... 2025-26368. הצלחתי ללמד את השלט של היס (השחור) רק חלק מהמקשים (אלו שניתנים לתיכנות) - ולא את כולם.
ניסיתי עם IRSS EVENTGHOST. הריסיבר עצמו מזוהה בwindows 7 כ HID KEYBOARD ואני חושד שהוא מצליח לזהות רק את הקודים של השלט המקורי.
יש אפשרות בכלל שהשלט של היס ישלוט על המחשב? אולי אני עושה משהו לא בסדר או שהרסיבר הזה לא יכול ללמוד קודים אחרים? אולי אני לא מגדיר את הIRSS כמו שצריך? אני כבר דיי נואש אז כל עזרה תתקבל בברכה!
שלט יס שולט על המחשב
-
ns_hisrael
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
ns_hisrael
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התקדמות קלה....
אחרי מלא חפירות גיליתי שעצם העובדה שריסיבר מוגדר כhid keyboard גורמת לו להתעלם מהאותות האחרים שנשלחים אליו (משלטים אחרים לדוגמא-שלט יס) לכן הם לעולם לא מגיעים לתוכנת המיפוי כמו irss. אני חושב שהפיתרון הוא למצוא דרייבר אחר שמתאים לריסיבר אינפרה ג'נרי, אבל
אני לא מצאתי כזה עדיין.
בשרשור הזה מישהו הרכיב פאץ' שפותר את העניין בלינוקס, אני אמשיך לחפש פתרון לwindows אבל חשבתי אולי זה יכול לעזור למישהו אחר עם אותה בעיה.
אחרי מלא חפירות גיליתי שעצם העובדה שריסיבר מוגדר כhid keyboard גורמת לו להתעלם מהאותות האחרים שנשלחים אליו (משלטים אחרים לדוגמא-שלט יס) לכן הם לעולם לא מגיעים לתוכנת המיפוי כמו irss. אני חושב שהפיתרון הוא למצוא דרייבר אחר שמתאים לריסיבר אינפרה ג'נרי, אבל
אני לא מצאתי כזה עדיין.
בשרשור הזה מישהו הרכיב פאץ' שפותר את העניין בלינוקס, אני אמשיך לחפש פתרון לwindows אבל חשבתי אולי זה יכול לעזור למישהו אחר עם אותה בעיה.