שאלה לגבי אפשרות לפירוק מקלט טלויזיה מLCD של LG בגלל אגרת טלויזיה
אני חדש פה ואם לא רשמתי את הנושא במקום הנכון אני מתנצל
אז ככה יש לאחותי LCD lg scarlet
והיא מחוברת רק למחשב דרך כבל HDMI וככה הם רואים את כל הסרטים..הטלויזיה אינה מחוברת
לשום מקלט או ממיר או אנטנה (ואין לא HOT ולא YES)
עכשיו התחילו לשלוח להם פתאום לשלם אגרת טלויזיה אפילו שאין להם כלום והם לא מחוברים לכלום
ולפי מה שהבנתי משלמים על זה שיש ברשותך מקלט אבל הם משתמשים בטלויזיה למעשה בתור מסך של מחשב...
גם על זה צריך לשלם?
האם יש אפשרות לבטל את המקלט הפנימי של הטלויזיה עצמה?(במעבדת תיקונים או משהו?)מה אפשר לעשות כדי שיזה יחשב כמסך..כי זה ניראה לי ממש לא הגיוני לשלם על כלום...הם בכלל לא רואים טלויזיה ..רק סרטים במדיה סנטר...
מה על מסך מחשב גם משלמים אגרה?!
אני ממש הודה לכם אם תוכלו אולי טיפה לעזור לי לעזור להם ולשפוך אור על הנושא הזה.
בתודה
אלי.
אז ככה יש לאחותי LCD lg scarlet
והיא מחוברת רק למחשב דרך כבל HDMI וככה הם רואים את כל הסרטים..הטלויזיה אינה מחוברת
לשום מקלט או ממיר או אנטנה (ואין לא HOT ולא YES)
עכשיו התחילו לשלוח להם פתאום לשלם אגרת טלויזיה אפילו שאין להם כלום והם לא מחוברים לכלום
ולפי מה שהבנתי משלמים על זה שיש ברשותך מקלט אבל הם משתמשים בטלויזיה למעשה בתור מסך של מחשב...
גם על זה צריך לשלם?
האם יש אפשרות לבטל את המקלט הפנימי של הטלויזיה עצמה?(במעבדת תיקונים או משהו?)מה אפשר לעשות כדי שיזה יחשב כמסך..כי זה ניראה לי ממש לא הגיוני לשלם על כלום...הם בכלל לא רואים טלויזיה ..רק סרטים במדיה סנטר...
מה על מסך מחשב גם משלמים אגרה?!
אני ממש הודה לכם אם תוכלו אולי טיפה לעזור לי לעזור להם ולשפוך אור על הנושא הזה.
בתודה
אלי.
אם בטלוויזיה יש טיונר אנלוגי ולא דיגיטלי, בקרוב מאוד (אני לא בטוח לגבי הלו"ז המדוייק) לא יהיה ניתן לקלוט בה שידורים עקב כיבוי המשדרים האנלוגיים של הטלוויזיה.
בהסתמך על פסיקות בתי משפט בנושא, הטלוויזיה לא תיחשב עוד "מקלט" ולא תהיה חייבת באגרה.
מה שכן, היות ומדובר על מצב חדש ללא תקדימים משפטיים (לפי הידוע לי), רשות השידור לא תהיה מעוניינת לוותר בקלות רבה מדי על הכנסות, כך שייתכן ותצטרך לכתת את רגליך לבית המשפט.
בהסתמך על פסיקות בתי משפט בנושא, הטלוויזיה לא תיחשב עוד "מקלט" ולא תהיה חייבת באגרה.
מה שכן, היות ומדובר על מצב חדש ללא תקדימים משפטיים (לפי הידוע לי), רשות השידור לא תהיה מעוניינת לוותר בקלות רבה מדי על הכנסות, כך שייתכן ותצטרך לכתת את רגליך לבית המשפט.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אני חושב שיש לטלויזיה גם משדר דיגיטלי וגם אנלוגי (אבל אני לא בטוח)shayf כתב:אם בטלוויזיה יש טיונר אנלוגי ולא דיגיטלי, בקרוב מאוד (אני לא בטוח לגבי הלו"ז המדוייק) לא יהיה ניתן לקלוט בה שידורים עקב כיבוי המשדרים האנלוגיים של הטלוויזיה.
מה שכן, היות ומדובר על מצב חדש ללא תקדימים משפטיים (לפי הידוע לי), רשות השידור לא תהיה מעוניינת לוותר בקלות רבה מדי על הכנסות, כך שייתכן ותצטרך לכתת את רגליך לבית המשפט....
אין פשוט דרך לבטל את מקלט הזה באיזה מעבדה שהLCD תעבוד כמו מסך רק דרך יציאת הHDMI והקומפונט?
(כי זה ממש ניהיה סיפור והם לא מוכנים לוותר כי מבחינתם זה טלויזיה לכל דבר אז הם רוצים כסף המנובלים האלה!)
והיא אפילו לא מחוברת שם לשום אנטנה ולא כלום! אפילו לא חוט ברזל !
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אכן יש אפשרות כזו.
למעשה פירוק טיונרים מתבצע בימים אלו בכל סניפי בנק הפועלים, גם שם עקב דרישה של רשות השידור. כפי שאתם בטח מכירים את המסכי הכוונה בסניפים, אין להם קשר לשידורי הכבלים כי השידור למעשה ממחשב מרכזי בלבד.
הסיפור לא קשה, צריך לפרק בזהירות את הטיונר, ולדרוש בדיקה בבית של רשות השידור.
למעשה פירוק טיונרים מתבצע בימים אלו בכל סניפי בנק הפועלים, גם שם עקב דרישה של רשות השידור. כפי שאתם בטח מכירים את המסכי הכוונה בסניפים, אין להם קשר לשידורי הכבלים כי השידור למעשה ממחשב מרכזי בלבד.
הסיפור לא קשה, צריך לפרק בזהירות את הטיונר, ולדרוש בדיקה בבית של רשות השידור.
איפה אפשר לבצע את זה??JEXY כתב:אכן יש אפשרות כזו.
הסיפור לא קשה, צריך לפרק בזהירות את הטיונר, ולדרוש בדיקה בבית של רשות השידור....
למי אני יכול לפנות שיעשה את זה?
שאלנו אצל מי שמתקן טלויזיות של LG אבל הם אמרו שהם לא מעסקים בזה...
למי אני יכול לפנות? מי מתמחה בזה??
זה רעיון טוב אבל זה תופס מבחינת החוק? מספיק רק לחתוך את השקע הזה של הRF? זה הכל??? או שיש עו חיבור או משהו שצריך לבטל???djyorgan כתב:מה הבעיה
פשוט תפתח את הברגים מאחורי המסך ותוציא את הפין שאליו מחברים את האנטנה
ברגע שיגיעה הטכנאי מראשות השידור תראה לו שלא ניתן לחבר אנטנה היות ויש מאחורי הטלויזיה חור שחור במקום הפין שאליו מחברים את האנטנה...
עם כן אני מחר עושה את זה !
ובקשר לאחריות..היא גם ככה פגה לא מזמן אז ככה שזה לא הבעיה הגדולה...
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מנסיוני פקח רשות השידור שעובד מול בנק, מבצע ספירה של כל טיונר...
כפי שרשמתי לך, מספיק להסיר אותו בבית ולקרוא לפיקוח.
הכי טוב תברר כאן: http://www.iba.org.il/contacts/
הכי טוב תברר כאן: http://www.iba.org.il/contacts/
תודה רבה =]JEXY כתב:מנסיוני פקח רשות השידור שעובד מול בנק, מבצע ספירה של כל טיונר...
הכי טוב תברר כאן: http://www.iba.org.il/contacts/...