שלום אני מעוניין לקנות רסיבר שמתאים לרמקולים סטליטים של b&w והם 100w rms לכל ערוץ ואני רוצה למכור את האונקיו 607 שלי ולקנות רסיבר מתאים יותר וחדש יותר.
אני רוצה משהוא דומה ל607 שלי כי הוא היה מאוד קל לתפעול לא אכפת לי לקנות פיוניר אונקיו ימאה או דנון העיקר שהרסיבר יהיה אם הרבה חידושים נוח לשימוש ומתאים לרמקולים שלי.
אני שומע הרבה ב5.1 ופחות שירים משהו כמו 30% שירים ו70% 5.1(משחקים וסרטים) .
התקציב הוא 5000 אם עדיפות ל7.1 או 7.2 לעתיד.
תודה רבה
אונקיו 609 (דגם 2011 של סדרת ה-6xx של אונקיו), ימאהה 667 או פיוניר 920 (שני האחרונים ותיקים יותר, אך נהנים מתמחור מצויין כרגע לקראת החלפתם בדגמי 2011) יתנו כולם מענה טוב לצרכים שלך בתקציב הנתון (ואפילו יישאר עודף!)
matzri כתב:מה לגבי ה 609 ?
ב 607 יש את כל הפורמטים החדשים?
...
חשבתי על 609 אבל הוא מתאים ל100 וואט לכל ערוץ כי יש לו 160 וואט לערוץ
ב607 אין את הTHX וגם הוא 140 וואט
...
ה-160W של ה-609 הם נתון אופטימלי ב-6 אוהם, כשהרסיבר דוחף ערוץ אחד בלבד...
ב-8 אוהם (שזו כנראה העכבה הנומינלית של הרמקולים שלך) הוא מוציא 100W לשני ערוצים, וכפועל יוצא מכך, אף פחות מ-100W כשהוא דוחף 5 ערוצים..!
בכל מקרה, לא צריכה להיות שום בעיה לחבר אותו (וגם לא את ה-607 לצורך העניין) לרמקולים של 100W, כי אתה לא באמת הולך להגיע למקסימום שהרסיבר הזה מוציא!
epony כתב:אונקיו 609 (דגם 2011 של סדרת ה-6xx של אונקיו), ימאהה 667 או פיוניר 920 (שני האחרונים ותיקים יותר, אך נהנים מתמחור מצויין כרגע לקראת החלפתם בדגמי 2011) יתנו כולם מענה טוב לצרכים שלך בתקציב הנתון (ואפילו יישאר עודף!)
...
תודה אבל אני רוצה נוחות כלומר שיהיה קל להישתמש לא קשה להפעיל כי אני לא אוהב כל כך הרבה כפתורים לא ברורים באונקיו זה רסיבר קל מאוד הבנתי מה כל כפתור עושה ובגלל זה אני מעדיף אונקיו
matzri כתב:מה לגבי ה 609 ?
ב 607 יש את כל הפורמטים החדשים?
...
חשבתי על 609 אבל הוא מתאים ל100 וואט לכל ערוץ כי יש לו 160 וואט לערוץ
ב607 אין את הTHX וגם הוא 140 וואט
...
ה-160W של ה-609 הם נתון אופטימלי ב-6 אוהם, כשהרסיבר דוחף ערוץ אחד בלבד...
ב-8 אוהם (שזו כנראה העכבה הנומינלית של הרמקולים שלך) הוא מוציא 100W לשני ערוצים, וכפועל יוצא מכך, אף פחות מ-100W כשהוא דוחף 5 ערוצים..!
בכל מקרה, לא צריכה להיות שום בעיה לחבר אותו (וגם לא את ה-607 לצורך העניין) לרמקולים של 100W, כי אתה לא באמת הולך להגיע למקסימום שהרסיבר הזה מוציא!
...
טוב תודה אני ילך על זה אני לא ידעתי שאם זה 8 אום זה מוציא 100 וואט תודה .
ותגיד אצלי ברסיבר כיוונתי אותו אם המיקרופון המצורף והוא עשה לי את האום 6 אז אני צריך לעלות אותו?
ממה שאני מכיר באונקיו (יש לי 608 ) יש לו שתי הגדרות לעכבה: 6 אוהם ומעלה, או 4 אוהם. במילים אחרות, כל עוד הרמקולים שלך הם לא 4 אוהם, אז הרסיבר מוגדר ל-6 אוהם, וזה תופס גם לגבי רמקולים של 8 אוהם בלי שום בעיה (ההגדרה הזאת מבלבלת הרבה אנשים, אבל זה מה יש ועם זה ננצח )
epony כתב:ממה שאני מכיר באונקיו (יש לי 608 ) יש לו שתי הגדרות לעכבה: 6 אוהם ומעלה, או 4 אוהם. במילים אחרות, כל עוד הרמקולים שלך הם לא 4 אוהם, אז הרסיבר מוגדר ל-6 אוהם, וזה תופס גם לגבי רמקולים של 8 אוהם בלי שום בעיה (ההגדרה הזאת מבלבלת הרבה אנשים, אבל זה מה יש ועם זה ננצח )
...
סבבה סגרתה לי את הסוגיה הזו אני ילך על 609 הכי קל לשימוש חדש ומתאים לרמקולים וגם התנסתי ב 607 שזה יקל עליי
zionc כתב:אופציה נוספת הרבה יותר משתלמת זה יבוא אישי.
בתקציב של 5000 שקל אתה יכול להביא עד הבית אונקיו 809. ועד 4000 שקל אונקיו 709.
ציון
...
אני יודע ואולי זה מה שאני יעשה אבל אני לא רוצה משהוא מפלצת אני רוצה משהוא מתאים לחדרים בינוניים (14 מטר מרובה) יש לי בסך הכל 5 רמקולים m1 של b&w וסאב 610 של b&w לא משהוא מפוצץ בגלל זה אני אמרתי את הרמקולים שיש לי .
ציון
...
אני יודע ואולי זה מה שאני יעשה אבל אני לא רוצה משהוא מפלצת אני רוצה משהוא מתאים לחדרים בינוניים (14 מטר מרובה) יש לי בסך הכל 5 רמקולים m1 של b&w וסאב 610 של b&w לא משהוא מפוצץ בגלל זה אני אמרתי את הרמקולים שיש לי .
...
דרך אגב, אונקיו 609 ביבוא אישי עד הבית בסביבות 2400 ש"ח.
ציון
...
...
...
אני טס ללונדון הרסיבר עולה לי בערך 300 לירה שטרלינג שזה יוצא 1900 ולא נראה לי אני הולך להצעיר במכס כי עשיתי את זה בפעם שעברה אותו דבר ולא תפסו אותי ובכלל לא הסתכלו עליי
ציון
...
...
...
אני טס ללונדון הרסיבר עולה לי בערך 300 לירה שטרלינג שזה יוצא 1900 ולא נראה לי אני הולך להצעיר במכס כי עשיתי את זה בפעם שעברה אותו דבר ולא תפסו אותי ובכלל לא הסתכלו עליי
...
יש בזה סיכון.... רק שתדע שאם יתפסו אותך תשלם מיסים וקנס בגובה המיסים.... לא בטוח שזה שווה את זה מה גם תיהיה חייב להכניס את רסיבר למזוודה וכאן יש סיכון גדול יותר שהוא ינזק.
ציון
...
...
...
...
יש בזה סיכון.... רק שתדע שאם יתפסו אותך תשלם מיסים וקנס בגובה המיסים.... לא בטוח שזה שווה את זה מה גם תיהיה חייב להכניס את רסיבר למזוודה וכאן יש סיכון גדול יותר שהוא ינזק.
ציון
...
אחי אני הכנסתי את הרסיבר הקודם שלי למזוודה גם ולא קרה לו כלום איך אתה חושב מגיעים כל הדברים מחו"ל ככה בדיוק
ובקשר למכס יש להם חוק של מזוודות כאלה שאם משפחה באה ומביאה 3 מזוודות אז זה סבבה והם לא חושדים אבל אם זה מזוודות ענקיות או יותר מ3 למשפחה של 4 נפשות ישר בודקים.
גבר, זה הכסף שלך ותעשה מה שבא לך איתו - אם אתה חושב שהסיכון שיתפסו אותך עובר בירוק עם רסיבר במזוודה שווה את החיסכון, אז קבל את ההחלטה שלך בעצמך. רק שיהיה ברור שאף אחד פה לא ממליץ לך על זה, ולהיפך - ההמלצה של כל מי שענה לך פה היא לשלם את המיסים הקבועים בחוק ולא לחסוך עוד כמה גרושים על חשבון המדינה...
epony כתב:גבר, זה הכסף שלך ותעשה מה שבא לך איתו - אם אתה חושב שהסיכון שיתפסו אותך עובר בירוק עם רסיבר במזוודה שווה את החיסכון, אז קבל את ההחלטה שלך בעצמך. רק שיהיה ברור שאף אחד פה לא ממליץ לך על זה, ולהיפך - ההמלצה של כל מי שענה לך פה היא לשלם את המיסים הקבועים בחוק ולא לחסוך עוד כמה גרושים על חשבון המדינה...
...
מסכים לכל מילה
במיוחד שאחוז המיסים הוא ממש לא גבוהה ולא מה שהיה פעם...
epony כתב:גבר, זה הכסף שלך ותעשה מה שבא לך איתו - אם אתה חושב שהסיכון שיתפסו אותך עובר בירוק עם רסיבר במזוודה שווה את החיסכון, אז קבל את ההחלטה שלך בעצמך. רק שיהיה ברור שאף אחד פה לא ממליץ לך על זה, ולהיפך - ההמלצה של כל מי שענה לך פה היא לשלם את המיסים הקבועים בחוק ולא לחסוך עוד כמה גרושים על חשבון המדינה...
...
אז רגע כמה אני צריך לשלם מכס אם אני קונה את המוצר ב 1900 ש"ח ?