רדיו ברסיברים אמריקאים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הסתכלת בהוראות של הרסיבר?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה בטוח? חפש AM/FM Frequency Step, זה בעמוד 56 כאן:
http://63.148.251.135/redirect_service. ... En_web.pdf
http://63.148.251.135/redirect_service. ... En_web.pdf
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
במידה וניתן זה רק במעבדה . אבל למה צריך את זה? במידה ואתה מחובר גם לכבלים/YES יש להם רדיו מעולה עם קליטה טובה.itay25783 כתב:לא רשום שום דבר לגבי זה...
ברסיבר אונקיו שלי (708) יש אפשרות להחליף מוד לשיטה האירופאית... אני מניח שזה קיים בכול הרסיברים של אונקיו. בכול מקרה אם יש אופציה כזאת אז זה חייב להופיע בחוברת ההפעלה.istarmini כתב:במידה וניתן זה רק במעבדה . אבל למה צריך את זה? במידה ואתה מחובר גם לכבלים/YES יש להם רדיו מעולה עם קליטה טובה.itay25783 כתב:לא רשום שום דבר לגבי זה......
ציון
ציון, כרגיל אתה מעודד אותי...zionc כתב:ברסיבר אונקיו שלי (708) יש אפשרות להחליף מוד לשיטה האירופאית... אני מניח שזה קיים בכול הרסיברים של אונקיו. בכול מקרה אם יש אופציה כזאת אז זה חייב להופיע בחוברת ההפעלה.istarmini כתב:במידה וניתן זה רק במעבדה . אבל למה צריך את זה? במידה ואתה מחובר גם לכבלים/YES יש להם רדיו מעולה עם קליטה טובה.itay25783 כתב:לא רשום שום דבר לגבי זה......
ציון...
דרך אגב, מה שלום הרמקולים?
הגיעו היום אבל עקב בעיה עם המוביל שרצה "לזרוק" אותם באמצע הרחוב וסירב להכניס אותם עד הבית סרבנו לקבל אותם (בכול זאת מדובר בחבילה של 150 ק"ג וזה היה ממש לא לעניין להוביל לבד לבית) . הנושא בבירור עם TNT ואני מקווה שזה יפתר בקרוב ואני אקבל אותם היום בערב או מחר בבוקר.teenet כתב:ציון, כרגיל אתה מעודד אותי...zionc כתב:ברסיבר אונקיו שלי (708) יש אפשרות להחליף מוד לשיטה האירופאית... אני מניח שזה קיים בכול הרסיברים של אונקיו. בכול מקרה אם יש אופציה כזאת אז זה חייב להופיע בחוברת ההפעלה.istarmini כתב:במידה וניתן זה רק במעבדה . אבל למה צריך את זה? במידה ואתה מחובר גם לכבלים/YES יש להם רדיו מעולה עם קליטה טובה.itay25783 כתב:לא רשום שום דבר לגבי זה......
ציון...![]()
דרך אגב, מה שלום הרמקולים?...
ציון
ציון