המרה מ- HDMI ל - DVI + audio
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין שום המרה בין HDMI ל DVI כי שניהם משתמשים באותו פרוטוקול תקשורת ואותו פורמט העברת מידע. רק שב DVI העברת האודיו היא אופציונלית ובמסך שלך זה לא יושם.
אתה צריך לנתב את האודיו מהממיר למסך דרך יציאה אחרת, תנסה לראות אילו יציאות קיימות בשני המכשירים ונסה תחילה S/PDIF ואם אין אז אודיו אנלוגי דו ערוצי רגיל (בננות אדום/לבן).
אתה צריך לנתב את האודיו מהממיר למסך דרך יציאה אחרת, תנסה לראות אילו יציאות קיימות בשני המכשירים ונסה תחילה S/PDIF ואם אין אז אודיו אנלוגי דו ערוצי רגיל (בננות אדום/לבן).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש פתרון בצורה של HDMI De-Embedder, הוא "לוקח" את הסיגנל ומפריד לו את הווידאו מהאודיו. עלות של דבר כזה משתנה ממקום למקום (אני לא יכול להמליץ). יש מגוון רחב של פתרונות כאלו, תחפש לפי המלה שכתבתי למעלה.Catskinner כתב:אין שום המרה בין HDMI ל DVI כי שניהם משתמשים באותו פרוטוקול תקשורת ואותו פורמט העברת מידע. רק שב DVI העברת האודיו היא אופציונלית ובמסך שלך זה לא יושם.
אתה צריך לנתב את האודיו מהממיר למסך דרך יציאה אחרת, תנסה לראות אילו יציאות קיימות בשני המכשירים ונסה תחילה S/PDIF ואם אין אז אודיו אנלוגי דו ערוצי רגיל (בננות אדום/לבן)....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נכון מאוד, אבל זה פתרון די יקר למי שבסה"כ רוצה לחבר למסך, אם כי נניח זאת לשיקולו של פותח השירשור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.