מגבר + CD לMONITOR AUDIO RX6
שלום לכם חברים אני מעניין לרכוש מגבר + CD תואם לרמקולים שברשותי תוכלי לתת לי חוות דעת לגבי החברות המכשירים האלו ומה יותר מתאים לרמקולים שיש לי
ROKSAN KANDY K2+CD
ROKSAN CASPIAN K2+CD
CAMBRIDGE AUDIO 840+CD
AUDIOLAB 8200
SYRUS 8XPD + SYRUS Cyrus CD8 SE
אם יש דגמים אחרים שאתם ממליצים תרשמו בבקשה
תודה
ROKSAN KANDY K2+CD
ROKSAN CASPIAN K2+CD
CAMBRIDGE AUDIO 840+CD
AUDIOLAB 8200
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הדבר הכי חשוב הוא תקציב ואותו לא רשמת...
לא רשמת גם איזו מוסיקה אתה שומע.
אני יכול להציע לך להסיר מהרשימה את קיימברידג' - לדעתי הם לא ברמה של השאר
לגבי אודיולאב - יש לי בבית את ה8000 וזה סט לטעמי מעולה ופונקציונלי ברמה כזו שלמי שיש הרבה רכיבים במערכת זה פשוט מושלם.
בנוסף אני יכול להציע לך לנסות לשמוע סט של מרידיאן - אני מודה ומתוודה שבזמנו כשחיפשתי מערכת הסט שלהם הפיל אותי לקרשים....זה היה פשוט רמה מעל כולם אבל לא היה לי תקציב אליו.
לא רשמת גם איזו מוסיקה אתה שומע.
אני יכול להציע לך להסיר מהרשימה את קיימברידג' - לדעתי הם לא ברמה של השאר
לגבי אודיולאב - יש לי בבית את ה8000 וזה סט לטעמי מעולה ופונקציונלי ברמה כזו שלמי שיש הרבה רכיבים במערכת זה פשוט מושלם.
בנוסף אני יכול להציע לך לנסות לשמוע סט של מרידיאן - אני מודה ומתוודה שבזמנו כשחיפשתי מערכת הסט שלהם הפיל אותי לקרשים....זה היה פשוט רמה מעל כולם אבל לא היה לי תקציב אליו.
mishelni כתב:שלום לכם חברים אני מעניין לרכוש מגבר + CD תואם לרמקולים שברשותי תוכלי לתת לי חוות דעת לגבי החברות המכשירים האלו ומה יותר מתאים לרמקולים שיש לי
ROKSAN KANDY K2+CD
ROKSAN CASPIAN K2+CD
CAMBRIDGE AUDIO 840+CD
AUDIOLAB 8200
תודה[/quot
התקציב שלי 25000...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לי יש את הדגם RS6 שזה הדגם הקודם ומדובר ברמקולים מצויינים.
לי ולחבר שלי יש 2 זוגות כל אחד ולפני שנה גם אנחנו חיפשנו מגברים שיפעילו את הרמקולים.
את האמת למרות שהם אמורים להיות רמקולים יחסית נצילים הם לא.
חיברתי אליהם גם את הקספיאן וגם את האודיולב והמגברים פשוט לא עשו את שלהם ולא הזיזו את הרמקולים כמו שצריך.
בסופו של דבר לאחר התייעצות עם אנשי מקצוע הוסבר לי שנצטרך מגברים בעלי הספקים גדולים יותר.
בסופו של דבר אני רכשתי וינסנט 236MK2 שהוא מגבר חזק מאוד והתוצאות מצויינות וחברי רכש מגבר איטלקי אני חושב שקוראים לא UNICO וגם אצלו הסאונד מצויין.
לי ולחבר שלי יש 2 זוגות כל אחד ולפני שנה גם אנחנו חיפשנו מגברים שיפעילו את הרמקולים.
את האמת למרות שהם אמורים להיות רמקולים יחסית נצילים הם לא.
חיברתי אליהם גם את הקספיאן וגם את האודיולב והמגברים פשוט לא עשו את שלהם ולא הזיזו את הרמקולים כמו שצריך.
בסופו של דבר לאחר התייעצות עם אנשי מקצוע הוסבר לי שנצטרך מגברים בעלי הספקים גדולים יותר.
בסופו של דבר אני רכשתי וינסנט 236MK2 שהוא מגבר חזק מאוד והתוצאות מצויינות וחברי רכש מגבר איטלקי אני חושב שקוראים לא UNICO וגם אצלו הסאונד מצויין.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לא יודע איך ה-8200 נשמע אבל היה ברשותי אינטגרייטד 8000S שלהם והייתי מאוד מרוצה ממנו.
claudia5,
לא יודע כמה ה-RS6 נצילים אבל לגבי הרמקולים שיש לבחור (RX6) לא מדובר פה באיזה מקרה סטייל Sonus Faber או B&W סדרה 8 - אלא ממש להיפך, ה-RX6 רמקול נציל למדי ובתקופה שהוא היה בביתי הרסיבר שלי (RX-V3067) לא התאמץ בכלל בשביל להזיז אותם.
claudia5,
לא יודע כמה ה-RS6 נצילים אבל לגבי הרמקולים שיש לבחור (RX6) לא מדובר פה באיזה מקרה סטייל Sonus Faber או B&W סדרה 8 - אלא ממש להיפך, ה-RX6 רמקול נציל למדי ובתקופה שהוא היה בביתי הרסיבר שלי (RX-V3067) לא התאמץ בכלל בשביל להזיז אותם.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
CAMBRIDGE AUDIO 840+CD בהחלט מומלץ לנסות עם ה - RX6
EXPOSURE דגמים 2010 או 3010 נשמעים מצויין עם MA.
היות ויש לך תקציב מכובד אתה יכול לנסות את צמד ימהה S2000
EXPOSURE דגמים 2010 או 3010 נשמעים מצויין עם MA.
היות ויש לך תקציב מכובד אתה יכול לנסות את צמד ימהה S2000