בחירת מגבר לדירתי החדשה
שלום,
אנו עוברים לדירה חדשה.
יש ברשותי שני מגברים ואני צריך לבחור אחד מהם לקחת לביתי:
Nakamichi AV8
ו Denon AVR 2801.
רוב השימוש נעשה לקולנוע ביתי, אך גם לשמיעת מוסיקה.
אודה לכם על השוואה בין שניהם והמלצה מה לקחת איתי .
בתודה מראש,
יניב.
אנו עוברים לדירה חדשה.
יש ברשותי שני מגברים ואני צריך לבחור אחד מהם לקחת לביתי:
Nakamichi AV8
ו Denon AVR 2801.
רוב השימוש נעשה לקולנוע ביתי, אך גם לשמיעת מוסיקה.
אודה לכם על השוואה בין שניהם והמלצה מה לקחת איתי .
בתודה מראש,
יניב.
אני יודע שהנקמיצ'י זכה לביקורות מאוד אוהדות
ושלחלק מחברי הפורום יש אותו והם מרוצים למדי. שמעתי לפני לא מעט שנים את ה2801 ולא התרשמתי (את הנקמיצי לא שמעתי כך שאינני יכול להשוות בהסתמך על האזנה אישית).
אני בטוח שאחרים כבר יעלו את ההצעה להאזין לשניהם ואני מניח שיש איזושהי מניעה אם לא חשבת על זה לבד. מה שעוד יעזור זה שתפרט את מידות החדר / סלון שבו המגבר ימוקם ואז מי שמכיר את שניהם קצת יותר טוב יוכל לענות לך מבחינת העוצמה הדרושה למלא את החלל - איזה מהמגברים אמור להתאים.
בכל מקרה מזל טוב על המעבר
אני בטוח שאחרים כבר יעלו את ההצעה להאזין לשניהם ואני מניח שיש איזושהי מניעה אם לא חשבת על זה לבד. מה שעוד יעזור זה שתפרט את מידות החדר / סלון שבו המגבר ימוקם ואז מי שמכיר את שניהם קצת יותר טוב יוכל לענות לך מבחינת העוצמה הדרושה למלא את החלל - איזה מהמגברים אמור להתאים.
בכל מקרה מזל טוב על המעבר
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הייתי הולך על הנאק', אם איכות הצליל, ובמיוחד במוזיקה (אבל גם בק"ב), חשובה לך.
כמו שליאור כתב, שניהם וותיקים בסביבה, כך שלדנון אין אילו יתרונות גדולים בתחום הפיצ'רים והפורמטים שמצדיקים את בחירתו.
אני יכול להעיד שאת ה AV-10 שלי אין לי שום כוונה להחליף, פשוט כי הוא מאוד טוב. יש לו איכות צליל שלא נופלת כמעט מזו של אינטגרייטד סטריאו ברמה גבוהה (אני יודע כי יש לי גם כזה). מאידך, בק"ב יש לו DD, DTS, PL1 וזהו (לי, אגב, זה ממש מספיק, אבל אני חושב של AV-8 אפילו אין DTS. מאידך, כמה כבר יוצא לך לצפות בסרטים דווקא ב DTS?), ואני לא בטוח שלדנון שלך יש הרבה יותר ממילא.
כאמור, לי יש AV-10, אבל סביר להניח שיש בכך להעיד על איכויות ה AV-8.
מאידך, קח בחשבון שנאק' כבר לא מייצרים, אז אם יש בעיה כלשהי, אתה תקוע עם שירות בעייתי וחלקי חילוף נדירים.
כמו שליאור כתב, שניהם וותיקים בסביבה, כך שלדנון אין אילו יתרונות גדולים בתחום הפיצ'רים והפורמטים שמצדיקים את בחירתו.
אני יכול להעיד שאת ה AV-10 שלי אין לי שום כוונה להחליף, פשוט כי הוא מאוד טוב. יש לו איכות צליל שלא נופלת כמעט מזו של אינטגרייטד סטריאו ברמה גבוהה (אני יודע כי יש לי גם כזה). מאידך, בק"ב יש לו DD, DTS, PL1 וזהו (לי, אגב, זה ממש מספיק, אבל אני חושב של AV-8 אפילו אין DTS. מאידך, כמה כבר יוצא לך לצפות בסרטים דווקא ב DTS?), ואני לא בטוח שלדנון שלך יש הרבה יותר ממילא.
כאמור, לי יש AV-10, אבל סביר להניח שיש בכך להעיד על איכויות ה AV-8.
מאידך, קח בחשבון שנאק' כבר לא מייצרים, אז אם יש בעיה כלשהי, אתה תקוע עם שירות בעייתי וחלקי חילוף נדירים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה לכולם.
1. גודל הסלון הוא 533 על 543
2. הרמקולים הם של בוס (AV12)
אגב, הסאב של בוס הוא פאסיבי, האם תהיה לי אפשרות לחבר סאב אקטיבי של TANOY למגבר של NAKAMICHI (כיום המגבר של DENON מחובר לרמקולים של TANOY והמגבר NAKAMICHI מחובר לרמקולי בוס).
תודה.
1. גודל הסלון הוא 533 על 543
2. הרמקולים הם של בוס (AV12)
אגב, הסאב של בוס הוא פאסיבי, האם תהיה לי אפשרות לחבר סאב אקטיבי של TANOY למגבר של NAKAMICHI (כיום המגבר של DENON מחובר לרמקולים של TANOY והמגבר NAKAMICHI מחובר לרמקולי בוס).
תודה.