האם ניתן לקנות ריסיבר בלבד?
-
YoYo2582
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
שלום רב,
אני ממש חדש בתחום הזה של מערכות קולנוע ביתי וכו'...אבל אני ממש רוצה לקנות סטרימר אך לפני זה אני צריך לסגור את הפינה של המערכת קולנוע ביתית...
יש לנו מערכת בת 10 שנים עם ריסיבר ורמקולים של Bose. לצערי נראה לי שהריסיבר לא תקין אבל הרמקולים תקינים בוודאות. יש לי כמה שאלות בהתאם:
1) האם יש אפשרות לקנות ריסיבר בלבד ולחבר אותו לרמקולים?
2) לרמקולים אין כבר עם כניסה רגילה בקצה אלא מעין חוט נחושת שהכנסו תוך פקק בריסיבר וסגרנו....זה משהו שעוד קיים? אתם מכירים את זה?
3) כשאקנה מזרים מדיה, אני אצטרך לחבר אותו ישירות לריסיבר הוא שמספיק לחבר אותו רק לטלויזיה?
בברכה ותודה מראש,
יניב
אני ממש חדש בתחום הזה של מערכות קולנוע ביתי וכו'...אבל אני ממש רוצה לקנות סטרימר אך לפני זה אני צריך לסגור את הפינה של המערכת קולנוע ביתית...
יש לנו מערכת בת 10 שנים עם ריסיבר ורמקולים של Bose. לצערי נראה לי שהריסיבר לא תקין אבל הרמקולים תקינים בוודאות. יש לי כמה שאלות בהתאם:
1) האם יש אפשרות לקנות ריסיבר בלבד ולחבר אותו לרמקולים?
2) לרמקולים אין כבר עם כניסה רגילה בקצה אלא מעין חוט נחושת שהכנסו תוך פקק בריסיבר וסגרנו....זה משהו שעוד קיים? אתם מכירים את זה?
3) כשאקנה מזרים מדיה, אני אצטרך לחבר אותו ישירות לריסיבר הוא שמספיק לחבר אותו רק לטלויזיה?
בברכה ותודה מראש,
יניב
- bg1987
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1232
1.כן
2. בוודאי, זה החיבור הסטנדרטי לרמקולים ברסיברים.
3. תכנית זה אפשרי, אבל אז הטלויזיה צריכה להוציא בעצמה צליל לרסיבר.
אבל בכל רסיבר שתקנה עכשיו יהיה HDMI, הכי פשוט יהיה לחבר את כבל HDMI מהסטרימר לרסיבר, ומהרסיבר לטלויזה, ואז הכל יעבוד.
2. בוודאי, זה החיבור הסטנדרטי לרמקולים ברסיברים.
3. תכנית זה אפשרי, אבל אז הטלויזיה צריכה להוציא בעצמה צליל לרסיבר.
אבל בכל רסיבר שתקנה עכשיו יהיה HDMI, הכי פשוט יהיה לחבר את כבל HDMI מהסטרימר לרסיבר, ומהרסיבר לטלויזה, ואז הכל יעבוד.
-
YoYo2582
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על התגובה.
עכשיו רק נשאלת השאלה, איזה ריסיבר כדאי לקנות?
המלצות מישהו? מחפש ריסיבר לא יקר מדי שמתאים לסלון ביתי ממוצע. יש לי חמישה רמקולים וסאבוופר....
תודה,
יניב
המלצות מישהו? מחפש ריסיבר לא יקר מדי שמתאים לסלון ביתי ממוצע. יש לי חמישה רמקולים וסאבוופר....
תודה,
יניב
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 555
מה התקציב שלך?YoYo2582 כתב:תודה רבה על התגובה.
תודה,
יניב...
-
YoYo2582
-
- חבר שרק התחיל

אני משער שבסביבות ה-2000 ש"ח....
זה הרבה/מעט מדי לריסיבר טוב?
זה הרבה/מעט מדי לריסיבר טוב?
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

הרבה/מעט או טוב/לא טוב זה הכול יחסיYoYo2582 כתב:אני משער שבסביבות ה-2000 ש"ח....
זה הרבה/מעט מדי לריסיבר טוב?...
אם תקנה בארץ אתה יכול לקנות אוקיו 309 בפחות מקצת פחות 2000 ש"ח.
אבל אם תבצע יבוא אישי, תוכל לעלות רמה.... אונקיו 509 עד הבית בסביבות 1600 ש"ח (בארץ יותר מ 3000 ש"ח) + ממיר מתח 220V ל 110V בסביבות 400 ש"ח.
אם תמתח קצת את התקציב תקבל כבר רסיבר מכובד, אונקיו 609 במחיר של בסביבות 2400 ש"ח (בארץ יותר מ 4000 ש"ח) עד הבית +ממיר מתח 220V ל 110V בסביבות 500ש"ח.
ועכשיו יקפצו כולם ויגיד שלא שווה לעשות יבוא אישי במטווח המחירים וזה ואני חושב שהם טועים אבל זאת רק דעתי.
ציון
- kaban
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
בנוסף לאפשרויות שzionc העלה, אני מציע גם לבחון קניה מיד שנייה או מתצוגה אתה יכול לקנות בתקציב הזה דגמים נחמדים ביותר...
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
zionc, הוא שואל על רסיבר ואתה עונה לו על יבוא אישי ???
לגבי התקציב אז המחיר יספיק לך לרסיבר ברמת הכניסה . כול עוד תלך ע למותג ידוע , לא תוכל ליפול.
מותגים ידועים כמו דנון,ימאהה,פיוניר,אונקיו .
המבחר גדול מאוד ואין אלה ברירה לגשת לחנות (עדיף חנות מתמחה) ולהתחיל .....
לגבי התקציב אז המחיר יספיק לך לרסיבר ברמת הכניסה . כול עוד תלך ע למותג ידוע , לא תוכל ליפול.
המבחר גדול מאוד ואין אלה ברירה לגשת לחנות (עדיף חנות מתמחה) ולהתחיל .....
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

הוא שאל על הרסיבר ואני עניתי לו על רסיבר ביבוא אישי כולל אפציה לרכישה בארץmadror כתב:zionc, הוא שואל על רסיבר ואתה עונה לו על יבוא אישי ???
המבחר גדול מאוד ואין אלה ברירה לגשת לחנות (עדיף חנות מתמחה) ולהתחיל ........