עקב הערות החברים מתלבט גם בין samsung d550 59 אינץ 59 לבין lg 60pz550
האם למרחק של ברוטו קיר לקיר 5.7 הם יספקו מבחינת הגודל , ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד ,אני קראתי גם פה בפורום וגם בביקורת באינטרנט מארה"ב על ה lg הערות לגבי כך שהמשקפיים מחזיקים 40 דקות אז מה עושים בסרט ואילו משקפיים מחזיקים יותר זמן אם זה בכלל הגיוני 40 דק'.
וכן הבנתי שב lg יש חיבור לאינטרנט ובסמסונג למה הכוונה ועד כמה זה יכול להיות מהותי בשימוש בשנים הקרובות.
וכן הבנתי שב lg יש חיבור לאינטרנט ובסמסונג למה הכוונה ועד כמה זה יכול להיות מהותי בשימוש בשנים הקרובות.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
חוףחוף כתב:האם למרחק של ברוטו קיר לקיר 5.7 הם יספקו מבחינת הגודל , ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד ,אני קראתי גם פה בפורום וגם בביקורת באינטרנט מארה"ב על ה lg הערות לגבי כך שהמשקפיים מחזיקים 40 דקות אז מה עושים בסרט ואילו משקפיים מחזיקים יותר זמן אם זה בכלל הגיוני 40 דק'.
וכן הבנתי שב lg יש חיבור לאינטרנט ובסמסונג למה הכוונה ועד כמה זה יכול להיות מהותי בשימוש בשנים הקרובות....
על כל מקרה הסמסונג עדיפה . גם מתמודדת טוב יותר בכל נושא הצבירות צריבות .
לגבי מרחק הצפייה שלך עדיף היה גדול יותר אבל 59 אינצ' אפשר להסתדר איתו די טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
צריבות ?? זה מונח של דינוזאורים
איזו פלזמה נצרבת בימינו 9000ES??
אני מניח שאתה אומר את זה על סמך ניסיון שלך - בטח היה לך את המסך הזה לא ??
לי יש את ה 60 אינץ' של LG והיא פשוט מעולה ורחוקה מלהיצרב .
אני אישית לא אוהב מסכים של סמסונג על כל הסדרות שלהם.
לגבי מה שפותח השרשור רשם בנושא משקפי התלת מימד - טעינה של 40 דקות מספיקה ל 40 שעות שימוש ולא כפי שרשמת
לגבי מה שפותח השרשור רשם בנושא משקפי התלת מימד - טעינה של 40 דקות מספיקה ל 40 שעות שימוש ולא כפי שרשמת
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תתפלה אבל בשימוש לא נכון כל פלאזמה תצרב בין אם היא 64D8000 של סמסונג או פלאזמת ספינת הדגל של LG או אפילו מסידרת ה-KPR המפורסמת של פיוניר.spazzz כתב:צריבות ?? זה מונח של דינוזאורים![]()
![]()
לגבי מה שפותח השרשור רשם בנושא משקפי התלת מימד - טעינה של 40 דקות מספיקה ל 40 שעות שימוש ולא כפי שרשמת...
אשמח לקבל חוות דעת של מישהו שמכיר את המסכים
או מאנשים שמכירים את ההבדלים ביניהם , ותודה לכל המגיבים ולאלו שעוד יגיבו.
חוף
חוף
סוגר על סמסונג שמקבל ביקורות מעולות באתרים בארה"ב 55c7000
טוב אני בדרך כלל פסיבי פה אבל מאחר ועברתי את אותו מסלול ב שבוע האחרון אחלוק אתך את מסקנותיי.
כמוך התחלתי דיי נעול על ה d550 59 של סמסונג. מה שבעיני המקצוענים של הפורום נראה תמונה נכונה בפלסמה בעיניים שלי נראה תמונה לא כל כך מלהיבה למסך של מעל 10000 שח.
שבוע שעבר הייתי בארה"ב ואני רואה כולם מדברים על לד... הפלסמות במחירי חיסול ואני מתאהב בבהירות ובחדות של הלד על המקום ומחליט לא פלסמה!
המסקנה שלי מסכי הלד מדגישים את חסרונות השידור בהוט. הפלסמה מחליקה אותם בגלל חוסר חדות וחוסר בהירות
שים סרט בהיידף ואתה המום מהחדות... כמו להביט בחלון.
סיבוב מחירים קצר בודק lg בודק את פיליפס בודק את סוני 520שכרגיל מגזימים במחיר אפילו יותר מההגזמות של סמסונג ואני סוגר על סמסונג שמקבל ביקורות מעולות באתרים בארה"ב 55c7000 פלוס דונגל פלוס שני זוגות משקפיים אך ללא בלוריי באלמ שכנראה מווסתים את המחיר הטוב ביותר לחנויות שלהם 13250.
כן האחרים הציעו לי את זה ב מעל 15000 ואפילו מתצוגה בחנות מתמחה.
(עוד אחד שנפל בפח קונה קוטג במחירים מוגזמים וגם מסכי לד במחיר מופקע אבל מתלהב)
בעיניי הלא מקצועיות כל לד שבדקתי נראה לי יותר טוב מהפלסמה 550d
גילוי נאות אני עיוור צבעים ולא התקבלתי לטייס (-:
כמוך התחלתי דיי נעול על ה d550 59 של סמסונג. מה שבעיני המקצוענים של הפורום נראה תמונה נכונה בפלסמה בעיניים שלי נראה תמונה לא כל כך מלהיבה למסך של מעל 10000 שח.
שבוע שעבר הייתי בארה"ב ואני רואה כולם מדברים על לד... הפלסמות במחירי חיסול ואני מתאהב בבהירות ובחדות של הלד על המקום ומחליט לא פלסמה!
המסקנה שלי מסכי הלד מדגישים את חסרונות השידור בהוט. הפלסמה מחליקה אותם בגלל חוסר חדות וחוסר בהירות
שים סרט בהיידף ואתה המום מהחדות... כמו להביט בחלון.
סיבוב מחירים קצר בודק lg בודק את פיליפס בודק את סוני 520שכרגיל מגזימים במחיר אפילו יותר מההגזמות של סמסונג ואני סוגר על סמסונג שמקבל ביקורות מעולות באתרים בארה"ב 55c7000 פלוס דונגל פלוס שני זוגות משקפיים אך ללא בלוריי באלמ שכנראה מווסתים את המחיר הטוב ביותר לחנויות שלהם 13250.
כן האחרים הציעו לי את זה ב מעל 15000 ואפילו מתצוגה בחנות מתמחה.
(עוד אחד שנפל בפח קונה קוטג במחירים מוגזמים וגם מסכי לד במחיר מופקע אבל מתלהב)
בעיניי הלא מקצועיות כל לד שבדקתי נראה לי יותר טוב מהפלסמה 550d
גילוי נאות אני עיוור צבעים ולא התקבלתי לטייס (-: