אהלן חברים,
ממיר אינובה 7002.
בסריקה ידנית מציג עוצמה 98 אחוז.
אבל בסריקה אוטומטית אומר "לא נמצאו ערוצים".
רעיונות?
ממיר אינובה - לא מוצא ערוצים
98 אחוזים משמעותו - אין קליטה בכלל.
הצעות -
בתפריט הראשי בחר "התקנה".
בחר את האופציה של חיפוש ידני.
בחר את אפיק 26 (או 29 תלוי היכן אתה גר).
רד לריבוע "התחל".
המתן כדקה עד אשר תקבל מדד "איכות". במידה וכותב 98 הרי שאין קליטה. בשלב הזה תתחיל לשנות את מיקום האנטנה עד שתקבל את המדד הטוב ביותר (מומלץ מעל 60). קבע את האנטנה במיקום זה ובחר באופציה של "התחל" לצורך התחלת ביצוע הסריקה הידנית.
אמש, בשעות הערב, גם האינובה שלי השתתקה לחלוטין. עשיתי איפוס הגדרות היצרן, כיוון אנטנה וסריקה שהניבה ערוצים מוזרים כמו "Nile News" שבהם התקבלה תמונה שחורה עם ריבועים. יתכן ואתמול בשעות הערב היו בעיות קליטה ולכן מומלץ לבצע את הסריקה כמה פעמים בשעות שונות.
הצעות -
בתפריט הראשי בחר "התקנה".
בחר את האופציה של חיפוש ידני.
בחר את אפיק 26 (או 29 תלוי היכן אתה גר).
רד לריבוע "התחל".
המתן כדקה עד אשר תקבל מדד "איכות". במידה וכותב 98 הרי שאין קליטה. בשלב הזה תתחיל לשנות את מיקום האנטנה עד שתקבל את המדד הטוב ביותר (מומלץ מעל 60). קבע את האנטנה במיקום זה ובחר באופציה של "התחל" לצורך התחלת ביצוע הסריקה הידנית.
אמש, בשעות הערב, גם האינובה שלי השתתקה לחלוטין. עשיתי איפוס הגדרות היצרן, כיוון אנטנה וסריקה שהניבה ערוצים מוזרים כמו "Nile News" שבהם התקבלה תמונה שחורה עם ריבועים. יתכן ואתמול בשעות הערב היו בעיות קליטה ולכן מומלץ לבצע את הסריקה כמה פעמים בשעות שונות.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
גם אני נתקלתי אתמול בערב בבעיות קליטה, אמנם לא עם הממיר הזה, אלא עם ממיר של גרונדיג, הבעיה הסתדרה לאחר כ- 40 דקות.
אני מחובר דרך האנטנה המרכזית שעל הגג ובד"כ אין בעיות.
אני מחובר דרך האנטנה המרכזית שעל הגג ובד"כ אין בעיות.