מה קרה לערוץ ההיסטוריה 537 ב - yes ?
היום כיוונתי את הממיר לערוץ ההסטוריה 537 - אחד הבודדים שבאמת שידר עד כה ב hd אמיתי ולא " מותאם" ולהפתעתי (אכזבתי הרבה) גיליתי שיקופית שמודיעה לי שאם ברצוני לרכוש את הערוץ עליי ליצור קשר עם שירות הלקוחות...
עוד מדרגה בהדרדרות השירות בחברת הלווין - ערוצים שהיו כלולים עד כה במסגרת התשלום החודשי (המאוד לא נמוך) הופכים פתאום ללא שום הודעה מוקדמת לערוצים בתשלום.
קשה לי להשתחרר מההרגשה שהמגמה בyes הינה אך ורק לחלוב את הלקוחות ככל הניתן ומתן שירות נאות ותמורה הוגנת הם הדברים האחרונים המעניינים אותם - שידורי hd מזוייפים וכדומה...
עוד מדרגה בהדרדרות השירות בחברת הלווין - ערוצים שהיו כלולים עד כה במסגרת התשלום החודשי (המאוד לא נמוך) הופכים פתאום ללא שום הודעה מוקדמת לערוצים בתשלום.
קשה לי להשתחרר מההרגשה שהמגמה בyes הינה אך ורק לחלוב את הלקוחות ככל הניתן ומתן שירות נאות ותמורה הוגנת הם הדברים האחרונים המעניינים אותם - שידורי hd מזוייפים וכדומה...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מהיום שהערוץ עלה נמסר שהערוץ פתוח לתקופת חשיפה והחל מה-3/7 ידרש עבורו תשלום נוסף
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בכל שבוע יש בדיוק תוכנית אחת בודדת שמעניינת אותי. יתר הזמן דוחפים לי מעין ריאליטי על נהגים אמריקאים בהימלאיה או סוחרי ענתיקות בדרכים.
אם יס חושבים שזה סוג התוכניות שמי שמתעניין בהיסטוריה מוכן לשלם עבורן 9.90 ש"ח או רופיות הודיות או דולרים של זימבבווה הם טועים ובגדול.
אם יס חושבים שזה סוג התוכניות שמי שמתעניין בהיסטוריה מוכן לשלם עבורן 9.90 ש"ח או רופיות הודיות או דולרים של זימבבווה הם טועים ובגדול.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חבל אבל לא נורא. התכנים ב 537 היו תכנים שהתאימו יותר ל Discovery במתכונת הנוכחית והנבובה שלה, או שאלו היו תכנים שכבר שודרו בעבר בערוץ ההיסטוריה הרגיל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
חבל... אחד הערוצים הבודדים שכמעט בכל רגע נתון יש מה לראות.. (כלומר בכל פעם שלא מצאתי משהו אחר לראות בשאר הערוצים...)
איזה אכזבה.
מה עוזר כל הפרסומות של יס
כל הקרן פלס
מה זה שווה אם הערוץ הכי נורמלי שמשודר ב HD נסגר?
גם ככה אי אפשר לעשות שם "הקלט עונה".
נראה לי מדינת ישראל זאת המדינה הכי יקרה בעולם לשידורי טלויזיה ביחס למשכורת ממוצעת.
הצעה בחינם ליס:
במקום 5 ערוצי סרטים, שדרו רק 3 אבל שיהיו רק סרטים באיכות HD.
כנ"ל לגבי ערוצי הסדרות, במקום 4 ערוצים, שדרו רק 2.
תנו את ערוץ ההיסטוריה בחינם.
וככה כולם יהיו מרוצים.
מה עוזר כל הפרסומות של יס
כל הקרן פלס
מה זה שווה אם הערוץ הכי נורמלי שמשודר ב HD נסגר?
גם ככה אי אפשר לעשות שם "הקלט עונה".
נראה לי מדינת ישראל זאת המדינה הכי יקרה בעולם לשידורי טלויזיה ביחס למשכורת ממוצעת.
הצעה בחינם ליס:
במקום 5 ערוצי סרטים, שדרו רק 3 אבל שיהיו רק סרטים באיכות HD.
כנ"ל לגבי ערוצי הסדרות, במקום 4 ערוצים, שדרו רק 2.
תנו את ערוץ ההיסטוריה בחינם.
וככה כולם יהיו מרוצים.