עטיפות בעברית A210
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אז איפה הבעיה?...peretz87 כתב:זה האתר שראיתי שיש בו עטיפות בעברית ואפשר לעשות שYAMJ יעדכן דרכו עטיפות. יש לי YAMJ שמוריד מידע על סרטים כולל עטיפות באנגלית....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אני לא יודע על איזה אתר אתה מדבר, אבל באתר שאליו ניתן לינק למעלה יש סקר ששואל האם יש צורך ב-API, בו הצביעו 4 אנשים (3 בעד ואחד נגד), ובמאגר האתר יש 36 פוסטרים לסרטים ו40 עתיפות ל-dvd. כנראה שעוד צריך להוסיף שם קצת דברים... או שאני לא מבין משהו באתר הזה?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני באמת לא יודע האתר גם נראה חדש פעם היה שם פוסטרים ותקצירים לכל הסרטים אין לי מושג אם משהו השתנה שם או לא...
בכל מקרה לפחות בעבר לyamj היה אופציה לשאוב משם את התמונות לסרטים (לא את התקצירים)
בכל מקרה לפחות בעבר לyamj היה אופציה לשאוב משם את התמונות לסרטים (לא את התקצירים)
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

http://en.wikipedia.org/wiki/Apiperetz87 כתב:אין שם מבחר גדול אבל זה ויכול לחסוך זמן שחלק מהתמונות יעודכנו באמצעות YAMJ ולא ידנית. API זה האישור בעצם לזה שYAMJ ישתמש במידע מהאתר?...
זה בעצם ממשק להתחברות לאתר, ללא browser לדוגמא
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
הרבה זמן לא התעסקתי בתוכנה אבל זכרתי הודעה שלי מהעבר בנושא ומצאתי אותה
בקובץ moviejukebox.properties תראה שיש לך את השורות
poster.scanner.SearchPriority.movie=subbaba,sratim,themoviedb,impawards,imdb,moviecovers,google,yahoo,motechnet
poster.scanner.SearchPriority.tv=subbaba,sratim,thetvdb,cdon,filmaffinity
זה בעצם הסדר סריקה שהוא מחפש וכך הוא יחפש קודם באתרים הישראלים...פעם זה עבד לא יודע מה קורה היום
בקובץ moviejukebox.properties תראה שיש לך את השורות
poster.scanner.SearchPriority.movie=subbaba,sratim,themoviedb,impawards,imdb,moviecovers,google,yahoo,motechnet
poster.scanner.SearchPriority.tv=subbaba,sratim,thetvdb,cdon,filmaffinity
זה בעצם הסדר סריקה שהוא מחפש וכך הוא יחפש קודם באתרים הישראלים...פעם זה עבד לא יודע מה קורה היום
היי, אני הבעלים של האתר www.Sub-BaBa.com.
עשיתי סקר לגבי הAPI, ולא הייתה הענות מספקת.
העניין הוא שAPI לגולשי האתר אינו נחוץ כל כך... ולכן לא הייתה הענות.
אולם אני מוכן לדבר עם מפתחי הפלאגין ולהכין קובץ API שיעזור מאוד בחיפוש ואף קבלת נתונים ופוסטרים מהאתר.
מי שמפתח את הפלאגין ורואה הודעה זו, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית פה, או באתר שלי.
אני יותר מאשמח לעזור לקהילת הסטרימרים![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
עשיתי סקר לגבי הAPI, ולא הייתה הענות מספקת.
העניין הוא שAPI לגולשי האתר אינו נחוץ כל כך... ולכן לא הייתה הענות.
אולם אני מוכן לדבר עם מפתחי הפלאגין ולהכין קובץ API שיעזור מאוד בחיפוש ואף קבלת נתונים ופוסטרים מהאתר.
מי שמפתח את הפלאגין ורואה הודעה זו, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית פה, או באתר שלי.
אני יותר מאשמח לעזור לקהילת הסטרימרים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
גולשי אתר לא זקוקים ל- API, אך עבור אינטגרציה עם תוכנות כמו MovieJukeBox זה בהחלט חיוני.
שווה כי תכין API מתאים ותפרסם אותו. אני מבטיח לך כמה חברות סטרימרים שישמחו לעשות בו שימוש.
שווה כי תכין API מתאים ותפרסם אותו. אני מבטיח לך כמה חברות סטרימרים שישמחו לעשות בו שימוש.