Sony KDL32EX402AEP - כדאי?
תראה, אם אתה סגור על הדגם ורק רוצה לקבל אישור לגביו, אז סבבה. זה אחלה דגם, אחלה חברה. תהנה מהקניה.
אבל, אם אתה רוצה המלצה מהחברים בפורום למסך שיתאים לך (לדעת החברים בפורום) יש מספר דברים שאנחנו צריכים לדעת לפני שנוכל להמליץ
מה שחשוב כשבוחרים מסך זה:
מרחק צפיה, כמה רחוק אתה תשב ממהטלויזיה.
תוכן, מה אתה הולך לראות, (אין טעם לקנות LED FULL HD אם אתה הולך לראות על זה שידורים ממיר רגיל, לדוגמה). כמה אחוז טלויזיה רגילה, כמה אחוז HD?
אם אתה הולך להשתמש במסך כמסך למחשב או כמסך למשחקים (XBOX\PLAYSTATION) גם חשוב, כי יש מסכים שפחות מתאימים.
וכמובן, תקציב.
אבל, אם אתה רוצה המלצה מהחברים בפורום למסך שיתאים לך (לדעת החברים בפורום) יש מספר דברים שאנחנו צריכים לדעת לפני שנוכל להמליץ
מה שחשוב כשבוחרים מסך זה:
מרחק צפיה, כמה רחוק אתה תשב ממהטלויזיה.
תוכן, מה אתה הולך לראות, (אין טעם לקנות LED FULL HD אם אתה הולך לראות על זה שידורים ממיר רגיל, לדוגמה). כמה אחוז טלויזיה רגילה, כמה אחוז HD?
אם אתה הולך להשתמש במסך כמסך למחשב או כמסך למשחקים (XBOX\PLAYSTATION) גם חשוב, כי יש מסכים שפחות מתאימים.
וכמובן, תקציב.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ZeldoomZeldoom כתב:היי ,
אני כרגע בשלבים של רכישה של טלוויזית LCD לחדר. רציתי לדעתי אם אתם ממליצים על הטלוויזה הנ"ל (Sony KDL32EX402AEP) או שאפשר לקנות טלוויזה יותר טובה באותו מחיר? תודה מראש ! ( אני מחפש רק 32 אינץ)...
מסך מצויין
הוא ברשותי ואני נהנה ממנו בכל סוגי התכנים . לדעתי מסך 32 אינצ' היא איכותי שיש ביחס עלות תועלת .
מה עוד 5 שנות אחריות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"