מסך 30" - DELL U3011 - איפה קונים ? - עדכון: התחדשתי - פרטים בפנים.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
טוב אז אחרי שנה וחצי עם DELL UltraSharp 2209WA נשברתי ואני רוצה לשדרג.
הרכש המתוכנן הוא DELL UltraSharp U3011, מסך הדגל שלהם.
כעקרון תכננתי לקנות בפנדה כי הם נותנים מחיר לא רע וגם מסכי ה-DELL הקודמים שהיו לי ונרכשו מהם האחריות עליהם הייתה מהיבואן הרשמי.
בכל אופן רק כדי להיות סגור ב-100% על מי נותן את האחריות ניסיתי ליצור עמם קשר בכל אפיק תקשורת העומד לרשותי אך כנראה שעסקים הם לא רוצים לעשות (אפילו ניסיתי לשים הזמנה באתר וגם זה כשל) ככה שצריך למצוא מקום אחר לקנות.
איפה כדאי (עם מחיר ריאלי כמובן - יש כמה חנויות ששכחו לעדכן מחיר ואצלם הם רוצים 1000 ש"ח+ יותר מאחרים) ?
תודה מראש.
הרכש המתוכנן הוא DELL UltraSharp U3011, מסך הדגל שלהם.
כעקרון תכננתי לקנות בפנדה כי הם נותנים מחיר לא רע וגם מסכי ה-DELL הקודמים שהיו לי ונרכשו מהם האחריות עליהם הייתה מהיבואן הרשמי.
בכל אופן רק כדי להיות סגור ב-100% על מי נותן את האחריות ניסיתי ליצור עמם קשר בכל אפיק תקשורת העומד לרשותי אך כנראה שעסקים הם לא רוצים לעשות (אפילו ניסיתי לשים הזמנה באתר וגם זה כשל) ככה שצריך למצוא מקום אחר לקנות.
איפה כדאי (עם מחיר ריאלי כמובן - יש כמה חנויות ששכחו לעדכן מחיר ואצלם הם רוצים 1000 ש"ח+ יותר מאחרים) ?
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי MarioMan ב 07/07/2011 23:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
טוב אז ככה:
קצת פחות משעה לאחר שנכתבה ההודעה הראשונה נגמרה לי הסבלנות לנסות ליצור קשר עם פנדה (שבדיעבד לא יכלתי בכלל ליצור איתם קשר עקב פשיטת הרגל שלהם) ומצאתי בזאפ חנות בשם שניידר מחשבים.
התקשרתי אליהם ולאחר 5-6 דקות ו-3 שיחות טלפון (שנענו במיידי, יש לציין) כבר סגרנו עסקה.
זה היה ביום שני אחר הצהריים. ביום רביעי בבוקר כבר הגיע המסך.
זה בכל אופן הותקן לפני שעות בודדות ואני חייב לציין שמדובר בשיפור עצום שלא ניתן להסביר בכלל אל מול ה-22. ה-DELL 2209WA כרגע נמצא מאונך ליד מחליפו.
קצת פחות משעה לאחר שנכתבה ההודעה הראשונה נגמרה לי הסבלנות לנסות ליצור קשר עם פנדה (שבדיעבד לא יכלתי בכלל ליצור איתם קשר עקב פשיטת הרגל שלהם) ומצאתי בזאפ חנות בשם שניידר מחשבים.
התקשרתי אליהם ולאחר 5-6 דקות ו-3 שיחות טלפון (שנענו במיידי, יש לציין) כבר סגרנו עסקה.
זה היה ביום שני אחר הצהריים. ביום רביעי בבוקר כבר הגיע המסך.
זה בכל אופן הותקן לפני שעות בודדות ואני חייב לציין שמדובר בשיפור עצום שלא ניתן להסביר בכלל אל מול ה-22. ה-DELL 2209WA כרגע נמצא מאונך ליד מחליפו.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
כן ,פנדה היתה חנות מצויינת ...לפני שלושה שנים קניתי שם את המחשב שלי ,אני בדיוק רציתי להכנס לאתר שלהם לבדוק כמה הDell U2311/2211 עולים ופתאום ראיתי שהאתר לא עולה ,ובדף השמור מגוגל רשום שהדף לא השתנה מ2/7 .
עכשיו בב"ש נשארו שתי רשתות מחשבים שאחת מהם היא KSP שבאמת אין לי בעייה איתה והCM690II שלי נקנה אצלם ,הם לרוב הכי זולים אבל השירות לפחות בסניף הזה הוא דיי עלוב ,ויש את אייבורי ואני חושב שעליהם אתם כבר שמעתם
... וכול חנויות המחשבים הזולות והטובות כמו נועה ,ויש את הRSM נמצאים במרכז וצפונה
.
עכשיו בב"ש נשארו שתי רשתות מחשבים שאחת מהם היא KSP שבאמת אין לי בעייה איתה והCM690II שלי נקנה אצלם ,הם לרוב הכי זולים אבל השירות לפחות בסניף הזה הוא דיי עלוב ,ויש את אייבורי ואני חושב שעליהם אתם כבר שמעתם
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |