העברת מוזיקה דרך BT למשדר FM לרדיו
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לאחרונה קניתי משדר BT FM לרכב מDX
(http://www.dealextreme.com/p/mp3-player ... ller-14617
כאשר המטרה הינה שאני אוכל להשתמש במכשיר שלי גם כנגן וגם כGPS .
המכשיר שלי הינו ZTE blade עם CM7.01
אני מצליח לחבר בין שני ההתקנים ללא בעיה אבל אני לא מסוגל להעביר את המוזיקה דרך המשדר
האם יש משהו שעשיתי לא נכון?
(http://www.dealextreme.com/p/mp3-player ... ller-14617
כאשר המטרה הינה שאני אוכל להשתמש במכשיר שלי גם כנגן וגם כGPS .
המכשיר שלי הינו ZTE blade עם CM7.01
אני מצליח לחבר בין שני ההתקנים ללא בעיה אבל אני לא מסוגל להעביר את המוזיקה דרך המשדר
האם יש משהו שעשיתי לא נכון?
גם לי יש בעיה כזו. אני עם גלקסי S2 ודיבורית של Parrot, דגם minikit.
כשיש צלצול אני שומע מין צלצול של הדיבורית , לא הרינגטון של הסלולרי. וכששומעים מוסיקה מהמכשיר זה לא עובר לדיבורית.
כשהיה לי מכשיר נוקיה ישן, היה באפשרויות של ה-BT אפשרות להעביר גם "מדיה" ואז הייתי שומע כל נגיעה במכשיר.
באנדרואיד לא הצלחתי לעשות את זה עדיין, אבל לדעתי זה תלוי אולי בתקן של ה-BT. יש כאלו שתומכים בהעברת אודיו, אנשי קשר וכל מיני אופציות נוספות.
אולי באנדרואיד הנושא הזה לא עובד טוב...
יש מישהו עם אנדרואיד ששומע מוסיקה דרך התקן BT?
כשיש צלצול אני שומע מין צלצול של הדיבורית , לא הרינגטון של הסלולרי. וכששומעים מוסיקה מהמכשיר זה לא עובר לדיבורית.
כשהיה לי מכשיר נוקיה ישן, היה באפשרויות של ה-BT אפשרות להעביר גם "מדיה" ואז הייתי שומע כל נגיעה במכשיר.
באנדרואיד לא הצלחתי לעשות את זה עדיין, אבל לדעתי זה תלוי אולי בתקן של ה-BT. יש כאלו שתומכים בהעברת אודיו, אנשי קשר וכל מיני אופציות נוספות.
אולי באנדרואיד הנושא הזה לא עובד טוב...
יש מישהו עם אנדרואיד ששומע מוסיקה דרך התקן BT?
erlich01,
כנס להגדרות של חיבור ה bt החדש שלך על מכשיר האנדרואיד (תפריט ה Option על חיבור ה BT עצמו) ושם תסמן את האופציה שנקראת Phone-Use for phone audio ואת האופצייה Media-Use for media audio)
eran_io,
אני עם דיבורית BT וזה עובד לי בסדר גמור עם אותו מכשיר שיש לך
כנס להגדרות של חיבור ה bt החדש שלך על מכשיר האנדרואיד (תפריט ה Option על חיבור ה BT עצמו) ושם תסמן את האופציה שנקראת Phone-Use for phone audio ואת האופצייה Media-Use for media audio)
eran_io,
אני עם דיבורית BT וזה עובד לי בסדר גמור עם אותו מכשיר שיש לך