אז מה באמת עושים עם YES ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
נעול
matzri פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

לאחר קריאה מעמיקה של המון שרשורים כאן לגבי חברת הלווין מה עדיף מה כדאי והאם משתלם לעבור ל HOT החלטתי לנסות לשפר את תנאי בחברה לפני שאני עובר למתחרים.

כיום אני משלם 264 שקלים בחודש עם ממיר yes total אחד , ללא VOD .
חשוב גם לציין שאין לי חבילות מיוחדות ואין לי ספורט HD , חבילת הגברים וזהו (שגם ככה מגיעה בחינם לרוב).

רכשנו עוד טלויזיה והחלטנו לצרף אליה ממיר HD נוסף במקום הרגיל..
לאחר שיחה עם נציג השירות הוסבר לי שעלות ממיר HD היא 40 שקלים נוספים בחודש, ואין מה לעשות לא עם זה ולא עם החבילה הקיימת שיש לי...
בבירור קטן מול חברת הוט הבנתי שלא משתלם לי להישאר בחברת הלווין במיוחד לא שאני צריך לשלם עוד מחיר כל כך גבוה על עוד ממיר HD .
ניסו להסביר לי בצורה נורא "יפה" עד כמה שחברת הוט גרועים ועד כמה שהממיר המקליט של יס הוא מציאה, טענתי בפניהם שזה לא מעניין אותי כל כך ובגלל היחס , המחיר והזלזול אני מעוניין להתנתק.
חשוב לציין שבמהלך השיחה צויין בפניי שאין כזה דבר ממיר שהוא רק HD אלא רק ממיר משולב... (הרי אני התעקשתי להשוות תנאים להוט)...
בצורה מאוד מתורבתת ביקשתי להתנתק (באמת בצורה מתורבתת),
התקשרה אליי נציגת שירות לאחר כשבוע והסברתי לה שאני מבין שעלות הממיר היא 40 שקלים ושאין להם מה לעשות בנידון ואני אעדיף להתנתק, חשוב לציין שהשיחה התנהלה ללא צעקות ולא בצורה ישראלית רגילה.
אותה נציגה הציעה לי מבצע כדי שלא אתנתק וסיכמה איתי שבמידה והיא משיגה לי אישור עליו אני לא מתנתק...
המבצע כלל ממיר HD (מבחינתי אותו ממיר שדובר עליו כל השיחות) בתוספת של 10 שקלים בחודש + 160 שח התקנה..
לאחר שמחזירים את הממיר הישן היא ציינה בפניי שבמקום 40 שקלים אני משלם רק 5 שקלים נוספים.
חיכיתי 3 שבועות (!!!) כדי שאוכל לקחת חופש כדי להיות בבית בשעות הבודדות שמתקין יכול להגיע
ואיזה קסם... המתקין הגיע עם ממיר שאינו מקליט (אם נחזור לשיחה שלנו - הדבר כבר לא קיים בחברה).
אני הבנתי מהנציגה שהממיר HD היחיד שיש הוא המקליט, כאשר ההנחה שעשתה לי מ 40 שקלים בחודש ל10 שקלים בחודש דובר על אותו ממיר, אחרת איזו הנחה זו?

בכל אופן לאחר כשעה וחצי עם נציגה שצועקת עליי (שימור לקוחות ממש)
מנהל משמרת שמתבייש להודות שהם לא משדרים באמת HD לאחר שהראתי לו שיש לי קצת יותר ידע מאשר מה שכתוב לו על הדף הגעתי למסקנה שהשירות בחברה הזו מבזה, ויותר מהכל קשה לאדם שהוא טכנולוג לשמוע את הבולשיט שמנסים למכור לך.
כמובן שלא הסכמתי להתקנה של הממיר הלא מקליט, אחרי הכל זה לא מה שדובר עליו.

אולי למישהו מכם ייצא משהו מהשקרים שאני אכלתי,
מי שכן מסתפק בממיר שהוא HD ללא הקלטה אתם מוזמנים לקבל אותו כמעט בחינם מ YES,
תבקשו להתנתק (במוקד הרגיל אין אפשרות להוציא ממיר HD רגיל)
לאחר שיחזרו אליכם (אל תפחדו מכל הדמי יציאה-הם חייבים לתאם איתכם ניתוק) תבקשו ממיר HD , מסתבר שיש שניים כאלו, תבקשו את זה שלא מקליט, העלות של ממיר כזה היא 10 שקלים בחודש ובמידה ואתם מחזירים ממיר ישן אתם מזדכים על 5 שקלים, ז"א סה"כ תוספת של 5 שקלים בחודש (גם על ההתקנה אפשר להתווכח ולהוציא כמעט בחינם) לסיכום, תוספת של 5 שקלים בחודש ואתם עם ממיר HD (שלא ממש משדר HD אבל נגיד).

אני מאוד התאכזבתי מהעובדה שלרגע לא צויין בפניי שצץ לו במחסן ממיר HD שהוא לא מקליט,
ציפיתי והייתי מרוצה ממיר HD שהינו מקליט,
חבל שככה חברה מתייחסת ללקוחות שלה ולזמן שלהם, ויותר חבל שהמתחרה שלה לא באמת מתחרה.

לפני שאני נוטש את החברה הזו (חייב לציין שבצער) יש רעיון מה עוד אוכל לעשות? ההתנתהלות הזו שלהם והשקרים שהם מוכרים עברו גבול מסוים.

יום מעולה
טל

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אמרת בהתחלה שלא מעניין אותך ממיר מקליט, ואז שהביאו לך ממיר לא מקליט במחיר נמוך החלטת שאתה רוצה להתנתק כי עכשיו כן מעניין אותך ממיר מקליט ? אולי כדי שתהיה סגור על עצמך, אתה לא יכול להגיד להם שזה לא מעניין אותך ואז פתאום שכן מביאים לך אחד שהוא לא מקליט להגיד שחשבת שתקבל אחד שכן מקליט, אם רצית מקליט במחיר נמוך היית אומר את זה, ולא צריך להגיד להם אבל זה לא מעניין אותי שהוא מקליט בשביל שיורידו לך במחיר, אני מצטער אבל לפי התיאור שלך קיבלת בדיוק מה שביקשת

matzri פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ntk,
כאשר ביקשתי להוסיף ממיר נוסף כמו הקיים אצלי בבית לא הייתי מודע לאפשרות שיש ממיר שאינו מקליט, גם הנציגי שירות הודיעו לי חד משמעית שלא קיים כזה דבר.
הסכמתי לשלם תוספת תשלום על ממיר נוסף כמו הקיים אצלי בבית (שהוא מקליט כאמור)
אף אחד בחברת YES לא יידע אותי במהלך הדרך שהממיר הנ"ל לא מקליט,

כשאתה הולך לרכוש רכב ישאלו אותך מה יותר מעניין אותך, מערכת בטיחות משולשת לרכב או רמקולים ? (כאשר אתה יודע ששניהם מגיעים בדגם המוצע, ואין אופציה לוותר על אחד מהם) אני מניח שתבחר במערכת בטיחות נכון? תקן אותי אבל אם תקבל את הרכב ללא מערכת שמע אתה עדיין תהיה מאוכזב (למרות שזה לא היה החשוב מבין השניים) .

ליס נשאר מלאי של ממירי HD שאינם מקליטים והם מנסים באמצעות חוסר עירנות של לקוחות לעקוץ אותם... כאשר הייתי היום 3 שעות עם נציגים על הקו הוצע לי ממיר מקליט בנוסף ... זאת אומרת ממיר אחד לHD ועוד ממיר מקליט (לא מקליט HD) וכמובן שאלו שני מכשירים שונים שאינם יכולים לעבוד ביחד,
כנראה שיש מלאי של השניים האלו ועדיף להם לנסות לדחוף אותם יותר מאשר ממיר TOTAL רגיל.

הטעות הייתה אצלי אם במהלך השיחה אותה נציגת שימור לקוחות היתה מודיעה לי שהמחיר מבצע שהיא מציעה לי הוא לממיר שאינו מקליט (בהתחלת השיחה דאגה לציין שלא קיים כזה דבר).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #4 

מנהל משמרת שמתבייש להודות שהם לא משדרים באמת HD
...
אבל הם כן משדרים באמת HD, אז לא הבנתי במה הוא הודה...

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #5 

מסכים איתך במאה אחוז.
מרתיח אותי החוצפה של YES בנוגע ליחס ללקוחות ותיקים. גם אני כמוך רציתי ממיר שהוא רק HD וכמובן שיקרו ואמרו שאין.
הסכמתי לשלם תוספת של 50 שקל ל"יס מקס HD" ללא הVOD כאשר שאלתי אם אפשר לוותר על ההתקנה כי אני איש טכני ובטוח שאוכל להסתדר.
אמרו שלא וזה מחייב טכנאי. אשתי נשארה בבית לחכות לטכנאי וכששאלתי כמה זמן לקח להתקין את זה היא אמרה שהוא רק חיבר את הממיר לשקע הלווין הקיים וכייל את השלט שתפעיל את הטלוויזיה - חוצפה שאין כמותה לחייב 160 שקל על 5 דקות.
כמו כן לקוחות חדשים מקבלים ממירים מקליטים חינם אין כסף והרבה תכנים גם כן בחינם, כאשר לקוח ותיק מקבל יריקה לעין.
מבחינת יס אנחנו גם ככה משלמים אז נשלם עוד קצת כשבחישוב מהיר אתה משלם 1500 שקל על ממיר שלא נשאר ברשותך.
אני רק מחכה שיעבור החוק החדש לגבי כנס יציא ולראות איך הם מקפלים את הזנב.
זה חוצפה לשלם קרוב ל4000 שקל לשנה על תכנים גרועים ואיכות לא ראוייה.
אני שוקל ברצינות מאוד להתנתק חרף נידנודים של האשה והילדים(למרות שילדים רואים רק בוב ספוג והאשה מעניין אותה "מסטר שף".
כיום יש הכל להורדה ברשת ולצפיה ישירה.
"על החתום...."

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #6 

כל פעם שאני קורא את הסיפורים האלו אני חווה "דז'ה וו"
פשוט שטנץ של 1:1 השיחות ואירועים שקרו לי איתם. :x

כנראה שקיימת השתלשלות אירועים שהיא פשוט דומה מלקוח ללקוח בשיטת מצליח
ואנחנו פשוט אלו שהשיטה לא הצליחה כל כך איתם.

אני גם "זרקתי" אותם לכל הרוחות, והם עד היום מתקשרים ומציעים
לי לשמוע על מבצעים מדהימים שיש להם ומספרים לי עד כמה כדאי לי להצטרף. (n)

ל HOT אני לא התחברתי, אני יושב על הגדר.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #7 

טוב לדעת שיש ממירי HD לא מקליטים, יחשוב על זה שיכוש LCD חדשים לחדרי שינה ..כי תכלס אנחנו רואים לרוב בסלון ..אבל כננרה צריך לוותר על VOD..הרי אין דיסק כשיח..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

edebby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
נתן תודות: 0

שליחה #8 

לא שאני מצדיק לרגע את השקרים של נציגי השרות של יס (שיתכן וחלקם נובעים מחוסר ידע גרידא),
אבל הוט שיקרו לי בצורה הרבה יותר גסה!
מילא בטלפון - הרי מאוד קל לשקר לאדם שאתה לא רואה פנים מול פנים, וגם רוב הסיכויים שלעולם לא תפגוש, אבל טכנאים שבאו לבית שיקרו לי בפנים, והכי נורא - עובדים במחלקת השילומים שיקרו לי (זה נורא רק משום שכלכך קל לחשוף שקר שנוגע לתשלומים שעברו מחשבון בנק מסויים - אווילות לשמה).

אז עבדו עליך בנוגע לממירים שבמלאי...לפחות לא גנבו ממך כסף בלי להניד עפעף, או האשימו אותך על לא עוול בכפך בבלאי של הציוד שלהם, או טענו שלא היית בבית כשהמתנת יום שלם לטכנאי במקום ללכת לעבודה :roll:

גלית_yes
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 99
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #9 

צהריים טובים לכולם,
אני קודם כל אציג את עצמי, שמי גלית ואני אחראית שירות לקוחות ברשתות החברתית.
קודם כל חשוב לי לציין שבכל הנוגע לציוד הקצה שלנו, אנחנו באמת מתבססים על מלאי.
matzri, Hertz33- אני אשמח אם תשלחו אלי במייל את פרטי בעל המנוי ב-yes ונבדוק את תנאי המבצע אצלכם...
[email protected]
גלית
פניות הציבור
yes

matzri פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

oferlaor כתב:
מנהל משמרת שמתבייש להודות שהם לא משדרים באמת HD
...
אבל הם כן משדרים באמת HD, אז לא הבנתי במה הוא הודה...
...

לא פעם ולא פעמיים דובר כאן על העובדה שאיכות השידור ב HD במגמת ירידה בגלל הוספת הערוצים הנוספים.
נוכחנו לדעת את זה גם בתערוכה, ששם היו תירוצים מצחיקים עוד יותר.

אני נכוותי, בעיקר מה שצורם לי זו השיטת מצליח והזלזול בלקוח,
העובדה שהייתי מנומס וטרחתי להקשיב לכל מה שכל נציג שירות כזה או אחר ניסה להסביר גרמה לי להבין כמה שקרים הם מנסים למכור ללקוחות, לצערי אני בטוח שיש המון לקוחות שגם מאמינים למה שהם מוכרים.

המטרה בשרשור הזה היא לא הוצאת עצבים על YES או הוט אז אנא מכם, זו לא הרמה אליה ניסיתי להגיע..
המטרה הייתה בסך הכל שתדעו של YES יש מלאי ממירי HD שתוכלו לקבל כמעט ללא עלות

נכון לעכשון הגשתי בקשה לניתוק בעקבות ויכוח עם נציגת מוקד לגבי חבילה נוספת שיש לי שהיא הייתה משוכנעת שאני אמור לשלם 330 ש"ח בחודש, רק לאחר שהגעתי לשימור לקוחות (שיחה שניה שאני מתקשר) נבדק העיניין והם הבינו שאני צודק ואני אמור לשלם 290 שקלים בחודש ולא 330, הזמן שאנחנו מבזבזים כנראה לא מעניין אותם וזה באמת לא מובן למה צריך להגיע לשימור לקוחות כדי שמישהו יידע כמה באמת החשבונית אמורה לצאת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #11 

לבקשת יוצר השרשור, השרשור ננעל.

נעול

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”