EliHaboosh כתב:shraga007 כתב:ועם איזו בשורה הם יצאו אם הם לא פרסמו את המחירים
אני לא מקנא בכל אלה שנשארו לשבת על הגדר וחיכו להשקה הזאת על מנת לגלות סוף סוף את המחיר.
...
אני לא מבין מה הבעיה. סאני היא היבואן. המפעילה קןבעת את המחיר והמבצעים. כתוב גם במאמר
...
נשמע שהרב כאן נוטים לגונן על סאני שלא פרטו לגבי המחיר.
לא מבין אתכם, להשיק מוצר במדינה בלי לספר על המחיר ( ואפילו ללא תאריך מדוייק). בזבוז הזמן של כולנו.
א. כל מי שההכרזה הזו עניינה אותו כבר ידע מה יש בגלאקסי 2 ובגלאקסי טאב.
ב. אם הם מהיום הראשון מוכרים את המכשיר בעצמם אז שיפרסמו את ה המחיר שלו, זה סתם מרגיז שהם לא (אין לי הגדרה יותר טובה מסתם מרגיז אבל הבעיות שזה עלול ליצור להם עם המפעילות לא מעניינות אותי).
ג. EliHaboosh , הדיעה שלך בנושא + זה שאתה עורך ראשי קצת תמוהה בעיניי. אם תסתכל סביב בעולם תראה שהכרזות לרב כוללות מחיר, אפל לא ספק סלוללרי ובכל זאת הם אלה שמספרים על המחיר בהכרזה ואיתם הרבה אחרים. אם סאני לא קובעים את המחיר והתוכניות ואין להם מה לספר על הנושא זה אירוע יחצ"ני שאפילו לא טרחו להביא אליו טיפת תוכן. וגם אם זה לא "סטנדרטי" מספיק זה בהחלט במקום לבקש את זה (נכון, דווקא בתחום הסלולר ההכרזות פחות נוטות לכלול מחירים אבל כשזה המצב היצרן בד"כ לא מוכר את המכשיר בחנות שלו).
אני מבין שאתה לא חושב כמוני , אבל בגלל שאתה עורך וכותב פה הייתי רוצה שגם אתה תקטר על זה שלא היה שם תוכן ולא תגונן עליהם ועוד יותר הייתי שמח לראות קצת תוקפנות סביב העניין הזה בראיון.
מקווה שתראה באמירה שלי בנושא ביקורת בונה ועניינית ולא תפרש אותה כהתנגחות.
כך או כך הטענה החזקה מבחינתי זו הנקודה הראשונה, מי שההשקה עניינה אותו כבר ידע כמעט את כל מה שנאמר שם.
בלי קשר, הסיקור של האירוע מצוייין וראוי וגם לסאני בהחלט מגיעה מילה טובה על המהירות שבה הביאו את המכשיר לארץ.